Legend of Zelda: Skyward Sword

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Fisior
Kokiri
Kokiri

Postautor: Fisior » 24 listopada 11, 19:10

Mary1517 pisze:No i weźcie ludzi... jak można wystawiać grze jakąś ocenę, mówić że jest od czegoś lepsza gorsza czy krótsza, jak się nie jest nawet w połowie! Przejdźcie najpierw całe, sumiennie i z czystymi myślami, a nie pod presją oceny i porównywania, delektuuuuujcie sieee.....

Delektuje się. Zgadzam się że ocenę można wystawić wyłącznie po skończeniu gry. Ja tylko tak sobie oceniam na gorąco po zaliczeniu pierwszego bossa.

Co do Wii Motion Plus to popieram przedmówcę. Warto dopłacić i brać wersję limitowaną z tym super Wiilotem który już ma wbudowane Motion Plus i mamy spokój. No i w ogóle to jest fajnie wydane, kartonowe pudło, soundtrack.

iga.14
Kokiri
Kokiri

Postautor: iga.14 » 24 listopada 11, 19:32

no cóż...chciałabym ale ze względu na moją sytuację finansową nie mogę...zanim na to uzbieram to już nie będzie :P

Mink
Kokiri
Kokiri

Postautor: Mink » 24 listopada 11, 22:13

Proszę, obiecane zdjęcia:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Jak słucham tej muzy, to wyobrażam sobie coś jeszcze lepszego od TP, z taką właśnie ścieżką dźwiękową i taką grafiką jak 'Zelda HD Experience'. Czekamy na epicką Zeldę na Wii U! :)

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 25 listopada 11, 16:18

Jak ja wam zazdroszczę, że macie czas na granie w tygodniu. Ja dzisiaj chwilke pogram, bo jutro i tak robota... Ja chce w końcu troche spokoju ;(!
Obrazek

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 25 listopada 11, 19:16

Mink pisze:Proszę, obiecane zdjęcia:

No i spoko. Cieszę się, że nie rzucasz słów na wiatr jak niektórzy.
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 25 listopada 11, 21:50

sEbeQ13, +1. Praca, kolosy, szkolenia... Wtf! ~.~

Przez weekendzik pogram... W końcu. Mam nadzieje, że nie będą to pieniążki wyrzucone w błotko.

Awatar użytkownika
Mary1517
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Mary1517 » 26 listopada 11, 14:15

Ja już prawie będę kończyć grę, znaczy noo jeszcze dużo pewnie mi zostało bo nie wiem jak ostatecznie jest długa, ale jak co, to powiem tak: jeśli nikt sobie jeszcze nie zaklepał to biorę na siebie dział Skyward Sword na stronie, robię notatki w trakcie grania, mam już podłoże pod solucje i poradnik z upgradeowaniem, postaram się szybko je napisać i wrzucić, jakoś tak i sie udaje szarżować przez tą grę jednocześnie odkrywając różne rzeczy po drodze, że jak porównuje swój czas z przeciętnym co ludzie postują na necie to jestem o 4 godziny do przodu heh i chyba tylko jeden game over screen...

Ale tak jak mówie, chyba że ktoś już to pisze a ja nie zauważyłam?
Obrazek

Awatar użytkownika
starfoch
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: starfoch » 26 listopada 11, 20:26

Mada12 pisze:Pozatym nie liczcie na mnie na napisanie solucji w tym roku, primo za duza gra, secundo chce pochlonac magie, tetrio zajety jestem licencjatem i 3ma kolosami na tydzien. :/

Mada odpada i nie wydaje mi się, żeby do tej pory ktoś zaklepywał pisanie solucji. :p
Śmierć zabija.

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 26 listopada 11, 20:56

Jest tyle pisania o tej grze że pewnie kilka osób mogło by coś pisać. He he :) Porządna solucja na pewno się przyda
www.karolinaszczesna.pl
Obrazek
voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
Mada12
Demon King Malladus
Demon King Malladus
Kontaktowanie:

Postautor: Mada12 » 27 listopada 11, 10:25

Nawet nie weim, czy warto wogole pisac. Gra ma tak jasny system podpowiedzi, ze wystarczy chwile pogadac z Fi albo isc na market do jasnowidza. Warto napisac o minigierkach i pobocznych, ewentualnie czesci serca

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 27 listopada 11, 12:54

Mada12 pisze:Gra ma tak jasny system podpowiedzi, ze wystarczy chwile pogadac z Fi albo isc na market do jasnowidza. Warto napisac o minigierkach i pobocznych, ewentualnie czesci serca

To prawda. Nawet kamień podpowiada co należy zrobić. Chmurki nad głowami to też wielkie ułatwienie.
www.karolinaszczesna.pl

Obrazek

Awatar użytkownika
Fisior
Kokiri
Kokiri

Postautor: Fisior » 27 listopada 11, 19:14

Moim zdaniem i tak warto zrobić poradnik przejścia, zawsze się znajdzie ktoś kto skorzysta, początkujący fan na przykład. Do tego sub-questy, serca, robale i easter eggi. Chętnie bym też przeczytał recenzję.

Grałem dzisiaj sporo, a wciąż nie jestem w połowie gry patrząc na spis chapterów. Już widzę że w wątku "wasz czas przejścia" będę rekordzistą w najwolniejszym czasie przejścia :)
Obrazek

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 27 listopada 11, 21:23

Fisior pisze:Już widzę że w wątku "wasz czas przejścia" będę rekordzistą w najwolniejszym czasie przejścia
Nie bądź taki pewien. Ja też długo przechodzę.
www.karolinaszczesna.pl

Obrazek

Awatar użytkownika
Mary1517
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Mary1517 » 29 listopada 11, 23:23

Wczoraj skończyłam gre, 41 godzin, czuje lekką pustke i niedosyt, nie wiem dlaczego. Wezmę sie teraz porządnie za nieznalezione części serca i questy poboczne, postaram się szybko jakieś dobre poradniki wam napisać. Ale nie każcie mi pisać recenzji, bo w sumie może i mam ochotę, ale obawiam się, że nie zostawię na tej grze suchej nitki, a już na pewno nie dam jej 10/10 i nie nazwę najlepszą zeldą. Może będę musiała przejść gre jeszcze raz żeby sie jakoś ogarnąć w opinii. A może ponagrywam gameplaye jakieś na kompa...hmm... :42
Obrazek

iga.14
Kokiri
Kokiri

Postautor: iga.14 » 30 listopada 11, 10:07

ludzie..po co tak szybko przechodzicie gry? Nie lepiej się delektować :)

Wróć do „Legend of Zelda: Skyward Sword”