Muszę powiedzieć, że walka z Koloktosem w Ancient Cistern kopie zad. Nie mam tutaj na myśli poziomu trudności, bo wysoki to on jednak nie jest. Świetna bitwa, świetny boss. Ah ta dynamika...
BTW. Wykonałem... "misję" z listem miłosnym, mianowicie oddałem go właściwej osobie. Coś wartościowego mnie ominęło nie zanosząc go do... kibla?
Wrażenia z gry Uwaga Spojler!
Moderator: Moderatorzy
@Kruppol
* z wszystkich w jakie grałem, a były w nich m.in Xenoblade, Mariany Galaxy, Red Steel 2. Gra jest zrobiona, że tak powiem na styk możliwości konsoli. Wiem co mówię, bo sam zajmuję się grafiką do gier i na sprzęcie o takich parametrach uzyskać takie efekty (szczególnie końcówka) to prawdziwe wyzwanie.
* z wszystkich w jakie grałem, a były w nich m.in Xenoblade, Mariany Galaxy, Red Steel 2. Gra jest zrobiona, że tak powiem na styk możliwości konsoli. Wiem co mówię, bo sam zajmuję się grafiką do gier i na sprzęcie o takich parametrach uzyskać takie efekty (szczególnie końcówka) to prawdziwe wyzwanie.
sEbeQ13 pisze:Muszę powiedzieć, że walka z Koloktosem w Ancient Cistern kopie zad. Nie mam tutaj na myśli poziomu trudności, bo wysoki to on jednak nie jest. Świetna bitwa, świetny boss. Ah ta dynamika...
BTW. Wykonałem... "misję" z listem miłosnym, mianowicie oddałem go właściwej osobie. Coś wartościowego mnie ominęło nie zanosząc go do... kibla?
Ciekawi mnie to samo.
- Mary1517
- Zora
- Kontaktowanie:
Ja zaniosłam do kibla i jestem ciekawa co by się stało gdybym tego NIE zrobiła xD
Jak zaniosłam go w nocy do kibla, to później no poszłam i się przyznałam temu małemu co zrobiłam, to na mnie nawrzeszczał, że kpie z ludzkich uczuć i takie tam, powiedział, że mnie nienawidzi i gdzieś wybiegł i chyba go już więcej nie widziałam w Skyloft...
A co się dzieje jak oddasz go tej panience w beretce?
A i nie, na creditsach mi tak fps nie spadł, ale były momenty w grze, że spadał, jak pokazywało jakieś duże połacie terenu z wodą np. albo... o, jak raz maniakalnie ciachałam grzybka chyba przez kilka minut i ciągle leciał z niego pyłek, to nagle fps tak spadł że musiałam czekać aż cały pyłek przestanie lecieć żeby z miejsca ruszyć xD
Ale tak, można dostrzec kilka takich graphic-glitchów, spadków fps'a i drobnych bugów, co mnie zaskakuje w żadnej Zeldzie jak dotąd się na to nie natknęłam w zasie takiego normalnego liniowego przechodzenia gry bez kombinowania, że nie wspomnę o tym game-killing bug'u ale podobno w TP tez taki był, a się dowiedziałam dopiero kilka dni temu o tym lolz.
Jak zaniosłam go w nocy do kibla, to później no poszłam i się przyznałam temu małemu co zrobiłam, to na mnie nawrzeszczał, że kpie z ludzkich uczuć i takie tam, powiedział, że mnie nienawidzi i gdzieś wybiegł i chyba go już więcej nie widziałam w Skyloft...
A co się dzieje jak oddasz go tej panience w beretce?
A i nie, na creditsach mi tak fps nie spadł, ale były momenty w grze, że spadał, jak pokazywało jakieś duże połacie terenu z wodą np. albo... o, jak raz maniakalnie ciachałam grzybka chyba przez kilka minut i ciągle leciał z niego pyłek, to nagle fps tak spadł że musiałam czekać aż cały pyłek przestanie lecieć żeby z miejsca ruszyć xD
Ale tak, można dostrzec kilka takich graphic-glitchów, spadków fps'a i drobnych bugów, co mnie zaskakuje w żadnej Zeldzie jak dotąd się na to nie natknęłam w zasie takiego normalnego liniowego przechodzenia gry bez kombinowania, że nie wspomnę o tym game-killing bug'u ale podobno w TP tez taki był, a się dowiedziałam dopiero kilka dni temu o tym lolz.
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Mary1517 pisze:A i nie, na creditsach mi tak fps nie spadł, ale były momenty w grze, że spadał, jak pokazywało jakieś duże połacie terenu z wodą np. albo... o, jak raz maniakalnie ciachałam grzybka chyba przez kilka minut i ciągle leciał z niego pyłek, to nagle fps tak spadł że musiałam czekać aż cały pyłek przestanie lecieć żeby z miejsca ruszyć xD
Sam nie zauważyłem do tej pory żadnego spadku FPSów.
Mary1517 pisze:A co się dzieje jak oddasz go tej panience w beretce?
Ewentualny SPOILER ALERT.
Beretka miała nadzieję, że to Pipit, ale okazało się że to ten mały przydupas Groosa, więc troszkę sie zawiodła. Jeśli powiesz o tym Pipitowi, zbystrzeje ogier. Idziesz do Beretki i dalej... Pewna cutscenka, mały przydupas zostaje odrzucony, Pipit i Beretka są szcześliwi, dostajesz te kryształki podziękowania .
/SPOILER ALERT.
[ Dodano: 16 Grudzień 11, 20:26 ]
Dobija mnie bitwa z Leviasem...
Wróć do „Legend of Zelda: Skyward Sword”