Witam,
jestem w tym serwisie bardzo długo, bo kilka lat, tak długo jak i jestem fanem serii Zelda, moja pierwsza konsola, Nintendo 64 i Zelda OoT, ah... tak to były czasy, ile mogłem mieć lat? 7? może 10, nie pamiętam, naprawdę bo czas leci szybko jednakże wtedy zaczęła się moja przygoda najlepsze IMO gry na świecie bijącej FF i inne tego typu.
Czytałem wiele na stronie głównej, interesuję się Zeldą naprawdę długo, po kilku latach kupiłem MM, a następnie oczekwiałem na inne gry. W ręce wpado mi GBA i Oracle of Seasons, Links Awakening DX, Four Swords i w końcu doszło do tego że zakupiłem Wii aby zagrać w TP, i tylko dlatego kupiłem tę konsolę, teraz z niecierpliwością oczekuję Sky.
Oto skróciłem Wam moją historię, nie pytajcie po co, załóżmy że jest to kawałek autoprezentacji. Z Zeldą przeszedłem naprawdę wiele i jest to moja ulubiona gra, zawojowała też serca innych, to moja matka kupiła mi tę grę i do dziś gdy gram siedzi obok

- Nie ma co się śmiać Panowie (Panie) ta gra jest naprawdę profesjonalna, pozwólcie więc że od tej pory i ja będę Wam towarzyszył i zadomowię się w tym serwisie jako aktywniejszy niż tylko obserwujący użytkownik.
Tym oto wstępem pragnę wszystkich przywitać.
A teraz, czy mamy jakiejś konkretniejsze terminy niż początek (wiosna) 2011 roku do Zeldy?
~Taro