Legend of Zelda: Ocarina of Time 3DS
Moderator: Moderatorzy
starfoch pisze:Nintendo 3DS miażdży lineupem.
Nie do końca się z tym zgodzę. Remake? Ok, jeden może być ale z tym Starfoxem 64 przesadzili. Nie wiem wogóle po co wydawać to ponownie skoro można zrobić coś nowego. To samo z Zeldą. Ta Okaryna wygląda ładnie ale dlaczego remake a nie zupełnie nowa gra? Jeśli Paper Mario okaże sie remakiem to nie do końca będę zadowolony. Żeby im to nie weszło w nawyk bo po co komu przenośne N64 w 3D .
A co do samej Zeldy jak już wspomniałem wygląda ciekawie. Nawet przez chwilę pomyślałem o Majora's Mask i o tym intro z lecącą w strone gracza maską w 3D . Może być ładnie ale oczekiwałbym porządnego dostosowania rozgrywki do możliwości nowego DSa. Czujniki wychylenia, touch screen oczywiście czy nawet mikrofon (jest wogóle?) mogli by w jakiś ciekawy sposób wykorzystać. Oni już mają do tego głowę .
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Lakitu pisze:mikrofon (jest wogóle?)
No musi być, skoro jest touch screen i wsteczna kompatybilność z DS'em ; )
Skoro mogą wydać remake pokemonów, sm64 itd to czemu nie jakiejś LoZ? Nie widzę więc problemu.
Ciekawe jakie bonusy będzie mieć ten remake, nowe lokacje, bronie i może nowe dungeony?
Itemy będzie wybierać się za pomocą touch screena, więc nie trzeba będzie pauzować gry.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Masiwy pisze:ale szkoda ze nie dodali nowych rzeczy... jakieś dungeony czy itemy
Skąd wiesz?
Masiwy pisze:a tak wgl to ona jest z lepsza grafą taka kolorowa czy mi się wydaje ??
No ma dostosowaną grafikę do możliwości konsoli.
[ Dodano: 16 Czerwiec 10, 20:03 ]
Deedlith_Anthy pisze:Po tym jestem pewna, że przy premierze PS4 dostaniemy rimejk FFVII.
Gdzieś już widziałem plotki, że SE potajmnie nad tym pracuje ;d.
MasterLink pisze:Skoro mogą wydać remake pokemonów, sm64 itd to czemu nie jakiejś LoZ? Nie widzę więc problemu.
Niech sobie wydają remaki ale też niech robią nowe gry . Chociaż może niepotrzebnie się martwie . Chciałbym w dniu premiery zobaczyć coś nowego .
Itemy będzie wybierać się za pomocą touch screena, więc nie trzeba będzie pauzować gry.
To mi się podoba .
Skoro mikrofon będzie to granie na okarynie za jego pomocą było by przyjemne tak jak na tym czymś (co to było? flet xD?) z Spirit Tracks .
- starfoch
- Zora
- Kontaktowanie:
Lakitu pisze:Nie do końca się z tym zgodzę.
To tylko moje zdanie.
W moim odczuciu jeden porządny remake OoT bije na łeb obie Zeldy z pierwszego DSa, a przecież to niemal pewne, że nie będzie to ostatnia Zelda na nowy handheld Nintendo.
Ponadto mamy sporo innych potencjalnie dobrych pozycji od samego Nintendo jak i od niezależnych firm i to wszystko zapowiedziane w jeden dzień, więc zrozum mój entuzjazm .
Śmierć zabija.
- Mada12
- Demon King Malladus
- Kontaktowanie:
@Masiwy, trza bylo to wklepac do tematu o 3dsie a nie do zeldy 3dsie. Sam trailer gites, z konferencji. Potem Reji wyszedl nieco obszarpany xD
Moja galeryja --> http://mada12.deviantart.com
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Wertyp pisze:Ja od dawna pragnąłem odnowionej okaryny, tak samo jak czekam na remake FFVII. Dobrze że jedno już jest potwierdzone
NIE, NIECH NIE RUSZAJĄ FFVII!
A normalniej mówiąc.. grałeś w jakąkolwiek grę z "kompromitacji FFVII"?
(Pomińmy już porażkowe AC...)
Niech oni kijem nie ruszają FFVII, bo do końca rozwalą tą grę o dobrym scenariuszu.
Spłycą starych bohaterów, dodadzą całą masę zgejowionych postaci(w sensie negatywnym),tudzież rockowych lalusiów, żeby 13latki miały do czego się ślinić, bohaterom wrzucą w usta jakieś fałszywe, patetyczne słowa i jeszcze całość podleją fanserwisem....
Amek pisze:Gdzieś już widziałem plotki, że SE potajmnie nad tym pracuje ;d.
Plotki latają gdzieś od czasów dema technicznego PS3, ale na szczęście nikt tego nie potwierdza.....
She's got everything I need, pharmacy keys
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D”