Legend of Zelda: Ocarina of Time 3DS
Moderator: Moderatorzy
starfoch pisze:Nintendo 3DS miażdży lineupem.
Nie do końca się z tym zgodzę. Remake? Ok, jeden może być ale z tym Starfoxem 64 przesadzili. Nie wiem wogóle po co wydawać to ponownie skoro można zrobić coś nowego. To samo z Zeldą. Ta Okaryna wygląda ładnie ale dlaczego remake a nie zupełnie nowa gra? Jeśli Paper Mario okaże sie remakiem to nie do końca będę zadowolony. Żeby im to nie weszło w nawyk bo po co komu przenośne N64 w 3D

A co do samej Zeldy jak już wspomniałem wygląda ciekawie. Nawet przez chwilę pomyślałem o Majora's Mask i o tym intro z lecącą w strone gracza maską w 3D

- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Lakitu pisze:mikrofon (jest wogóle?)
No musi być, skoro jest touch screen i wsteczna kompatybilność z DS'em ; )
Skoro mogą wydać remake pokemonów, sm64 itd to czemu nie jakiejś LoZ? Nie widzę więc problemu.
Ciekawe jakie bonusy będzie mieć ten remake, nowe lokacje, bronie i może nowe dungeony?
Itemy będzie wybierać się za pomocą touch screena, więc nie trzeba będzie pauzować gry.

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Masiwy pisze:ale szkoda ze nie dodali nowych rzeczy... jakieś dungeony czy itemy
Skąd wiesz?
Masiwy pisze:a tak wgl to ona jest z lepsza grafą taka kolorowa czy mi się wydaje ??
No ma dostosowaną grafikę do możliwości konsoli.
[ Dodano: 16 Czerwiec 10, 20:03 ]
Deedlith_Anthy pisze:Po tym jestem pewna, że przy premierze PS4 dostaniemy rimejk FFVII.
Gdzieś już widziałem plotki, że SE potajmnie nad tym pracuje ;d.
MasterLink pisze:Skoro mogą wydać remake pokemonów, sm64 itd to czemu nie jakiejś LoZ? Nie widzę więc problemu.
Niech sobie wydają remaki ale też niech robią nowe gry

Itemy będzie wybierać się za pomocą touch screena, więc nie trzeba będzie pauzować gry.
To mi się podoba

Skoro mikrofon będzie to granie na okarynie za jego pomocą było by przyjemne tak jak na tym czymś (co to było? flet xD?) z Spirit Tracks

- starfoch
- Zora
- Kontaktowanie:
Lakitu pisze:Nie do końca się z tym zgodzę.
To tylko moje zdanie.
W moim odczuciu jeden porządny remake OoT bije na łeb obie Zeldy z pierwszego DSa, a przecież to niemal pewne, że nie będzie to ostatnia Zelda na nowy handheld Nintendo.
Ponadto mamy sporo innych potencjalnie dobrych pozycji od samego Nintendo jak i od niezależnych firm i to wszystko zapowiedziane w jeden dzień, więc zrozum mój entuzjazm

Śmierć zabija.
- Mada12
- Demon King Malladus
- Kontaktowanie:
@Masiwy, trza bylo to wklepac do tematu o 3dsie a nie do zeldy 3dsie. Sam trailer gites, z konferencji. Potem Reji wyszedl nieco obszarpany xD
Moja galeryja --> http://mada12.deviantart.com
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Wertyp pisze:Ja od dawna pragnąłem odnowionej okaryny, tak samo jak czekam na remake FFVII. Dobrze że jedno już jest potwierdzone
NIE, NIECH NIE RUSZAJĄ FFVII!
A normalniej mówiąc.. grałeś w jakąkolwiek grę z "kompromitacji FFVII"?
(Pomińmy już porażkowe AC...)
Niech oni kijem nie ruszają FFVII, bo do końca rozwalą tą grę o dobrym scenariuszu.
Spłycą starych bohaterów, dodadzą całą masę zgejowionych postaci(w sensie negatywnym),tudzież rockowych lalusiów, żeby 13latki miały do czego się ślinić, bohaterom wrzucą w usta jakieś fałszywe, patetyczne słowa i jeszcze całość podleją fanserwisem....
Amek pisze:Gdzieś już widziałem plotki, że SE potajmnie nad tym pracuje ;d.
Plotki latają gdzieś od czasów dema technicznego PS3, ale na szczęście nikt tego nie potwierdza.....
She's got everything I need, pharmacy keys
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D”