Legend of Zelda: Ocarina of Time 3DS
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Obawy się potwierdziły. Wszystko wskazuje na to, że nie dodadzą żadnych nowych dungeonów (dungeonów? dungeonu!) nie mówiąc już o przynajmniej jakiejś ćwiartce z tego obciętego contentu. Na razie to port z n64 z lepszymi modelami postaci i podciągniętymi teksturami w niektórych miejscach - wystarczy zobaczyć jak wygląda Hyrule Field
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Pierwszy w miarę trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=wIXUpSAseRY
http://www.youtube.com/watch?v=wIXUpSAseRY
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Trailer świetny.Znowu mi ciarki po plecach przeszły jak się intro zaczynało.Ten Link jadący na Eponie w świetle księżyca i ta muzyka.Cudo.Gra już zamówiona dobre pół miesiąca temu.Mam nadzieję że Ultima nie zawiedzie i Najlepsza Gra Wszechczasów trafi w moje ręce 17 Czerwca 2011. Zresztą grafika też wydaje się być na wysokim poziomie.A nie wiem czy tylko mi się wydaje że jakby Link poruszał się z większą szybkością np:atakując.Zobaczcie sobie na trailerach.Jego ruchy są bardziej płynne.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
Ale to jest remake nie takiej sobie zwykłej gry.To jest remake Ocarina of Time.Musi być zarąbisty.
PS:Właściwie jeszcze nie jest potwierdzone że Nintendo nic nie dodało do OoT 3D.Może będzie tak samo jak z ALttP i FS.Jeśli przejdziesz FS to masz dungeon w ALttP.Może w OoT będzie że jeśli wygrasz MQ to będzie nowy dungeon w OoT.
PS:Właściwie jeszcze nie jest potwierdzone że Nintendo nic nie dodało do OoT 3D.Może będzie tak samo jak z ALttP i FS.Jeśli przejdziesz FS to masz dungeon w ALttP.Może w OoT będzie że jeśli wygrasz MQ to będzie nowy dungeon w OoT.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D”