A Link Between Worlds

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 5 listopada 13, 20:12

Merinesta pisze:nokash 10zł to: cena szamponu albo pół ceny mangi i w ogóle masa innych rzeczy. Nie wiem czym się dziwisz, ale pewnie dorastałeś w bogatej rodzinie, gdzie podcierałeś się pieniędzmi.

Lol nie przesadzaj, 10zł to godzina w pracy, nie więcej.

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 5 listopada 13, 20:27

Merinesta pisze:nokash 10zł to: cena szamponu albo pół ceny mangi i w ogóle masa innych rzeczy. Nie wiem czym się dziwisz, ale pewnie dorastałeś w bogatej rodzinie, gdzie podcierałeś się pieniędzmi. A nie zaraz, przecież ty to robisz twardym pudełkiem od pokemonów! No cóż nie wnikam, twój tyłek.

Nie jestem bogaty. Zapierdzielam za ok 10zł/h ale naprawdę przy sumie 170 zł, 10 zł nie jest dla mnie różnicą zwłaszcza że przesyłka jest droższa czasem jest. Nie ma się o co szczypać uważam. To wydatek raz na ok 2 lata. Kupujesz grę za 170 i jednocześnie starasz się oszczędzić 10 na szampon?. Wyraziłem swoje zdanie w taki sposób aby podkreślić jak ważna jest dla mnie zelda, z poszanowaniem lubiących pokemony, bo do pokemonów nic nie mam. Na allegro masz po 165. Z przesyłką 175. Taniej nie znajdziesz do premiery wydaje mi się.

Poza tym Zamówiłem już swoją limitkę. Kod do LA już dostałem mailem :P Także polecam
www.karolinaszczesna.pl
Obrazek
voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 6 listopada 13, 19:22

Nokash ma rację! :D Kiedyś chciałem zaoszczędzić i kupiłem SS kolekcjonerską z jakiegoś nieznanego mi sklepu za 10 zł mniej niż w Ultimie... do dziś tego żałuje! Gra doszła z miesięcznym opóźnieniem a z Ultimy by doszła w dzień premiery!
Obrazek
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 6 listopada 13, 21:33

2 dni przed premierą miałem w domu SS, Ale to już nie chodzi o to bo to nie reguła.
www.karolinaszczesna.pl

Obrazek

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 6 listopada 13, 22:02

Żeby mieć 5% zniżki w Ultimie trzeba kupić kilka rzeczy, teraz patrzę i ta zniżka nie dotyczy chyba pre-orderów bo cena nie zmalała.
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 7 listopada 13, 14:52

Marinesta- mam coś dla ciebie! :D

http://www.my3ds.pl/forum/topic/pytanie ... owej-zeldy

Koleś sprzedaje kod do ALBW, który będzie dodawany do Limitki XL po 130 zł! xD
Obrazek

"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 10 listopada 13, 12:00

To gry na 3DSach XL nie są już zainstalowane, tylko trzeba je jeszcze pobierać?

Postanowiłem, że jednak szarpnę się na limitkę ALBW. Jeżeli wszystko wypali, będę miał na sprzedać kod do pobrania Link's Awakening (pospieszyłem się z zakupem jakieś pół roku...).
Obrazek

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 10 listopada 13, 12:17

Rozumiem że kod będzie z limitki czyli z game.co.uk ale nie rozumiem tego że pośpieszyłeś się pół roku... i ile za ten kod byś chciał?
www.karolinaszczesna.pl

Obrazek

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 10 listopada 13, 14:12

Pospieszyłem się w sensie, że sam zakupiłem Link's Awakening pół roku temu. Dlatego teraz będę miał kod na to na sprzedaż. Gdybym wiedział wcześniej, że gra będzie dołączona do ALBW, nie kupowałbym jej ;).

Z tego co wiem, gra na eshopie stoi za 24 zł. Nokash, jeśli będziesz chętny na odkupienie kodu, piszmy na pw, nie spamujmy tutaj ;).
Obrazek

Awatar użytkownika
Fisior
Kokiri
Kokiri

Postautor: Fisior » 11 listopada 13, 12:02

Ja tak samo zakupiłem jakiś czas temu Zeldy z eShopu i teraz mam dwa Link's Awakening :) Szkoda że zamiast niego nie dali A Link To The Past z GBA. No ale nieważne. Również zamówiłem limitkę w Game i strasznie się jaram tą częścią. Podoba mi się mocno kolorowy wygląd tej gry. Dla mnie to najważniejsza premiera sezonu. Nawet PS4 mnie tak nie kręci jak nowa Zelda :)
Obrazek

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 11 listopada 13, 13:55

sEbeQ13 pisze:Z tego co wiem, gra na eshopie stoi za 24 zł. Nokash, jeśli będziesz chętny na odkupienie kodu, piszmy na pw, nie spamujmy tutaj
Ja zamówiłem limitkę więc swój kod mam już. Nie potrzebuję kolejnego. O cenę pytam się z ciekawośći. Na eshopie jest za 24 zł. Bardziej okazyjna jest cena Oracli bo w tej samej cenie ale tytuły są nowsze. W ogóle Zeldy mają super ceny w eshopie.
www.karolinaszczesna.pl

Obrazek

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 11 listopada 13, 16:00

Tak w ogóle to:
http://www.youtube.com/watch?v=VosDnC_D8kQ
http://www.youtube.com/watch?v=M37xIp59lhw
http://www.youtube.com/watch?v=oVJJdWNMC2k
I unboxing:
http://www.youtube.com/watch?v=7exScQaBFkI
Serio, kiedy już będę znudzonym milionerem, szarpnę się na to. Ale najpierw na ocarinowego klasycznego 3DSa.
Obrazek

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 11 listopada 13, 19:31

Jak będę miał naprawdę luźne siano i jak jeszcze będą dostępne to tez kupuję. Jest przezajebisty.
www.karolinaszczesna.pl

Obrazek

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 11 listopada 13, 23:02

Z tego co piszą do ukończenia gry w 100% ze wszystkimi questami na spokojnie trzeba ok 18 godzin.
To dość średnio. Liczyłem na przynajmniej 25.

Lecz jest jeszcze Hero Mode, które zapewni drugie tyle. Przeciwnicy zabierają tam podobno 4 serca jednym uderzeniem!
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 12 listopada 13, 20:57

No długość gry nie jest zbytnio imponująca. Jeszcze ta samoistnie regenerująca się mana ;/.
Obrazek

Wróć do „Legend of Zelda: A Link Between Worlds”