Hyrule Warriors (Wii U/3DS)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 11 lipca 14, 20:15

To masz szczęście. Ja też chciałbym mieć Wii.:)
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 11 lipca 14, 21:16

Armis pisze: a tak na marginesie to można by było na formu założyć rozdział "Gry na Wii U" i tam dalej o tej grze i nadchodzącej grze (np. Zelda Wii U)

Wspominałem już o tym, ale do tego potrzeba admina PiotraW lub Boryna. Ja nie mam możliwości zakładania takich działów na forum...

kacperk pisze:To masz szczęście. Ja też chciałbym mieć Wii.:)

Wii, a WiiU to dwie różne konsole. Były przypadki gdzie niedoinformowani kupowali zwykłe Wii dla jakiejś gry, która była na WiiU, a potem mieli niezłego wtf jak nie mogli odpalić gry.
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 24 lipca 14, 00:13

Fajne skany:

Obrazek Obrazek

Reszta tutaj, pokazują nowe grywalne postacie:
http://nintendoeverything.com/hyrule-wa ... -and-more/
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Bombadil
Kokiri
Kokiri

Postautor: Bombadil » 24 lipca 14, 12:10

Hyrule Warriors ma zawierać w sobie funkcje coop multiplayer zarówno w wersji Online i Offline. Jak dla mnie bardzo zachęcająca możliwość i myślę, że wiele osób na to czekało od czasów FSA.

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 24 lipca 14, 16:14

Oby dali grywalnego Ganondorfa, najlepiej wersję z Wind Wakera i katanami. :P
Hyrule Warriors i tak nie jest kanoniczne, mogą tam nawrzucać co chcą.
Obrazek

Awatar użytkownika
Bombadil
Kokiri
Kokiri

Postautor: Bombadil » 24 lipca 14, 20:52

Haha faktycznie to mogłoby być ciekawe, co prawda wątpię by wrzucili tam kogokolwiek z 'chibi' Zeld (czy jak kto woli The Hero of Wind). Być może po części przemawia ze mnie ich szata graficzna.
Ja sobie skromnie, po cichu marzę, by pograć inkarnacją jednej z Bogiń - na takiej zasadzie jak wystąpiło to w serii Oracle. Piękna Nayru od dawna wzbudzała we mnie podziw, więc z przyjemnością poskromiłbym siły zła z jej pomocą. :wink:

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 24 lipca 14, 22:15

MasterLink pisze:Oby dali grywalnego Ganondorfa, najlepiej wersję z Wind Wakera i katanami. :P
no karany były niezłe ganondorf widzi mi się tak jak w wind waker, a nie chuderlak w OoT.

[ Dodano: 24 Lipiec 14, 22:18 ]
MasterLink pisze:Oby dali grywalnego Ganondorfa, najlepiej wersję z Wind Wakera i katanami. :P
no katany były niezłe bo te katany należały do mędrców których zabił, ganondorf widzi mi się tak jak w wind waker, a nie chuderlak w OoT.

[ Dodano: 24 Lipiec 14, 22:20 ]
A to gniot! Wysłało mi podobne wiadomości. Paczcie na te na dole :-?
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 24 lipca 14, 22:30

Bombadil pisze:Ja sobie skromnie, po cichu marzę, by pograć inkarnacją jednej z Bogiń - na takiej zasadzie jak wystąpiło to w serii Oracle.

no to dobry pomysł też bym pograł boginiami, najlepiej gdyby dali wszystkie trzy.

niech dadzą jeszcze :32 będzie napierdzielał rupiami we wrogów :P
Obrazek

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 25 lipca 14, 06:50

MasterLink pisze:
Bombadil pisze:Ja sobie skromnie, po cichu marzę, by pograć inkarnacją jednej z Bogiń - na takiej zasadzie jak wystąpiło to w serii Oracle.

no to dobry pomysł też bym pograł boginiami, najlepiej gdyby dali wszystkie trzy.

niech dadzą jeszcze :32 będzie napierdzielał rupiami we wrogów :P
Po co boginie? Co one by robiły? Tingle? Nigdy już więcej. Nie lubie go bo nie zrobiłem jego questu w WW dlatego że nie miałem GBA!!!!!!

Awatar użytkownika
Bombadil
Kokiri
Kokiri

Postautor: Bombadil » 25 lipca 14, 11:04

kacperk pisze:Po co boginie? Co one by robiły?

Najprościej rzecz ujmując są one stworzycielkami swiata, które wielu kojarzy jako Królestwo Hyrule.
Jeśli chodzi o ich inkarnacje, wszystko dokładnie masz wyjaśnione w grach Oracle of Ages (gdzie spotkasz Nayru) oraz Oracle of Season (a tutaj Din).

kacperk pisze:Tingle? Nigdy już więcej.

Jeśli chodzi o Tingle, ja mam z nim pozytywne wspomnienia. Podobały mi się spin-offy, w których występował. Również z chęcią bym pomachał rupiami przed twarzami wrogów :).

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 25 lipca 14, 16:38

Obrazek

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 25 lipca 14, 16:55

Nie przepadam za tinglem w Zeldzie ale za to chciałbym kolejną grę z nim w roli głównej. Coś bardziej jak Rosy Rupeland.
www.karolinaszczesna.pl
Obrazek
voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 25 lipca 14, 19:19

nokash pisze:Nie przepadam za tinglem w Zeldzie ale za to chciałbym kolejną grę z nim w roli głównej. Coś bardziej jak Rosy Rupeland.
Fuj, nigdy. Nie nawidzę Tingle. Najbrzytsze jego wcielenie było w Ww i Mc. A ruto wygląda tak samo jak w Oot. Gdybym tak słono nie płacił to może bym ją pooglądał. Ktoś wie jaki będzie tytuł tej zeldy? Jeżeli " poznam" się z tą zeldą to morzę zmienię zdanie na temat Linka. Może że go oceniłem

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 25 lipca 14, 21:27

kacperk pisze: Ktoś wie jaki będzie tytuł tej zeldy?

A zobacz no kolego jak nazywa się ten topic. Dla ułatwienia dodam że masz to na samej górze i pod ostatnim postem nad przyciskiem " odpowiedz "
www.karolinaszczesna.pl

Obrazek

voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 25 lipca 14, 21:38

nokash pisze:
kacperk pisze: Ktoś wie jaki będzie tytuł tej zeldy?

A zobacz no kolego jak nazywa się ten topic. Dla ułatwienia dodam że masz to na samej górze i pod ostatnim postem nad przyciskiem " odpowiedz "
Hah masz rację. Chyba pomylił mi się tematy ale tak na marginesie to chodziło mi o całkiem nowej zeldzie. Tej na Wii U

Wróć do „Hyrule Warriors”