Hyrule Warriors (Wii U/3DS)
Moderator: Moderatorzy
Ale żeby każda z tych broni miała właściwości z gier. Np.: Razor Sword- łamał się po 100 uderzeniach, Phantom Sword zabijał Phantomy, Lokomo Sword... tu byłby problem. Chyba że pojawił się duch Zeldy
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra
kacperk pisze:Nie wiem czemu nikt nie przepada za tą grą
Dla mnie to takie popłuczyny. Gra zrobiona na siłę by wydać coś nowego z serii i zarobić kasę. Mogli zrobić coś ciekawego a zrobili z linka kolejarza. Powielili pomysły z PH. Jedyne plusy w grze to świątynie i tower of spirits. Jak bardzo chcieli robić podobną grę to mogli zrobic 2 gry łączące się ze sobą jak Oracle. IMO oczywiście
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
nokash pisze:Mogli zrobić coś ciekawego a zrobili z linka kolejarza.
Dlatego wydali Hyrule Warriors, żeby nie robić kolejnego niepotrzebnego eksperymentu gryzącego się z serią.
Pociąg do tej zeldy był za wolny
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
W Tower of Spirits nie trzeba było przechodzić wszystkich pięter za każdym razem jak w Temple of the Ocean King.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- Mary1517
- Zora
- Kontaktowanie:
Bo nikomu się nie chciało, a dzisiaj jest już 21 i wstyd dawać newsa po czasie? xD
Ja dopiero się zaczynam na nowo ogarniać jako redaktor.
Fakt faktem, tak, gra wyszła 19go. Gra już ktoś? Nie liczcie na zbyt szybką relacje co dot ej gry z mojej strony którą wam rzekomo obiecałam w shoutboxie, musze ją kupić, porw... znaczy pożyczyć wiiu od mojego faceta i przejść + ponagrywać gameplaye xd a nie skończyłam jeszcze pikmin 3 ani super mario 3d world :<
Tak dużo gier, tak mało czasu...
A robię jeszcze swoją custom mape do minecrafta i to tez mi dużo czasu zjada xD
Ja dopiero się zaczynam na nowo ogarniać jako redaktor.
Fakt faktem, tak, gra wyszła 19go. Gra już ktoś? Nie liczcie na zbyt szybką relacje co dot ej gry z mojej strony którą wam rzekomo obiecałam w shoutboxie, musze ją kupić, porw... znaczy pożyczyć wiiu od mojego faceta i przejść + ponagrywać gameplaye xd a nie skończyłam jeszcze pikmin 3 ani super mario 3d world :<
Tak dużo gier, tak mało czasu...
A robię jeszcze swoją custom mape do minecrafta i to tez mi dużo czasu zjada xD
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Ja nie grałem w HW, ale wrażeniami mogę podzielić się już teraz: http://i.imgur.com/sPVdDPv.gif (Trochę spoilery bo Cia nie ma maski)
HW wpadnie kiedyś na pewno jak będę miał Wii-U. Zamówiłem za to guida do HW głównie dla sekcji z artworkami. HW to klon Musou (Dynasty Warriors) grałem kiedyś w jedną część cyklu i kilka jej innych klonów. DW jest powtarzalna i dłuższe sesje z grą mogą znudzić. Jeśli chodzi o ilość grywalnych postaci to HW wypada przy DW dość blado.
HW wpadnie kiedyś na pewno jak będę miał Wii-U. Zamówiłem za to guida do HW głównie dla sekcji z artworkami. HW to klon Musou (Dynasty Warriors) grałem kiedyś w jedną część cyklu i kilka jej innych klonów. DW jest powtarzalna i dłuższe sesje z grą mogą znudzić. Jeśli chodzi o ilość grywalnych postaci to HW wypada przy DW dość blado.