HELP CENTER (LA)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 21 listopada 10, 15:56

Nie, przed zdobyciem lupy nic nie mówiły.
Obrazek

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 21 listopada 10, 17:50

Lupa jest potrzebna również żeby zdobyć shovel (wewnątrz jaskini na plaży - dzięki lupie widzimy kolesia). To z tym "Poziom 1" to pewnie wskazówka bo w level 1 jest sekretne pomieszczenie.
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 21 listopada 10, 17:51

Chodzi ci o te potworki co porażają Cię prądem?Jeśli o te to mi nic nie piszą.Sam już nie wiem. :)
Obrazek
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 21 listopada 10, 18:23

MasterLink pisze:Lupa jest potrzebna również żeby zdobyć shovel (wewnątrz jaskini na plaży - dzięki lupie widzimy kolesia). To z tym "Poziom 1" to pewnie wskazówka bo w level 1 jest sekretne pomieszczenie.

W takim razie jeśli odnajde te pomieszczenie, potworki będą dawać mi kolejne podpowiedzi (np. Poziom 2)?

Gdzie mogę nauczyć się drugiej pieśni (z tego co się zorwientowałem to chyba Zora jej uczy?) :?:
Obrazek

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 21 listopada 10, 21:20

Gdzie mogę nauczyć się drugiej pieśni (z tego co się zorwientowałem to chyba Zora jej uczy?) :?:

Wydaje mi się że chodzi co o Mambo Mambo ale nie jestem pewien więc opisze obydwie.Mambo Mambo dostajesz po przejściu czwartej dostajesz płetwy więc musisz popłynąć ekran w lewo od wejścia do czwartej świątyni i wejść do jaskini.Pogadaj z rybą i masz Mambo Mambo.Jeśli chodzi o Frog's Song of Soul to musisz iść do miejsca zaznaczonego na mapie.Następnie musisz chodzić dokładnie jak wskazują tabliczki aż w końcu pojawią się schody.Zejdź na dół i naucz się pieśni.

MAPA
Obrazek

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
Damashi
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Damashi » 22 listopada 10, 08:07

ganon pisze: Wydaje mi się że chodzi co o Mambo Mambo ale nie jestem pewien więc opisze obydwie.Mambo Mambo dostajesz po przejściu czwartej dostajesz płetwy więc musisz popłynąć ekran w lewo od wejścia do czwartej świątyni i wejść do jaskini.Pogadaj z rybą i masz Mambo Mambo.Jeśli chodzi o Frog's Song of Soul to musisz iść do miejsca zaznaczonego na mapie.Następnie musisz chodzić dokładnie jak wskazują tabliczki aż w końcu pojawią się schody.Zejdź na dół i naucz się pieśni.

MAPA

Zapomniałeś też spommieć że jak się dojdzie do tej żaby i jeśli chcesz się nauczyć piosenki Frog's Song of Soul to trzeba słono zapłacić. Nie pamiętam ile ale na pewno od 300 do 500 rupii.
Zapraszam też do ogl?dania moich obrazów na
http://damashi6.deviantart.com/

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 22 listopada 10, 13:22

Damashi pisze:apomniałeś też spommieć że jak się dojdzie do tej żaby i jeśli chcesz się nauczyć piosenki Frog's Song of Soul to trzeba słono zapłacić. Nie pamiętam ile ale na pewno od 300 do 500 rupii.

300, bo akurat tą pieśń mam.
Obrazek

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 22 listopada 10, 14:45

Damashi pisze:Zapomniałeś też spommieć że jak się dojdzie do tej żaby i jeśli chcesz się nauczyć piosenki Frog's Song of Soul to trzeba słono zapłacić. Nie pamiętam ile ale na pewno od 300 do 500 rupii.

Widocznie zapomniałem. ;) Mam nadzieje że pomogłem w zdobyciu pieśni? :)
Obrazek

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 8 grudnia 10, 15:36

ganon pisze:Mam nadzieje że pomogłem w zdobyciu pieśni?

Pomogłeś, dzięki.
Obrazek

Wróć do „Legend of Zelda: Link's Awakening DX/Legend of Zelda DX”