Solucja
Moderator: Moderatorzy
Mam problem w drugiej świątyni. po wejściu i zapaleniu pochodni idę w prawo i biorę klucz (ten co spada z sufitu) po czym otwieram dolne drzwi, gdzie spaceruje "duszek" kopiujący moje ruchy. co tam należy zrobić? gdy opuszczę ten pokój i idę dalej po pewnym czasie okazuje się, że brakuje mi kluczy. czy konieczne jest zresetowanie gry?
Ten duszek to pewnie ten wyglądający jak Shy Guy z mario pokonujesz go poprostu ładując miecz i ciach go w plery a nie w maske jak go zlikwidujesz to moze sie cos stanie bo ja przeszłem tą gre hohohoh a może jeszcze dawniej
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
blstr@op.pl pisze:Co mam zrobić z duszkiem, który przyczepił się do mnie i prosi, żeby go zaprowadzić do jakiejś starożytnej rezydencji? "Zaprowadź go do starożytnej rezydencji" - ok, tylko gdzie to jest? Duszek nie pozwala mi wejść do świątyni ani do jaskini Armosów.
O ile mni pamięć nie myli to musisz go przyprowadzić do jego grobu. Jest on po lewej stronie od domku czarownicy. Jeżeli nie to to niestety nie pamiętam co innego możesz zrobić. Pozdrowinia.
gdy idę do domku zory (w osadzie zwierzęcej) to mówi mi o kolesiu na wybrz. toronbo. i rzeczywiście w jaskini czeka jakiś bydlak i mówi mi, że wymieni się ze mną na przedmiot, który znalazł na plaży(bumerang). jakim przedmiotem (tarcza, bomby,łuk i proszek odpadają) jest się z nim najbezpieczniej wymienić?
Wersus pisze:Ów przejście jest pod skrzynką w domku Ryszarda.
Ja albo jestem ślepy czy coś ale nie wiem pod jaką skrzynką :\. Mógłbyś dać screena.
Dobra już znalazłem, ale za to mam inne pytenie do której co najmniej komnaty trzeba dojść aby móc zebrać wszystkie muszle ?
Po prostu nie wiem do jakiego mam dojść levelu aby mieć możliwość zebrania wszystkich sekretnych muszli.
Ostatnio zmieniony 24 lutego 06, 15:52 przez Przemas, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Legend of Zelda: Link's Awakening DX/Legend of Zelda DX”