HELP CENTER (LA)
Moderator: Moderatorzy
HELP CENTER (LA)
1. Mam problem w ostatniej świątyni po pokonaniu węży które trzeba karmić Bąbami na korytarzu wyżej pojawia się skrzynia ale nie wiem jak ją zebrać aby nie znikła, wiem jak się tam dostać ale jak docieram na miejsce po drodze zbierając kawałek serca to jej tam nie ma a węże są znowu ???
2. Szukam 3 ostatnich części serca gdzie one są ???
3. Używając ognistej laski dostałem się do jaskini ze studnią pomiędzy dwoma posągami co tam mam zrobić i co za to dostane ???
2. Szukam 3 ostatnich części serca gdzie one są ???
3. Używając ognistej laski dostałem się do jaskini ze studnią pomiędzy dwoma posągami co tam mam zrobić i co za to dostane ???
Ostatnio zmieniony 16 listopada 10, 15:56 przez Devil, łącznie zmieniany 1 raz.
Evil Man ]:->
Sprzeczanie się w Internecie jest jak udział w paraolimpiadzie. Nieważne kto wygrywa - i tak jeste? downem.
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Ja mam problem z dojściem do 5 świątynii. Lata za mną jakiś duch, a sam nie do końca wiem gdzie mam iść. Tzn, no wiem że nad Zatokę Marty, ale co tam mam zrobić? Solucja, która jest na stronie nie jest do końca jasna.
Jakim dolnym rogu? Gdzie?
Tak, mogłem obczaić rzecz na youtubie, tak jak do tej pory, ale chciałem coś poruszyć w sprawie innej zeldy niż SS.
Tym razem banał: idź do lokacji zaznaczonej na mapie jako Zatoka Marthy i wskocz do wody. Na środku akwenu znajduje się specyficzny posąg ryby wiec nie ominiesz tego miejsca. W lewym dolnym rogu mapy zanurkuj, potem już płyń dalej a dostaniesz się do następnej świątyni... Szybko, co nie?
Jakim dolnym rogu? Gdzie?
Tak, mogłem obczaić rzecz na youtubie, tak jak do tej pory, ale chciałem coś poruszyć w sprawie innej zeldy niż SS.
Wróć do „Legend of Zelda: Link's Awakening DX/Legend of Zelda DX”