HELP CENTER (LA)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Devil
Kokiri
Kokiri

HELP CENTER (LA)

Postautor: Devil » 13 lutego 08, 00:52

1. Mam problem w ostatniej świątyni po pokonaniu węży które trzeba karmić Bąbami na korytarzu wyżej pojawia się skrzynia ale nie wiem jak ją zebrać aby nie znikła, wiem jak się tam dostać ale jak docieram na miejsce po drodze zbierając kawałek serca to jej tam nie ma a węże są znowu ???

2. Szukam 3 ostatnich części serca gdzie one są ???

3. Używając ognistej laski dostałem się do jaskini ze studnią pomiędzy dwoma posągami co tam mam zrobić i co za to dostane ???
Ostatnio zmieniony 16 listopada 10, 15:56 przez Devil, łącznie zmieniany 1 raz.
Evil Man ]:->

Sprzeczanie się w Internecie jest jak udział w paraolimpiadzie. Nieważne kto wygrywa - i tak jeste? downem.

Awatar użytkownika
Boryn
Zastępca redaktora naczelnego
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 13 lutego 08, 11:00

Devil, 1, 2 Popatrz w soulucji na stronie, a 3 to musisz rzucić Magic Powder, czy jakoś tak, ten proszek :P
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Awatar użytkownika
Devil
Kokiri
Kokiri

Postautor: Devil » 14 lutego 08, 22:44

thx ;)

1. czy jest jaskinia w której można zwiększyć ilość strzał ???

2. czy jest kod na latanie bo nie mogę zdobyć jednego serca a nie mam już koguta ;(

pomocy ?!?!?

Sprzeczanie się w Internecie jest jak udział w paraolimpiadzie. Nieważne kto wygrywa - i tak jeste? downem.

Awatar użytkownika
Boryn
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 14 lutego 08, 23:08

Devil, A masz GameSharka do GameBoya?, a jak zdobyć wszystkie ćwiartki, jest napisane na stronie...
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Awatar użytkownika
Devil
Kokiri
Kokiri

Postautor: Devil » 15 lutego 08, 23:47

nie ale mogę mieć ten program

i chodziło mi czy jest jaskini a w której mogę zwiększyć ilość strzał

Awatar użytkownika
Boryn
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 16 lutego 08, 08:52

Devil, Jaki znów program? grasz na emulatorze?

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 16 lutego 08, 17:04

Devil pisze:nie ale mogę mieć ten program

i chodziło mi czy jest jaskini a w której mogę zwiększyć ilość strzał

Jest taka jaskinia. Dokładnie to sa 3 takie same jaskinie w których zdobedziesz możliwość posiadania wiekszych ilości bomb srtzał i magicznego proszku
www.karolinaszczesna.pl
Obrazek
voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
Devil
Kokiri
Kokiri

Postautor: Devil » 17 lutego 08, 21:08

nie stety tak a , no a gdzie znajduje się jaskinia ze strzałami to znaczy gdzie mogę zwiększyć ilość strzał bo proszek i bomby zwiększyłem ???

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 18 lutego 08, 17:52

Więc tak. Nie pamiętam dokładnie w której jaskini dokładnie co sie zdobywa, ale znajdziesz je w takich lokacjach jak:
Tajemniczy las
Górach Tal Tal
Zatoka marty (poniżej,niedaleko)
Sprawdź gdzie Cię nie było i udaj się właśnie tam
Powodzenia
www.karolinaszczesna.pl

Obrazek

voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 15 listopada 10, 08:02

Ja mam problem z dojściem do 5 świątynii. Lata za mną jakiś duch, a sam nie do końca wiem gdzie mam iść. Tzn, no wiem że nad Zatokę Marty, ale co tam mam zrobić? Solucja, która jest na stronie nie jest do końca jasna.
Tym razem banał: idź do lokacji zaznaczonej na mapie jako Zatoka Marthy i wskocz do wody. Na środku akwenu znajduje się specyficzny posąg ryby wiec nie ominiesz tego miejsca. W lewym dolnym rogu mapy zanurkuj, potem już płyń dalej a dostaniesz się do następnej świątyni... Szybko, co nie?

Jakim dolnym rogu? Gdzie?

Tak, mogłem obczaić rzecz na youtubie, tak jak do tej pory, ale chciałem coś poruszyć w sprawie innej zeldy niż SS.
Obrazek

Awatar użytkownika
Armis
Goron
Goron

Postautor: Armis » 15 listopada 10, 11:07

Nie wiem jakim cudem ale ta cześć w solucji została pominięta :shock: , tego ducha musisz zaprowadzić do jego domu, a potem do grobu. Dom jest chyba kilka minimapek na wschód od aligatora (na plaży), a grób jest w lewo i w dół od chaty czarownicy. Z duchem można mieć zdjęcie przy grobie.

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 21 listopada 10, 10:55

Co mi daje szkło powiększające? Jak narazie zauważyłem jedynie takie coś, że gdy uderzam takie zielone chodzace stworki, wtedy pojawia się napis Poziom 1 coś tam.
Obrazek

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 21 listopada 10, 12:04

Jeśli masz szkło powiększające możesz przeczytać książkę w bibliotece niedaleko głównego miasta.Dzięki temu będziesz mógł przejść przez labirynt w jajku ponieważ w tej książce jest napisane w jaką stronę musisz iść po kolei. :)
Obrazek
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 21 listopada 10, 14:48

No dobra, a dlaczego kiedy uderzam tego zielonego stworka (np. te co są przy osadzie zwierzęcej) on do mnie mówi Poziom 1?
Obrazek

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 21 listopada 10, 15:39

A przed zdobyciem lupy mówiły ci te Poziom 1?BO to chyba normalne.Mi też tak mówiły. ;)
Obrazek

"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Wróć do „Legend of Zelda: Link's Awakening DX/Legend of Zelda DX”