Solucja
Moderator: Moderatorzy
Solucja
Hej!
Sądząc po nazwie tematu, powinna wylądowac tu solucja tej gry, ale jeszcze nie teraz (może kiedyś napiszę własną). Temat ten posłuży w inny sposób. Tutaj pytajcie o rzeczy z solucji, bo jak wcześniej w jakimś temacie wspominałem, nie jest ona super dokładna.Czyli, jak jakiś problem to walić tutaj.
P.S.
Nie tworzyłbym tego tematu, gdybym nie miał w tym interesu. Ja osobiście mam problem z ósmą świątynią (Żółwia Skała albo coś w ten deseń), a dokładniej po minibossie, który ma rękawice bokserskie. W solucji jest napisane że po jego pokonaniu idź w górę i weź ze skrzynii różdżkę. Problem w tym, że od skrzynii oddziela mnie murek (taki co wnika po uderzeniu w magiczną kulę). Pies pogrzebany w tym że w tej świątynii (narazie) ani w solucji do ów momentu nie spotkałem sie z magiczną kulą. I co mam robić dalej ?
Dla uzwierciedlenia sprawy dołączam screen z ów problemem.
Sądząc po nazwie tematu, powinna wylądowac tu solucja tej gry, ale jeszcze nie teraz (może kiedyś napiszę własną). Temat ten posłuży w inny sposób. Tutaj pytajcie o rzeczy z solucji, bo jak wcześniej w jakimś temacie wspominałem, nie jest ona super dokładna.Czyli, jak jakiś problem to walić tutaj.
P.S.
Nie tworzyłbym tego tematu, gdybym nie miał w tym interesu. Ja osobiście mam problem z ósmą świątynią (Żółwia Skała albo coś w ten deseń), a dokładniej po minibossie, który ma rękawice bokserskie. W solucji jest napisane że po jego pokonaniu idź w górę i weź ze skrzynii różdżkę. Problem w tym, że od skrzynii oddziela mnie murek (taki co wnika po uderzeniu w magiczną kulę). Pies pogrzebany w tym że w tej świątynii (narazie) ani w solucji do ów momentu nie spotkałem sie z magiczną kulą. I co mam robić dalej ?
"Żegnany gwizdami i ?miechem szyderców powracam w glorii i chwale ..."
Problem z Richie'm
Pisałeś w solucji, że jak dostarczę Ryśkowi liście, to otwiera się przejście. Gdzie ono jest (podaj drogę od domu Ryśka). Plz o odpowiedź na gg: 7697101 albo maila: blstr@op.pl
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Ale ja mam problem: wszedłem do świątyni klucza i to tyle... W solucji pisze żeby isć ekran w góre a tam są drzwi...i zamykają sie jak zrobie 2 kroki...Pomóżcie!!!!!
[ Dodano: Nie 27 Lis, 2005 ]
O już mam. Trzeba było rzucić dzbanem w drzwi :mrgreen: .
[ Dodano: Pon 28 Lis, 2005 ]
No i kolejny problem... Jak dojść do Czwartej Świątyni Bo w solucji jest tak napisane, że normalnie ręce opadają...
No i kolejny problem... Jak dojść do Czwartej Świątyni Bo w solucji jest tak napisane, że normalnie ręce opadają...
Re: Solucja
Wersus pisze:Hej!
P.S.
no więc walnij ten przycisk:
[ Dodano: Wto 29 Lis, 2005 ]
SebastianL92 pisze:Ale ja mam problem: wszedłem do świątyni klucza i to tyle... W solucji pisze żeby isć ekran w góre a tam są drzwi...i zamykają sie jak zrobie 2 kroki...Pomóżcie!!!!!
no więc musisz:
Idź w miejsce zaznaczone kursorem i zdobądź klucz(zabić potworka)
Następnie idź tu i wsadź klucz do dziury:
A teraz idź tu i spadnij na dół:
Ostatnio zmieniony 30 listopada 05, 08:41 przez no name, łącznie zmieniany 2 razy.
SebastianL92 pisze::? ...A nie masz normalnie zrobionych screenów? Jak otworzyć mapę? Pamiętam, że kiedyś to zrobiłem (otworzyłem mapę 8) ) ale nie pamiętam jak ...
Ja mape otwieram: "backspace" jeśli nie zmienialeś ustawień to pewnie też tak samo masz, a jeśli nie wiesz jak zmienić, to teraz już wiesz:
Musisz iść do osady zwierzą, gdy tylko do niej wejdziesz idź w dół i w prawo, zobaczysz wielkiego morsa, który blokuje ci drogę, wróć do wioski gdzie zaczołeś grę i znajdź Marin(nie będzie jej tam gdzie zawsze stoi, tylko poszła na plażę) porozmawiaj z nią i wruć do morsa, kiedy Marin go usunie idź jepen ekran w prawo i cały czas do góry, walcz z potworem, zabij go, weź klucz, spadnij do dziury, jak spadniesz to w północnej ścianie jest ukryte przejście a za nim część serca.
No dobra, opisuje od tego momentu:
muszisz mieć Marin, ja jej nie mam bo już to zrobilem
3 ekrany w prawo, do góry, w prawo, tu spotykasz gościa i dajesz mu patyk, a potem zbierasz to co spadnie z drzewa, na dół, wejdz po schodach i zwjdz po drugiej stronie, do góry. powinieneś być tu:
w prawo, 2 ekrany w dół,w prawo i jesteś tu:
jak przjdziesz przez przejście to idź 2 ekrany w dół i 1 w prawo, jesteś w wiosce, pozwiedzaj ją a znajdziesz morsa, znajdz też kuchaża, pogadaj z nim, dostaniesz ananas, który potem ci się przyda, sekwencje wymiany są w poradniku do tej gry:
http://zelda.com.pl/articles.php?id=52
muszisz mieć Marin, ja jej nie mam bo już to zrobilem
3 ekrany w prawo, do góry, w prawo, tu spotykasz gościa i dajesz mu patyk, a potem zbierasz to co spadnie z drzewa, na dół, wejdz po schodach i zwjdz po drugiej stronie, do góry. powinieneś być tu:
w prawo, 2 ekrany w dół,w prawo i jesteś tu:
jak przjdziesz przez przejście to idź 2 ekrany w dół i 1 w prawo, jesteś w wiosce, pozwiedzaj ją a znajdziesz morsa, znajdz też kuchaża, pogadaj z nim, dostaniesz ananas, który potem ci się przyda, sekwencje wymiany są w poradniku do tej gry:
http://zelda.com.pl/articles.php?id=52
Wróć do „Legend of Zelda: Link's Awakening DX/Legend of Zelda DX”