Nowy Super Smash Bros

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 22 sierpnia 14, 17:58

kacperk pisze:
Hej co oni zrobili Linkowi z WW? :( Czemu on tańczy? :shock:

Ktoś zhakował postać za pomocą kodów :P
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 23 sierpnia 14, 15:50

No to nie fajnie.
Ostatnio zmieniony 4 września 14, 19:36 przez kacperk, łącznie zmieniany 1 raz.
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra

Awatar użytkownika
Bombadil
Kokiri
Kokiri

Postautor: Bombadil » 29 sierpnia 14, 16:06

Mimo tego, że ja z Xenoblade Chronicles zbyt wiele wspólnego nie mam, to wiem, że dla niektórych postać Shulka w szeregach dostępnych bohaterów będzie miłym zaskoczeniem!
https://www.youtube.com/watch?v=GUl1EkUJ46k#t=77

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 7 września 14, 15:57

http://uk.ign.com/articles/2014/09/06/s ... le-pad-pro

Super Smash Bros na 3DS nie będzie współgrał z nasadką Circle Pad Pro, podobnie jak niegdyś Kid Icarus Uprising
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 13 września 14, 21:06

Obrazek

Pograłem trochę w demo. Dostępne jest 5 postaci Mario, Link, Villager, Pikachu, Megaman i 1 plansza Battlefield. Demo posiada nieograniczona liczbę uruchomień.

Pokrótce czuję jakbym grał w przenośnego Brawla może trochę bardziej szybszego. Jest pozytywnie. Poniżej pewnego poziomu ta seria nie zejdzie, ale ochów i achów też nie ma. Nie ma też mowy o hajpie takim jak niegdyś na Melee czy Brawla.

Sporo niedostępnych aren w demie pochodzi z poprzednich części Brawl/Melee. Wolałbym żeby skok był dostępny pod A lub B. Strasznie mi się coś tu klawiszologia myli. Na małym ekraniku 3d niewyraźnie widać jak kamera się oddala to główny problem. Bez drugiego slidera da się grać, z drugim byłoby jednak wygodniej.

Tutaj obrazek, który lata od jakiegoś czasu po sieci:

http://i.imgur.com/PSlRK7Q.jpg

lol po prostu, czarne dziury, co jeszcze zrobią żeby obrzydzić zakup tej gry? :neutral:
Obrazek

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 13 września 14, 21:32

A czego się spodziewałeś bielizny xD? To jest Nintendo. Ale w sumie amiibo Peach czarnej dziury nie ma :P.

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 13 września 14, 21:39

W Brawl i Melee nie było czarnych dziur. :neutral: Ciekawe jak z wersją na Wii-U

P.S: Dostęp do Miiverse nie działa jak gramy w Smasha. Ma działać tylko na New 3DSie.
Obrazek

Kirito
Kokiri
Kokiri

Postautor: Kirito » 13 września 14, 22:54

daj ktoś kod na demko pls. :44

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 14 września 14, 01:30

Pograłem w demko! :)

Tak jak napisał MasterLink- do wyboru jest pięć postaci i jedna plansza, a teoretycznie dwie bo ze zwykłego Battlefield można zrobić płaską arenę niczym Final Destination!

Cóż... jestem pozytywnie zaskoczony! Gra wygląda nadzwyczajne dobrze na małym ekraniku! Od początku nie miałem zamiaru kupować SSB 3DS bo miałem chrapkę tylko na wersję Wii U ale muszę powiedzieć że gra ma niesamowitego kopa!

Jedyne co mi przeszkadzało to jakieś dziwne rzeczy przy włączanie shielda! W Brawlu było tak, że gdy wcisnęliśmy przycisk, od razu włączała się tarcza a teraz postać najpierw robi atak(tak zwane "chwytanie" czyli np. Hookshot u Linka) a dopiero potem jest shield i można unikać ataki... troche to przeszkadza ;/ Mam nadzieję że na Wii U będzie inaczej! :)
Obrazek
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 14 września 14, 02:03

Ganon, tarcze masz pod R.
Pod L niby też, ale L służy do chwytania.

Link kozaczy w tej części. Zyskał na szybkości i jego powrót na arenę jest dużo lepszy niż w Brawlu czy Melee. Wyrzuca go w górę chyba o pół raza wyżej i bardziej płynnie.

Gierka chodzi w 60 klatkach i chyba wyciska wszystko co możliwe z 3DS'a bo po wciśnięciu przycisku home konsolka się na chwile zacina.

Wszystko byłoby idealnie gdyby był drugi slider i większy ekran.
Obrazek

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 14 września 14, 02:26

Na XL pewnie wygląda to błędnie... niestety mam zwykłego 3DSa kupionego w pre-orderze! :)

A co do tej tarczy- będę musiał to sprawdzić! Dzięki za info! ;)
Obrazek

"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 14 września 14, 11:03

Jak dorwaliście to demo?
www.karolinaszczesna.pl
Obrazek
voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 14 września 14, 12:29

Club nintendo rozsyła kody ;). Jeden trafi, drugi nie. Chociaż nie wiem czy to nie wiąże się z włączoną subskrypcją.
Obrazek

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 14 września 14, 20:29

Demo będzie w eShopie za kilka dni. Chyba 16 lub 19 września nie pamiętam...

Wszystkie Final Smash'e dla wszystkich 51 postaci:
http://www.youtube.com/watch?v=JzzKdYSdQmA
Obrazek

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 14 września 14, 20:41

Doczytałem że Trzeba mieć newsletter na nintendo. Rozsyłali niby 4 kody do osoby która może sie podzielić z innymi. 19 bedzie demko limitowane w eshopie
www.karolinaszczesna.pl

Obrazek

voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Wróć do „Super Smash Bros. (3DS/Wii U)”