Nowy Super Smash Bros
Moderator: Moderatorzy
Nowy Super Smash Bros
Hej.Wiem że temat jest o grze która jeszcze nawet nie jest zapowiedziana ale przynajmniej pogadamy sobie jakie np:chcielibyście ujrzeć postacie w nowym SSB lub jakie plansze.Albo po prostu o wszystkim.I jeśli chcesz napisać jakąś dziwną postać to napisz.W końcu przed trailerem na E3 2006 nikt nawet nie myślał o tym że będzie Snake.Prędzej Sonic. OK.Zaczynam.
Postacie które chciałbym ujrzeć:
Ganon(z trójzębem)
Waluigi(prawie 100% że będzie w nowym Smashu)
Arceus(Pokemon)
Megaman(po prostu musi się znaleźć w nowym SSB)
Knuckles(lubię go)
Mii
Boo
Wszystkie z całej serii jakie się pojawiły
Dark Link
Bomberman
Banjo&Kazooie
Toad
Goron
Conker
Shadow
Ridley
To wszystko.Mam nadzieje że nie przesadziłem z ilością.Ale jak chociaż trzy się spełnią to będzie dobrze.
Postacie które chciałbym ujrzeć:
Ganon(z trójzębem)
Waluigi(prawie 100% że będzie w nowym Smashu)
Arceus(Pokemon)
Megaman(po prostu musi się znaleźć w nowym SSB)
Knuckles(lubię go)
Mii
Boo
Wszystkie z całej serii jakie się pojawiły
Dark Link
Bomberman
Banjo&Kazooie
Toad
Goron
Conker
Shadow
Ridley
To wszystko.Mam nadzieje że nie przesadziłem z ilością.Ale jak chociaż trzy się spełnią to będzie dobrze.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Ale Sebeq, jak sobie wyobrażasz walke Phoenix Wrightem?
http://aceattorney.wikia.com/wiki/Phoenix_Wright
Z tego wszystkiego by wynikało, że Phoenix:
a) Rasa: człowiek,
- co za tym idzie możność walki wręcz, bądź też każdą inną bronią jedno lub dwuręczną. W grze nie raz było widać, że kiedy trzeba, to Fenix potrafi zareagować w odpowiedni sposób.
b) Profesje:
- Adwokat - jako adwokat, masz dostęp do stery mniej lub bardziej potrzebnych papierów i teczek. Ciężkich.
- Pianista - final smash - extra piano play ogłuszający przciwników
- Pokerzysta - rzut talią!
I dźganie palcem w oko! : D
Podstawowy cios. Koniecznie.
Sory za moją wredotę, ale co jak co, myślałem, że to to jest oczywiste.
I fakt, lepsze Ganondorf wcale by nie zawadził. Dodatkowo jeszcze:
- Crono!
- Neku, oh tak Neku Sakuraba!
- z tym Megamanem też nie jest kiepski pomysł.
Fajnie by było jakby Nintendo po pokazaniu po raz pierwszy nowego smasha udostępniło na swojej stronie lub na stronie nowego smasha taki temat w którym można pisać jakie postacie chciałbyś aby się pojawiły.I potem by Nintendo dodało te którą chciało najwięcej ludzi.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Oczywiście, że nie ;p.
No dobra skończmy go już zabijać, starczy w tym życiu.
Swoją drogą, naprawdę nie rozumiem, dlaczego Crona do tej pory nie było widać w serii. Nie lubię Pita, dla mnie jest po prostu beznadziejny, zamiast niego (i tego wnerwiającego dżiglipafa, czemu w ogóle w tej części nie ma Mewtwo ?!) zobaczyłbym owego Crona... a nawet i klocek z tetrisa byłby lepszy do tego typa spod chmurek.
No dobra skończmy go już zabijać, starczy w tym życiu.
Swoją drogą, naprawdę nie rozumiem, dlaczego Crona do tej pory nie było widać w serii. Nie lubię Pita, dla mnie jest po prostu beznadziejny, zamiast niego (i tego wnerwiającego dżiglipafa, czemu w ogóle w tej części nie ma Mewtwo ?!) zobaczyłbym owego Crona... a nawet i klocek z tetrisa byłby lepszy do tego typa spod chmurek.
Wróć do „Super Smash Bros. (3DS/Wii U)”