Zdobycie mocy lata.
Moderator: Moderatorzy
Zdobycie mocy lata.
Gdy zdobywam moc lata i nie mogę sobie poradzić to sprawdzam do solucji na stronie i piszę.Idź w lewo, w górę, w prawo, wskocz do wody, idź jeden ekran w lewo i użyj RCPR, no chyba, że masz ‘przy sobie” Moosha. Idź ekran w prawo i trzy w dół. Jeżeli nie masz fletu Ricky’iego idź ekran w lewo, następnie w górę żeby znaleźć niebieskiego latającego niedźwiedzia zwanego Moosh.A ja tam gdzie pisało że jest moosh mam Dimittriego. Później pisze że jak mam kangura to mam gdzieś wskoczyć a ja mam flet Dimittriego!!!Pomocy!
Jeśli masz Dimitriego to przywolaj go i na tym Spool Swamp gdzie jest woda popłyń w dół. Jak popłyniesz w dół to bedzię ląd. Jak będziesz na tym lądzie to idź w lewo. Tam będą takie jakby dwie "scieżki" idz w ta po prawej u góry. Tam jest kamień. Podnieś go i wejdź do portalu. ( swoją droga troszke ci zazdroszcze że masz Dimitriego bo ja "dziwnym trafem" nie moge go zdobyc )
......::::][_([])][_::::......
Jak masz boomerang i pamiętasz gdzie go zdobyć to wygraj ten taniec 5 razy. Dostaniesz flet. Później idź tam gdzie pisałem że u mnie jest Mosh. Jak będzie tam Dimittri to daj tym gościom którzy go pilnują i daj im 50 rupii. Pójdą sobie i pogadaj z Dimittrim a on da ci swój flet.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
Wróć do „Legend of Zelda: Oracle of Seasons/Legend of Zelda Mystical Tree”