Poniżej pierwszego dungeonu , latem znajduje się pomieszczenie. W środku jest ubrany na pomarańczowo dziadek, który mówi o czterech złotych bestiach włóczących się gdzieś po okolicy. W zamian za ich pokonanie obiecuje obdarzyć Linka swoją mocą.
Mam 2 pytania:
-gdzie można się na nie natknąć ( jedną spotkałem przy wejściu do Snake's remain)
-co dostaje się, za rozwalenie wszystkich czterech
Cztery złote bestie
Moderator: Moderatorzy
z pierścieniami idziesz do pewnego gościa z wioski Horon, a on ci je za 20 rupii zamienia na magiczne. Jeżeli, któryś z pierścieniów (tych magicznych) już miałeś to on bierze ci go i płaci 30 rupii.
Po pokonaniu Great Moblina przenosi się on do pewnego domku w Sunken City. Mozna tam wejśćm rzucić bombą w jego boby i szybko uciec, a wtedy Great Moblin ucieknie, a dom się zniszczy. Potem Odbuduje ten dom i możnaedzie zrobić to samo... później znowu... i znowu. Aż w końcu Great Moblin będzie cię przyłapywał i zamykał w tym domku. Czy da się coś wtedy zrobić?
Po pokonaniu Great Moblina przenosi się on do pewnego domku w Sunken City. Mozna tam wejśćm rzucić bombą w jego boby i szybko uciec, a wtedy Great Moblin ucieknie, a dom się zniszczy. Potem Odbuduje ten dom i możnaedzie zrobić to samo... później znowu... i znowu. Aż w końcu Great Moblin będzie cię przyłapywał i zamykał w tym domku. Czy da się coś wtedy zrobić?
1.Ten "ring" to nie "hero ring lv2" tylko red Ring;zwiększa dwukrotnie obrażenia zadawane mieczem
2.Obalam teorię o losowym położeniu 4 bestii Sam zdobyłem (dzisiaj) Red Ring
3.Mógłbym pisać,gdzie są tytułowe "4 bestie" ,al nie chce mi się,a po drugie to już to pisałem na SoT.Dla tych którzy chcą mieć Red Ring podaje adres artykułu(mojego autorstwa oczywiście ):4 Złote Bestie na SoT :mrgreen:
2.Obalam teorię o losowym położeniu 4 bestii Sam zdobyłem (dzisiaj) Red Ring
3.Mógłbym pisać,gdzie są tytułowe "4 bestie" ,al nie chce mi się,a po drugie to już to pisałem na SoT.Dla tych którzy chcą mieć Red Ring podaje adres artykułu(mojego autorstwa oczywiście ):4 Złote Bestie na SoT :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 12 lipca 07, 07:23 przez Mr.M, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Legend of Zelda: Oracle of Seasons/Legend of Zelda Mystical Tree”