witam.
jestem posiadaczem GBA i gier oracle of seasons i ages ale mam maly problem
chce sobie pograc na obrazach zeby nie niszczyc kardridży.
Ściągam romy obu gier... wrzucam je na SUPER CARD'a (Sprzęt w 100% legalny!~!!!!!) i kiedy odpalam na GBA to wszystko ładnie sie włącza. ale kiedy rozmawiam z jakimś NPC to sprity (obrazki postaci/elementow ruchomych w grze) wyskakują ponad chmurki z napisami i zasłaniają co tam jest napisane. Czy trzeba to jakoś patchować czy coś? może jakaś wersja działająca jest? w każdym bądź razie kiedy odpalam to na emulatorze to tego problemu już nie ma i wszystko ładnie działa.
Podkreślam że plików nie przezucam przez oprogramowanie do super carda (tylko do gier na GBA) ani nie przez "goomba color" (tylko do gier gbc na NDS).
Podkreślam równierz ze posiadam oryginały wiec nie szerze tu piractwa =_=
problem z obrazem na supercardzie
Moderator: Moderatorzy
Nie chce sie bawić w górnika(chociaż ten temat i tak był na samej górze - to forum umiera;x), ale zdanie:
nieźle mnie rozbawiło. Skoro podkreślasz, że masz oryginały, a na programatorze nie działa, to czemu nie grasz na tych 'oryginałach'. Że niby się psują? Gówno prawda.
Na przyszłość naucz się lepiej kłamać, np. że kart Ci padł, czy coś(też mało wiarygodne, ale przynajmniej bardziej spójne logicznie)
pyrek pisze:chce sobie pograc na obrazach zeby nie niszczyc kardridży.
nieźle mnie rozbawiło. Skoro podkreślasz, że masz oryginały, a na programatorze nie działa, to czemu nie grasz na tych 'oryginałach'. Że niby się psują? Gówno prawda.
Na przyszłość naucz się lepiej kłamać, np. że kart Ci padł, czy coś(też mało wiarygodne, ale przynajmniej bardziej spójne logicznie)
8=============D
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
lol Może boi się oto, że padnie mu bateria w kartridżu która trzyma save gry.
Nawet jeśli, to przecież zawsze można ją wymienić na nową.. Mi się jeszcze to nigdy nie zdarzyło.
No chyba że założyciel tematu gra na podróbach z wadliwymi bateriami.., albo boi się rysek na kartridżu.......
niestety ;x
Nawet jeśli, to przecież zawsze można ją wymienić na nową.. Mi się jeszcze to nigdy nie zdarzyło.
No chyba że założyciel tematu gra na podróbach z wadliwymi bateriami.., albo boi się rysek na kartridżu.......
Zero pisze:to forum umiera;x),
niestety ;x
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Wróć do „Legend of Zelda: Oracle of Seasons/Legend of Zelda Mystical Tree”