sekret holodrum
Moderator: Moderatorzy
sekret holodrum
Proszę czy któryś z was mógłby dać mi sekret holodrum. Przeszedłem cała grę bez sekretu teraz chciałbym na sekrecie ale nie chcę mi się wygrywać zeldy oracle of season
-
- Zora
Sekret Holorum wpisujesz, gdy rozpoczynasz gre w Oracle of Ages. Ale zamiast dac "New Game" to dajesz "Password". A jesli masz sekret od postaci w grze, np. w OoA, przechodzisz do ukonczonego OoS, znajdujesz odpowiednia postac i dajesz jej sekret. W tedy dostajesz ulepszenie jakiegos przedmiotu. (ale chyba przedtem musisz isc do Farore w Maku Tree, ale tego juz nie pamietam)
-
- Zora
"Inne sekrety"?
Sekrety sa dopiero, jak grasz na Sekrecie Holodrum/Labrynnu ('Labrynny' powinno byc, ale nazwa "Labrynnu" brzmi dla mnie lepiej iz "Labrynna" XD) w Oracle of Ages/Seasons. W tedy gra sie zmienia, pojawiaja sie nowe postacie jakich nie ma jak sie zaczyna normalnie.
W OoA musisz podejsc do osoby, ktorej nie bylo w 'normlanym' OoA (gorzej jak sie od razu zaczelo na sekrecie, ale to nie problem), zagadujesz do niej a ona oyta Ci sie, czy zaniesiesz sekret do kogos innego (ta osoba mowi Ci do kogo). Odpowiadasz, ze tak a w tedy ona podaje Ci kod. Jak zapomnisz, albo nie zapiszesz to poprostu mozesz zagadac jeszcze raz i poprosic o sekret.
Sekrety sa dopiero, jak grasz na Sekrecie Holodrum/Labrynnu ('Labrynny' powinno byc, ale nazwa "Labrynnu" brzmi dla mnie lepiej iz "Labrynna" XD) w Oracle of Ages/Seasons. W tedy gra sie zmienia, pojawiaja sie nowe postacie jakich nie ma jak sie zaczyna normalnie.
W OoA musisz podejsc do osoby, ktorej nie bylo w 'normlanym' OoA (gorzej jak sie od razu zaczelo na sekrecie, ale to nie problem), zagadujesz do niej a ona oyta Ci sie, czy zaniesiesz sekret do kogos innego (ta osoba mowi Ci do kogo). Odpowiadasz, ze tak a w tedy ona podaje Ci kod. Jak zapomnisz, albo nie zapiszesz to poprostu mozesz zagadac jeszcze raz i poprosic o sekret.
-
- Zora
-
- Zora
-
- Zora
Wróć do „Legend of Zelda: Oracle of Ages”