Cadence of Hyrule

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Cadence of Hyrule

Postautor: MasterLink » 12 lipca 19, 02:14

Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Re: Cadence of Hyrule

Postautor: sEbeQ13 » 22 września 20, 09:18

No to pogadajmy. Ktoś grał?

Ja grałem. Niestety nie wytrzymałem zbyt długo – gry rytmiczne to kompletnie nie moja działka. I chociaż samo wyczucie rytmu w Cadence nie jest aż tak ważne jak np. w Pataponach, to nadal gra wydała mi się trochę za trudna, żeby skakać w niej na pałę. Ostatecznie po jakiejś godzince poddałem się i chyba nawet nie dotarłem do pierwszego dungeona.

A jak inni?
Obrazek

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Re: Cadence of Hyrule

Postautor: MasterLink » 30 września 20, 06:07

Grałem w demo i było niezłe. Potem czekałem i czekałem na wersje pudełkową i w końcu pojawi się w październiku ze wszystkimi DLC w zestawie. opłacało się czekać...
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Wróć do „Cadence of Hyrule”