Może zaczniemy

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
rafciopop
Zora
Zora

Może zaczniemy

Postautor: rafciopop » 26 stycznia 06, 09:22

Może zaczniemy wreszcie pytania co do tej gry bo jak oglądam tematy to widzę same problemy z uruchomieniem a ja mam problem :? :cry: :oops: jeśli ktoś w to grał to może mi powiedzieć jak pokonać bossa w etapie lasu najpierw mu pąki niszcze i co dalej :?:
twój nick to [you]

Awatar użytkownika
Mefisto
Goron
Goron

Postautor: Mefisto » 26 stycznia 06, 14:02

Niszcz mu pąki.A potem zaatakuj go z góry w otwarty na grzbiecie kwiat.Ja też miałem z nim duze problemy.Pokonałem już Bossów wszystkich.Tylko że muszę powtórzyc z bratem tego kwiata.Bo nie zdobyłem u niego Silver Key.
To ja - Dimitri :wink: :D

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 26 stycznia 06, 16:00

MAŁA POPRAWKA :) jak otworzy pąk na środku to każdy gracz musi atakować część płatka o swoim kolorze stroju :wink:Szkoda, że FS jest takie krótkie..... :cry:
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
rafciopop
Zora
Zora

Postautor: rafciopop » 26 stycznia 06, 17:45

ale on później nie ma tych kwiatów
Mefisto pisze:Niszcz mu pąki.A potem zaatakuj go z góry w otwarty na grzbiecie kwiat.Ja też miałem z nim duze problemy.Pokonałem już Bossów wszystkich.Tylko że muszę powtórzyc z bratem tego kwiata.Bo nie zdobyłem u niego Silver Key.

to wiedziałem
twój nick to [you]

Kamil_ek
Kokiri
Kokiri

Postautor: Kamil_ek » 10 sierpnia 07, 09:35

Ten kwiatek Macha do okola tymi kwiatami ty w nie musisz bic a potem zostanie tylko 1
i musisz z (graczem/ami) Ciagnac tak jakby za takie Wajchy.. nie wiem jak to ujac XD
i sa jak sie gra na 2 to z prawej i lewej strony i ciagniesz do konca jak pociagniesz to mu sie Otwozy Kolorowy Pak na srodku w 4 kolorach (wiecie jakich) i bijesz ten kwiatek tam gdzie jest Twoj Kolor :45

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 10 sierpnia 07, 17:34

Zamykam, temat byl stary, słowne ostrzezenie

Pozdrawiam.
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Wróć do „Legend of Zelda: The Four Swords”