Może zaczniemy
Moderator: Moderatorzy
Może zaczniemy
Może zaczniemy wreszcie pytania co do tej gry bo jak oglądam tematy to widzę same problemy z uruchomieniem a ja mam problem jeśli ktoś w to grał to może mi powiedzieć jak pokonać bossa w etapie lasu najpierw mu pąki niszcze i co dalej
twój nick to [you]
ale on później nie ma tych kwiatów
to wiedziałem
Mefisto pisze:Niszcz mu pąki.A potem zaatakuj go z góry w otwarty na grzbiecie kwiat.Ja też miałem z nim duze problemy.Pokonałem już Bossów wszystkich.Tylko że muszę powtórzyc z bratem tego kwiata.Bo nie zdobyłem u niego Silver Key.
to wiedziałem
twój nick to [you]
Ten kwiatek Macha do okola tymi kwiatami ty w nie musisz bic a potem zostanie tylko 1
i musisz z (graczem/ami) Ciagnac tak jakby za takie Wajchy.. nie wiem jak to ujac XD
i sa jak sie gra na 2 to z prawej i lewej strony i ciagniesz do konca jak pociagniesz to mu sie Otwozy Kolorowy Pak na srodku w 4 kolorach (wiecie jakich) i bijesz ten kwiatek tam gdzie jest Twoj Kolor
i musisz z (graczem/ami) Ciagnac tak jakby za takie Wajchy.. nie wiem jak to ujac XD
i sa jak sie gra na 2 to z prawej i lewej strony i ciagniesz do konca jak pociagniesz to mu sie Otwozy Kolorowy Pak na srodku w 4 kolorach (wiecie jakich) i bijesz ten kwiatek tam gdzie jest Twoj Kolor
Wróć do „Legend of Zelda: The Four Swords”