Zalety i Wady nowej Zeldy TP
Moderator: Moderatorzy
www.menago.com.pl www.madgames.pl www.ultima.pl ale najlepiej zajrzyj do menago tam są najlepsze rzeczy i tam masz pewnośc że cie w jajo nie zrobią i oryginalne kable do GaCka tam kosztuje koło 80 zł lepeij mieć oryginała niż kupywać co troche podróby
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
menago.com.pl pisze:The Legend Of Zelda: The Minish Cap rozpoczyna się gdy zła czarodziejka Vaati zmienia księżniczkę Zeldę w kamień.
co to wogóle ma być?? Nie znają gry, a nawet płci głownego boSSa?? To tak jak by napisać:
"The Legend Of Zelda: The Minish Cap rozpoczyna się gdy zła czarodziejka Ganon zmienia księżniczkę Zeldę w kamień."
Poki co ogladajac nowe trailery z Zeldy TP troche zaczynam sie martwic.Dlaczego?O tuz w owych trailerach przynajmniej jednym z nich bylo glownie pokazane jak Link pomaga tam jakims zwierzeta,a to psu i kotu i powiem wam szczerze ze uczucia mam mieszane bo jak widzialem jak sie tam kot sztucznie poruszal i wskawila do jakiegos domu to patrzylem na to z lekkim niesmakiem,nadrabiano to swietna prezentujaca sie przestrzenia i do tego efekciarskie wejscie jego sokola/jastrzebia.No tak sa plusy,ale czy w Zeldzie TP ktora ma byc hitem podobno jeszcze lepsyszm niz OoT dopuszczalne sa takie bledy jak sztuczne bieganie zwierzat(niektorych).Zaraz mi to przypomina sytuacje w mgsie na szczescie tam to zalatwili na korzysc i zredukowali tego buga do minimum .Nalezy sie modlic zeby beta testerzy przechodzili ta wresje wpatrujac sie w najmniejszze szczegoly bo jak taa Zelda bedzie miala jakies wieksze wady to im waglika w kopercie wysle.Co do muzyki to rozwniez lekkei zaskoczenie dobijala mnie,co sie stalo z ta muza na samym poczatku teraz jak slyszalem te melodyjki to dawaly po uszach i bardzo denerwowaly.Niestety taa Zelda jak na moje oko jeszcze nie jest tytulem ktory ma szanse dostac 10 za duzo niepotrzebnych bugow.Jutro zobacze kolejnego trailera i moze sie dopatrze jakis bugow(oby nie
) pomijajac zalety,o ktorych pewnie wspomne
[ Dodano: Nie 19 Lut, 2006 ]
Kolejny trailer oblukałem światynia lasu no i fajnie sie prezentuje roslinki,pająki i jakis pawian i takie tam,no i nareszcioe Link dorósl do tego by byc prawdziwym madafaka i potrafi dobijac przeciwnikow,wprawdzie wiedzialem o tym wczesniej ale nie widzialem tego jak sie prezentuje w akcji no tak jedno slowo pelen zachwyt,poza tym ciekawy wachlarz ciosow,niestety ogladam juz ktorys z kolei trailer i wciaz ten sam bug rwanie podczas wykonywania ciosow.Moze i tak sie czepiam i wiem ze jest to wersja niedopracowana ktora pewnie i tak ulegnie jeszcze sporym poprawkom to jednak nie potrafie przejsc przez to obojetnie bo razi to trochem.Bynajmniej jak narazie zauwazylem to narazie chyba tylko ja sie czepiam,co sadzicie na ten temat??

[ Dodano: Nie 19 Lut, 2006 ]
Kolejny trailer oblukałem światynia lasu no i fajnie sie prezentuje roslinki,pająki i jakis pawian i takie tam,no i nareszcioe Link dorósl do tego by byc prawdziwym madafaka i potrafi dobijac przeciwnikow,wprawdzie wiedzialem o tym wczesniej ale nie widzialem tego jak sie prezentuje w akcji no tak jedno slowo pelen zachwyt,poza tym ciekawy wachlarz ciosow,niestety ogladam juz ktorys z kolei trailer i wciaz ten sam bug rwanie podczas wykonywania ciosow.Moze i tak sie czepiam i wiem ze jest to wersja niedopracowana ktora pewnie i tak ulegnie jeszcze sporym poprawkom to jednak nie potrafie przejsc przez to obojetnie bo razi to trochem.Bynajmniej jak narazie zauwazylem to narazie chyba tylko ja sie czepiam,co sadzicie na ten temat??
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
No ja wiem o co ci chodzi tylko ja nie spoglądam już tak na to bo po pierwsze najnowszy trailer był wydany w maju tamtego roku a sam Miyamoto i Aonuma powiedzieli że Zelda TP ma dlatego ciągle opóźnienia z premierą bo chcą wyeliminować wszystkie takie Bugi i inne błędy więc Gangsta wiem że to cie drażni ale naprawde minęlo już bardzo dużo czasu od wydania ostatniego trailera więc na pewno już zrobili wielkie postępy a wogóle przekonamy się już w maju 

Wii FC: 7964-7540-9921-2263
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Na www.gamerankings.com weszly jakies dwa trailery ktorych nie było zdawało mi sie ze sa to juz troche nowsze trailery,ale chyba rzeczywiscie masz racje.Przeciez Swiatynia lasu i wioska jest juz dawno pokazywana w trailerach.Pewnien jak wyjada jakies nowsze trailery z jakimis nowosciami to bugi beda wyelminowane.Nie ma zle w koncu to ma byc najlepsza Zelda ever wiec pewnie dostaniemy porzadny dopracowany tytuł.Uwagi zwracałem tylko po to by poznac wasze zdanie jarzycie o co biega 

Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”