Emulator ?
Moderator: Moderatorzy
Emulator ?
Moz mi ktoś podac link z emulatore GC ?
NEWS ?ci?gam se Włatców Móch
'Nat guwienikem lata mócha
hce tam usion?ć lecz wiatr dmuha
wienc kópiła se parawan
lecz guwienko zabral pawian'
'Nat guwienikem lata mócha
hce tam usion?ć lecz wiatr dmuha
wienc kópiła se parawan
lecz guwienko zabral pawian'
Problem z romem :(
Witam
Mam wieeelko problem.
Mam zelde WW na kompie i chce sobie ją prze emulator uruchomić. Próbowałam już przez Dolphina, ale mi się strasznie zacina gre. Próbowałam też przez Dolwina, ale wogóle mi się nie chce uruchomić...
Co mam zrobić? Moj komp: duron 1750 Mhz 640 Mb Ram DDR 400Mhz Radeon 9550
Pomocy!! A może znacie jakieś inne emulatory...??
Moje gg 4260515 i e-mail: marysiamiko@wp.pl
Mam wieeelko problem.
Mam zelde WW na kompie i chce sobie ją prze emulator uruchomić. Próbowałam już przez Dolphina, ale mi się strasznie zacina gre. Próbowałam też przez Dolwina, ale wogóle mi się nie chce uruchomić...
Co mam zrobić? Moj komp: duron 1750 Mhz 640 Mb Ram DDR 400Mhz Radeon 9550
Pomocy!! A może znacie jakieś inne emulatory...??
Moje gg 4260515 i e-mail: marysiamiko@wp.pl
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
no ALE jaka strona to to emule (jeśli chodzi ci o www.emula.com to mi wyskakują strony erotyczne jak chcę ściągać)
twój nick to [you]
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
No i kojelnym zachciało se pograc w WW na kompa.Widze sporo Ramu, Radeon 9550,
1.7Ghz echh powinno pojsc,ale nie spodziewaj sie super plynnej animacji przy takim procesorze
Btw poszukaj na http://www.emulator-zone.com/doc.php/gamecube/ tam masz emulatory,przy okazji zawsze najpierw sprawdzaj Dolphina bo to najlepszy emulator na GC Gdybys miala jeszcze jakies problemy to pisz Emulator sciagnij najlepiej przez FlashGet'a zreszta jak wolisz
1.7Ghz echh powinno pojsc,ale nie spodziewaj sie super plynnej animacji przy takim procesorze
Btw poszukaj na http://www.emulator-zone.com/doc.php/gamecube/ tam masz emulatory,przy okazji zawsze najpierw sprawdzaj Dolphina bo to najlepszy emulator na GC Gdybys miala jeszcze jakies problemy to pisz Emulator sciagnij najlepiej przez FlashGet'a zreszta jak wolisz
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
Dużo bardziej oplaca sie kupic GC + WW nie jest to chyba az tak bardzo drogi zestaw.Na allegro idzie tanio kupic Tym bardziej sie oplaca kupic ze wkrotce na GC wyjdzie prawdziwy hit Zelda TP,lepiej troche zaoszczedzic i wyjdziesz na tym bardzo dobrze Gry na emulator GC,PS2 czy X-box nie warto sciagac bo i tak przewaznie jest lipa zanim bedea one łatwo dostepne i w miare beda chodzic to minie juz troche czasu i juz na rynku beda rzadzic Revo,PS3,X360,a kompy w ten czas pewnie sie bardziej rozbuduja zeby nie byc wtyle i gry na starsze next geny beda juz bardziej kompatybilne niestety cena tych kompow znacznie wzrosnie i znowu nie bedzie sie oplaca.Takie uroki lepiej zainwestuj w konsole jezeli chcesz naprawde dobre gry ja np:Zelda ww
święte słowa Gangsta ja już od dawna mam zamówiony przed premierowo Zelde Tp i pozostaje tylko czekać.O i nie wiem jak ludzie mogą grać na emulatorach przecież nawet jak ma sie taką samą moc to i tak nie da tego samego efektu w końcu to konsolowa gra a nie na PC bardziej opłaca się GaCława +Zeldy na GaCka kupić
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
Dokładnie,ale niektortórzy za wszelka cene chca se pograc w WW na kompa,no tak jak sie go ma poteznego to od razu mysla ze tak łatwo bedzie im pograc w WW ludzie na tym trzeba sie znac,sporo kombinowac,a efekt waszej pracy i tak bedzie gorzej wygladał niz na konsoli,jedynie co zyskacie to satysfacje,bo animacja i grafika ciut beda gorsze(np: w niektorych momentach).Niewiem dla mnie to nie ma sensu znam mase ludzi ktorzy maja takie kompy potezne znaja sie na nich dosc dobrze i wciaz z umiechem gadaj dzisiaj se sciagne Burnouta z Edonkeya lub Emule i se pogram i jakos jeszcze nigdy im sie to nie udało.Naprawde duzo bardziej sie oplaca kupic konsole bo na tym polu elektorniczna rozrywka nie ma sobie rownych,blaszaki moga sie schowac,a jeszcze taniej na tym wyjdziecie niz sie meczyc właczyc Zelde WW na kompa.Git taka teorie "szczelilem"(cz specjalnie za trz ) o LOL
Wróć do „Legend of Zelda: Wind Waker”