Nintendo 64
Moderator: Moderatorzy
Nintendo 64
Nintendo 64 jest moją (i zapewne nie tylko ) ulubioną konsolką do której z chęcią co pewien czas powracam. Gry takie jak (przede wszystkim) Zelda: Ocarina Of Time, Mario 64, czy Conker Bad Fur Day należą do kanonu gatunku i wspomnienie o nich powoduje że niejednemu graczowi łezka kręci się w oku. Konsola posiadała ( i dalej posiada) niepowtarzalny klimat, większość gier które na nią się ukazały stanowiły pozycje wybitne, również sama firma Nintendo dokładała wszelkich starań aby posiadacze Niny byli jak najbardziej z niej zadowoleni. Niestety konsola ta przez wiele osób byłą niedoceniana, i traktowana jako "platforma dla dzieci"; ostatnio szukałem forum na którym mógłbym powspominać stare , dobre czasy przeżyte z Nintendo 64, wymienić się uwagami lub po prostu porozmawiać innymi na temat wyżej wymienionej konsoli. Niestety, jedyne co znalazłem na forach traktujących o konsolach to "Oldschool" lub jeden dział poświęcony Nintendo 64. Postanowiłem więc stworzyć forum na któym będzie można spokojnie porozmawiać zarówno o sprzęcie jak i grach, wymienić się nimi, lub po prostu zasięgnąć porady od starych wyjadaczy. Efektem mojej pracy jest forum, które mam nadzieję posiadacze Nintendo 64 będą często odwiedzać. Wszystkich zainteresowancyh zapraszam na stronę http://www.nintendo64.fora.pl/
Ta konsola wymiatała Mario rulezzz o Zeldzie niewspominając:D i Banjo też był spoko.
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
W golda były za trudne zdobycie kodów.
Sybernaja to chyba poza train najlepsza misja.

Redaktor www.retroage.net
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Tu się mylisz nie chwilowe zauroczenie tylko normalka ja w porównaniu do tych którzy chcieliby X'a 360 a nawet nie grali ja grałem w połowe wydanych gier i wiem jakie ma konsola dla mnie plusy a jakie może mieć minusy.Na N64 jakoś fajne były Pokemony dużo z nimi czasu spędziłem
(och te Pokemony
)

Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
EEE tam Ziomek zobaczysz wszystko sie zmieni.Grałes na X'ie ale nie grałes na Revo i Ps3 wiec wszystko moze sie zmienic
Szkoda tylko ze na N64 nie ma zadnych pozadnych bijatyk,przez to wlasnie image nintendo spadł bo mase ludzi sie rzucało ze N64 jest dla dzieci bo gry sa zbyt cukierkowate,troche sie uspokoili jak na N64 wyszedł Turok2 i RE2

Szkoda tylko ze na N64 nie ma zadnych pozadnych bijatyk,przez to wlasnie image nintendo spadł bo mase ludzi sie rzucało ze N64 jest dla dzieci bo gry sa zbyt cukierkowate,troche sie uspokoili jak na N64 wyszedł Turok2 i RE2

Untouchable,Incredible,invincible,mysterious