http://www.racooncity.fora.pl/
Moderator: Moderatorzy
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
http://www.racooncity.fora.pl/
Zapraszamy na najlepsze forum w Polsce o grach,konsolach itp. W zamian za rejestarcje rozdajemy cukierki. http://www.racooncity.fora.pl/
Co jest kurde?
zarejestrowałem się, bo przecież trzeba rozwijać młode forum nie ,a tak na serio to całkiem fajne
EDIT:narazie 5 postów i 3 moje :evil:
EDIT:narazie 5 postów i 3 moje :evil:
Ostatnio zmieniony 16 marca 06, 18:54 przez rafciopop, łącznie zmieniany 1 raz.
twój nick to [you]
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Fixer a na jakich forach bywasz?dla dobrych checi to nowe forum jak sie rozwinie bardziej napewno sporo ludzi bedzie pisało na duzo ciekwych tematów,ale trzeba pisac a napewno sie uda poza tym szukamy moderatorów Staramy sie promowac stronke ale musi sie wiecj osob zarejestrowac i wiecej pisac bo w siedmiu jest dosc ciezko.Szczerze mowiac ja to liczylem ze jak zawsze przynajmniej bedem sie staral pomagac innym np: podczas przechodzenia w Zeldzie staralem sie pomoc jak moglem gdy ktos cuz niewiedzial sadzilem ze jak teraz my potrzebujemy wiecje ludzi do promowania forum wiecej osob sie zglosi.Ciche nadzije maielm ze napewno zarejestruje sie ibedzie pisal/a Dragonek, SebastianL92,ty Fixer,Drug,Mr.M,Storms,macio94,skul kid ,Wersus ,eviltwin,Ali chyba troche sie przeliczylem ...thx Amadis i rafciopop
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
No wlasnie wielkie dzieki szczegolnie dla amadisa ktory ruszyl porzadnie to forum i juz ponad 100 postów!! Pozdro 600!!
[ Dodano: Nie 19 Mar, 2006 ]
Dobra a teraz juz na serio. Cukierków oczywiście żadnych nie będzie chyba ze kiedys jakims cudem sie spotkam z kims z was to badzcie pewni ze kupie. To jest po prostu wielka prośba. Rejestrujcie się i pomóżcie temu forum ruszyc z miejsca i rozwijac sie. Na pewno im wiecej osob sie zarejestruje tym ciekawsze bedzie forum. Wejdzcie przynajmniej i sie przekonajcie co tam jest. Zarejestrujcie sie i najwyzej jak nie bedzie wam pasowalo to nie bedziecie wlazic ale mam nadzieje ze sie spodoba. Pomozecie??
[ Dodano: Nie 19 Mar, 2006 ]
Dobra a teraz juz na serio. Cukierków oczywiście żadnych nie będzie chyba ze kiedys jakims cudem sie spotkam z kims z was to badzcie pewni ze kupie. To jest po prostu wielka prośba. Rejestrujcie się i pomóżcie temu forum ruszyc z miejsca i rozwijac sie. Na pewno im wiecej osob sie zarejestruje tym ciekawsze bedzie forum. Wejdzcie przynajmniej i sie przekonajcie co tam jest. Zarejestrujcie sie i najwyzej jak nie bedzie wam pasowalo to nie bedziecie wlazic ale mam nadzieje ze sie spodoba. Pomozecie??
Co jest kurde?
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Nie no Fixer twoj tekst mnie rozwalił,to jest nowe forum dopiero bedzie poddane wszelkim modyfikacja,a ty i tak zara se wymyslisz ze cuz jeszcze Ci sie nie podoba ,dobra twoja wola Ja tu sie nikogo nie bede prosil.Jestem na forum juz troche czasu i myslałem ze tu sa ludzie ktorzy pomoga jak jest taka potrzeba i teraz widze jak bardzo sie pomyliłem co do niektorych.Wrooce tu jak sie poowaludzi otrzesnie i nie bedzie udawac ze nie widzi tego tematu,a druga polowa przestanie sie czepiac gupich szczegołow.Poki co wileki dzieki za wsparcie normalnie mozecie byc dumni z siebie.
Rejestracja nic nie kosztuje,ale to i tak nie wazne,jak sie rejestruje to trzeba cuz pisac bo jaki jest sens rejestrowania jak sie nic nie pisze.
Rejestracja nic nie kosztuje,ale to i tak nie wazne,jak sie rejestruje to trzeba cuz pisac bo jaki jest sens rejestrowania jak sie nic nie pisze.
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie: