System walki w grze jest bardzo rozbudowany co sprawi ogrmna frajde fanom.
Ja juz nie moge sie doczekac na feeling z tym dobijaniem to jest masakra i do tego dochodza jeszcze jakies podbno porzadne Criticale i jezeli Pan Bog pozwoli to jeszcze Countery i smiało mozna by było wymienac sie lista własnych wymyslonych combosów:wink:
Zdązylem obaczic całkime ciekawy patent o tuz Link dysponuje mnostwe pojedynczych uderzen( z tego co oblookałem na trailerach,a było ich troche

) co jest ogromnym plusem ,dlatego poniewaz dzieki nim bedzie mozna łaczyc zabójcze comba.
Istnieje mozliwosc zadania trzech bocznych ciec(jak to bywało w straszych wersjach LoZ), z tym,ze ostatni cios trzeci jest zwykly tak jak dwa poprzednie koncząc i tu nowosc- silnym wybiciem,ktore zwykle konczy sie smiertelnie dla wroga.Jednak z drugiej strony (mysle tylko teoretycznie i nie jestem tego az tak bardzo pewnien,ale jezeli to sie sprawdzi to beda bajery na maxa

) ,gdyby istniała mozliwosc od razu zadania tego wybicia przeciwnika w powietrze mozemy wykonywac w ten sposób juggle mieczykiem(tzn. dla mniej kumatych podbijanie przeciwnikiem wpowietrzu),jezlie bedziemy wykonywac kilka szybszych ciec konczac standardowym (Z+A(LozOoT),ktore w tej wersji jest szybsze
) moze nam wyjsc z tego prawdziwa miazga dla przeciwnika

Dokładnie nie jestem pewnien az tak bardzo moich przemyslen,no bo wkoncu to nie jest bijatyka ,no ale jezeli jakims cudem sprawdzą sie moje przewidywania to bedzie z********e