Jaka różnica już jest i będzie między wersją GC a Wii?
Moderator: Moderatorzy
Niestety tu sie z tobą nie zgodze gdyż pad od Wii będzie przystosowany tylko do gier na Wii to nie pada zależy że się uderza pilotem jak mieczem tylko od tego że tak jest gra zaprogramawana,więc nie pomachasz sobie Wind Waker'em tak jak byś tego chciał,po drugie przestańcie marudzić o Rare bo to też nudne jest ileż można stało się i tyle,zobaczcie ile będzie tytułów Retro kurde przez 2 lata nie przejdziecie nawet 1/4 z nich więc nuda nam nie grozi tym bardziej że będzie jeszcze rozgrywka poprzez Net(nie mogę się doczekać sklepać komuś czterech liter :twisted: )no i chciałbym zobaczyć jak sie będzie kierowało Operka w Wii która będzie wbudowana z miejsca nie bedzie trzeba jej dokupywać tak jak jest w przypadku Ds'a.
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- Dark Shadow
- Zora
- Dark Shadow
- Zora
- Dark Shadow
- Zora
NO to mogłes mówić z miejsca,ja przecież tak samno gram ,kurde to żeśmy się dogadali ciekawi mnie czy choć troche polepszą grafe na Wii,na pewno wkońcu to będzie pierwsza Zelda z vide-screen'em i jeszcze chciałbym zobaczyć to w 480p mimo że to aż tak nie dużo jednak robi róznice niż na zwykłym tv.Ale powiem wam na co trzeba będzie uważać jak się będzie miało Wii......mianowicie chodzi o patyk długości 20 cm który ma na końcu czujniki które wykrywają Wiiremote'a i trzeba go dać albo na tv albo pod tv(wole na bo pod to moge niechcący ścierając kurze go zepchać a jak będzie na tv to zawsze go zobacze i wtedy nigdy mi nie spadnie,aha i ten patyk będzie sie podłączało do Wii kablem.
- Dark Shadow
- Zora
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”