Przeciwnicy w TP

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 30 sierpnia 06, 12:55

"zapomniałem ci Gangsta powiedzieć że te dwa rodzaje co pokazałeś to nei wszystkie przemiany,zapomniałeś o tej najsłabszej przemianie gdyż pierwszy Lizalfos ma na sobie skóre i widać ze prostak"

No tak,ale ja umieściłem tylko niektórych przeciwników,pierwszych lepszych jakich znalazłem :wink: .San napisałes wczesniej ,ze zarzucisz jakis innych przeciwników.

",no i gośc jest szybki,no może nie podnosi tego młota tak szybko jak to uderza"

No własnie to,ze go nie podnosi tak szybko jak udrza traci wtedy moment w którym moze przyjąc na siebie kilka ładnych uderzen mieczykiem,wiec nie do konca jest tak szybki,jak piszesz :wink:

"jednak jak już podniesie go i uderzy to ma się 1 sekunde na albo blok albo unik,jak nie zdąrzysz to masz przyjęte na klate mocny strzał"

No i własnie w tym momencie zapomniałes o waznym elemencie o jakim pisze juz mase czasu,własnie na taki moment masz countery i nie musisz unikac tego ciosu,poniewaz counterem zadasz predzej cios jak chocby ogłuszający tarczą jaki był pokazany w trailerach.Dlatego tez Link posiada wielokrotne countery,które napewno beda dawały nam duz przweage. Załoze sie jednak ,ze te countery nie beda takie łatwe do wykonania tj. do wymierzenia w którym momencie uderzyc,poniewaz gra była by zbyt łatwa.Oczywiscie bedzie to wymagało pewnych umiejętnosci od gracza,ale jezeli juz sie nauczycie dobrze wykonywac,zauwazycie geniusz tych ciosów
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 2 września 06, 09:43

Tak tylko zauważ jedno,na tym filmiku zdeka Linka odsuwa do tyłu po tym uderzeniu,przecież Link nie ma super siły że potrafi skontrować wszystkich ciosów chłopie troche wrzuć w to realizm bo się zatracisz,na tym przykładzie zobacz WW gdzie są te osy w zbrojach i bardzo cieżko jest ich atak skontrować bo jest za silny,a co dopiero jak ten Lizalfos uderzy tym młotem w tarcze Linka,pamiętaj że nie wszystko da się skotrować bo niektórzy przeciwnicy nawet dojśc do siebie nie dadzą,albo reszta będzie złamasami :10 złamas
Wii FC: 7964-7540-9921-2263

MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 2 września 06, 10:24

No racja że jak bedziemy chcieli skontrowac atak jakiegos poteznego potwora to sie pewnie predzej obsramy niz nam sie uda. A tak btw jakie osy w zbrojach??
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 3 września 06, 09:23

Jakie osy w zbrojach o czym ty piszesz?nikt tu o takich rzeczach nie pisał :shock: .No i normalnie nie moge się doczekać aby powalczyć z jakimś potężnym przeciwnikiem :D

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 3 września 06, 11:59

chrno pisze:Tak tylko zauważ jedno,na tym filmiku zdeka Linka odsuwa do tyłu po tym uderzeniu,przecież Link nie ma super siły że potrafi skontrować wszystkich ciosów chłopie troche wrzuć w to realizm bo się zatracisz,na tym przykładzie zobacz WW gdzie są te osy w zbrojach i bardzo cieżko jest ich atak skontrować bo jest za silny,a co dopiero jak ten Lizalfos uderzy tym młotem w tarcze Linka,pamiętaj że nie wszystko da się skotrować bo niektórzy przeciwnicy nawet dojśc do siebie nie dadzą,albo reszta będzie złamasami :10 złamas

na tym przykładzie zobacz WW gdzie są te osy w zbrojach - o to mi chodzi. Jakie osy??!!
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Dark Shadow
Zora
Zora

Postautor: Dark Shadow » 3 września 06, 12:01

Może jakies słabe punkty albo co? bo o osach też nic nie słyszałem

Awatar użytkownika
Majora
Kokiri
Kokiri

Postautor: Majora » 3 września 06, 12:40

A nie chodzi czasem o te co mozna im (napisze ladnie) ukrasc ten pasek taki... bo niewiem o co jeszcze moze chodzic
Waka Laka YaaaY!!!

Hasaj z Hasaczem ;]

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 3 września 06, 14:57

Chodzi ci o Darknuty? Moze wlasnie o to mu chodzilo ale jakby na to nie patrzec to nie są osy. To sa jakies psy czy cos.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 4 września 06, 17:24

",przecież Link nie ma super siły że potrafi skontrować wszystkich ciosów chłopie troche wrzuć w to realizm bo się zatracisz,na tym przykładzie zobacz "

To po jakiego pisza ,ze w grze sa multi counterattacks??,bedzie dało sie to zrobic bedzie to wymagało pewnych umiejetnosci od gracza,ale da rade.
Ofkoz(oczywiscie dla mniej kumatych) wiadomo przeciez ze przy jakis wiekszych potworach Link nie bedzie w stanie wykonac jakis super multi counters bo jak przeciwnik dysponuje wieksza sila to ciezko to bedzie wykonac,wiec nie ma sie co łudzic :wink: Choc jak widziałem jak Link rzuca Evil Goronem w jednym z trailerów to wnioskowałem,ze bedzie miał super siłe :wink: Peace
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 4 września 06, 22:47

Moze znowu branzolety będą dające siłe linkowi po prostu.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 5 września 06, 16:10

Sory źle napisałem,chodzi mi o te kundle w zbrojach(dlaczego napisałem osy?).Co do super siły to też uważam że będzie miał jakieś branzolety.

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 6 września 06, 07:17

I zagadka rozwiazana!! Napisales osy bo palec ci sie omsknal i zamiast p napisałeś o.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Dark Shadow
Zora
Zora

Postautor: Dark Shadow » 6 września 06, 08:30

Hehe no fakt, ale zamieszania ale już wracamy na główną ścieżkę jak myslicie kto może się jeszcze pojawić? Może wiatraczki te co były na polach Hyrule(Ocarina) i na Morzu w Windzie

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 6 września 06, 23:11

Peahaty i Seahaty? Mnie one zawsze denerwowały. A myslicie ze będą Chu Chu?? A nie wiem czy będą Floor Masterzy i Wall Masterzy?? Bo w tym klimacie fajnie by wyglądały.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Dark Shadow
Zora
Zora

Postautor: Dark Shadow » 7 września 06, 08:17

No chu chu to raczej takie bajkowe i typowo cell shadingowe ale nie narzekałbym co do Wall Masterów to chciałbym ich ujrzeć

Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”