Przeciwnicy w TP
Moderator: Moderatorzy
"zapomniałem ci Gangsta powiedzieć że te dwa rodzaje co pokazałeś to nei wszystkie przemiany,zapomniałeś o tej najsłabszej przemianie gdyż pierwszy Lizalfos ma na sobie skóre i widać ze prostak"
No tak,ale ja umieściłem tylko niektórych przeciwników,pierwszych lepszych jakich znalazłem .San napisałes wczesniej ,ze zarzucisz jakis innych przeciwników.
",no i gośc jest szybki,no może nie podnosi tego młota tak szybko jak to uderza"
No własnie to,ze go nie podnosi tak szybko jak udrza traci wtedy moment w którym moze przyjąc na siebie kilka ładnych uderzen mieczykiem,wiec nie do konca jest tak szybki,jak piszesz
"jednak jak już podniesie go i uderzy to ma się 1 sekunde na albo blok albo unik,jak nie zdąrzysz to masz przyjęte na klate mocny strzał"
No i własnie w tym momencie zapomniałes o waznym elemencie o jakim pisze juz mase czasu,własnie na taki moment masz countery i nie musisz unikac tego ciosu,poniewaz counterem zadasz predzej cios jak chocby ogłuszający tarczą jaki był pokazany w trailerach.Dlatego tez Link posiada wielokrotne countery,które napewno beda dawały nam duz przweage. Załoze sie jednak ,ze te countery nie beda takie łatwe do wykonania tj. do wymierzenia w którym momencie uderzyc,poniewaz gra była by zbyt łatwa.Oczywiscie bedzie to wymagało pewnych umiejętnosci od gracza,ale jezeli juz sie nauczycie dobrze wykonywac,zauwazycie geniusz tych ciosów
No tak,ale ja umieściłem tylko niektórych przeciwników,pierwszych lepszych jakich znalazłem .San napisałes wczesniej ,ze zarzucisz jakis innych przeciwników.
",no i gośc jest szybki,no może nie podnosi tego młota tak szybko jak to uderza"
No własnie to,ze go nie podnosi tak szybko jak udrza traci wtedy moment w którym moze przyjąc na siebie kilka ładnych uderzen mieczykiem,wiec nie do konca jest tak szybki,jak piszesz
"jednak jak już podniesie go i uderzy to ma się 1 sekunde na albo blok albo unik,jak nie zdąrzysz to masz przyjęte na klate mocny strzał"
No i własnie w tym momencie zapomniałes o waznym elemencie o jakim pisze juz mase czasu,własnie na taki moment masz countery i nie musisz unikac tego ciosu,poniewaz counterem zadasz predzej cios jak chocby ogłuszający tarczą jaki był pokazany w trailerach.Dlatego tez Link posiada wielokrotne countery,które napewno beda dawały nam duz przweage. Załoze sie jednak ,ze te countery nie beda takie łatwe do wykonania tj. do wymierzenia w którym momencie uderzyc,poniewaz gra była by zbyt łatwa.Oczywiscie bedzie to wymagało pewnych umiejętnosci od gracza,ale jezeli juz sie nauczycie dobrze wykonywac,zauwazycie geniusz tych ciosów
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
Tak tylko zauważ jedno,na tym filmiku zdeka Linka odsuwa do tyłu po tym uderzeniu,przecież Link nie ma super siły że potrafi skontrować wszystkich ciosów chłopie troche wrzuć w to realizm bo się zatracisz,na tym przykładzie zobacz WW gdzie są te osy w zbrojach i bardzo cieżko jest ich atak skontrować bo jest za silny,a co dopiero jak ten Lizalfos uderzy tym młotem w tarcze Linka,pamiętaj że nie wszystko da się skotrować bo niektórzy przeciwnicy nawet dojśc do siebie nie dadzą,albo reszta będzie złamasami złamas
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
chrno pisze:Tak tylko zauważ jedno,na tym filmiku zdeka Linka odsuwa do tyłu po tym uderzeniu,przecież Link nie ma super siły że potrafi skontrować wszystkich ciosów chłopie troche wrzuć w to realizm bo się zatracisz,na tym przykładzie zobacz WW gdzie są te osy w zbrojach i bardzo cieżko jest ich atak skontrować bo jest za silny,a co dopiero jak ten Lizalfos uderzy tym młotem w tarcze Linka,pamiętaj że nie wszystko da się skotrować bo niektórzy przeciwnicy nawet dojśc do siebie nie dadzą,albo reszta będzie złamasami złamas
na tym przykładzie zobacz WW gdzie są te osy w zbrojach - o to mi chodzi. Jakie osy??!!
Co jest kurde?
- Dark Shadow
- Zora
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
",przecież Link nie ma super siły że potrafi skontrować wszystkich ciosów chłopie troche wrzuć w to realizm bo się zatracisz,na tym przykładzie zobacz "
To po jakiego pisza ,ze w grze sa multi counterattacks??,bedzie dało sie to zrobic bedzie to wymagało pewnych umiejetnosci od gracza,ale da rade.
Ofkoz(oczywiscie dla mniej kumatych) wiadomo przeciez ze przy jakis wiekszych potworach Link nie bedzie w stanie wykonac jakis super multi counters bo jak przeciwnik dysponuje wieksza sila to ciezko to bedzie wykonac,wiec nie ma sie co łudzic Choc jak widziałem jak Link rzuca Evil Goronem w jednym z trailerów to wnioskowałem,ze bedzie miał super siłe Peace
To po jakiego pisza ,ze w grze sa multi counterattacks??,bedzie dało sie to zrobic bedzie to wymagało pewnych umiejetnosci od gracza,ale da rade.
Ofkoz(oczywiscie dla mniej kumatych) wiadomo przeciez ze przy jakis wiekszych potworach Link nie bedzie w stanie wykonac jakis super multi counters bo jak przeciwnik dysponuje wieksza sila to ciezko to bedzie wykonac,wiec nie ma sie co łudzic Choc jak widziałem jak Link rzuca Evil Goronem w jednym z trailerów to wnioskowałem,ze bedzie miał super siłe Peace
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- Dark Shadow
- Zora
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie: