Gracie z solucją czy bez?
Moderator: Moderatorzy
Gracie z solucją czy bez?
Witam, jak w temacie, czy podczas grania w oot pomagacie sobie solucją? Ja zacząłem grać i niektóre zagadki są niezbyt łatwe (np. w goron city trzeba zagrac na okarynie zeby dostać się do "szefa" pozniej zagrać mu raz jeszcze ale inną melodię, nie mogłem się domyślić i musiałem zobaczyć do solucji) albo jeszcze na cmentarzu przed grobem trzeba zagrać zeldas lulaby, tez nie mogłem sie domyslic...
Ja tez na początku grałam z solucją, ale o dziwo po pierwszym przejściu zeldy nawet do water templa nie potrzebuje "nstrukcji obsługi"....ale z MM to juz se nie radze
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
Lakitu..a ty myślisz ze ile ja miałąm lat jak pierwszy lat przechodziłan zelde pierwszy raz.....wiec nic mi nie mów o znaniou gry na pamiec
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz!
Ja to grałem bez solki w obie części i teraz przechodze bez problemu najbardziej mnie zadziwia ze pamietam lokacje 100 pająków w ocarinie ale na wszelki wypadek zabezpieczyłem pamięć pisząc własną solke. Kto wie może kiedyś zapomne jak się grało w ZOoT lub MM
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl