Konsole (?)
Moderator: Moderatorzy
ŻE JAK!!!???? Jak to możliwe!!!??? Skąd tyle wygrzebałeś???? Pewnie z allegro co??? Ale kaaaasy to pewnie poszło w bród!!! To co w porównaniu do mojej kolekcji to LOL. Mam 7 gier na n64 :evil: . A co do gameboya to mam z jakieś z tego co pamiętam 28 gier. Ale i tak nie wierzę wrzuć tu jakieś zdjecia to uwierzę na 100% bo napisać to i ja mogę przecież wszystko na klawiaturze na wszystkich klawiszach, że np. MAM 5000 GIER NA PS2!!! NIKT MNIE NIE PRZEBIJE!!!!
Ja mam PS2 PSX kiedys miałem Pegazusa. Dzisaj dostalem GBA nie mam jeszcze żadnej zeldy ale to sie zmieni Mam sprintel cell i niewiem jak sie robi save bo przeszedłem 1 level sejv jest ale jak wyłącze konsole to już go niema. Niewiem jak jest z innymi grami bo leze chory i niemam jak sie przejść do kumpla po gry. Wiecie dlaczego tak z tymi sejvami??
Ja:
-Miałem:
+2 GBC,
+ Pegasusa,
-Mam:
+ztuningowanego GBC,
+GBA,
-Przymierzam się do kupna:
+ DS Lite
Pegasus umarł śmiercią naturalną, Jeden z GBC umarł przez stłuczenie szybki (butelka wina w plecaku to nie był dobry pomysł Aha, to wino, to nie dla mnie ).
Moja kolekcja jest b. skromna, moja mama uważa, że konsole są dla dzieci ;/
-Miałem:
+2 GBC,
+ Pegasusa,
-Mam:
+ztuningowanego GBC,
+GBA,
-Przymierzam się do kupna:
+ DS Lite
Pegasus umarł śmiercią naturalną, Jeden z GBC umarł przez stłuczenie szybki (butelka wina w plecaku to nie był dobry pomysł Aha, to wino, to nie dla mnie ).
Moja kolekcja jest b. skromna, moja mama uważa, że konsole są dla dzieci ;/
NIe zgodziłbym się z tobą, tzn. masz może rację, ale dla mnie to największym plusem Lite jest spora jakość podkreślenia, chyba 4x lepsza niż w normal'u, a z minusami, które wymieniłeś:
- z dyskietkami GBA nie ma problemu, bo ich nie mam ^^ tzn. tylko dwie, ale w nie nie gram
- muzyka to pikuś, w najgorszym wypadku zarzucę do ds lite'a moje nowe słuchawki
Widzisz, jednak Lite dla mnie jest lepszy
- z dyskietkami GBA nie ma problemu, bo ich nie mam ^^ tzn. tylko dwie, ale w nie nie gram
- muzyka to pikuś, w najgorszym wypadku zarzucę do ds lite'a moje nowe słuchawki
Widzisz, jednak Lite dla mnie jest lepszy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Moje muzeum:
-NDS/NDS lite
-NGC
-N64
-Gameboy Advance/GBA SP
-GBC/GB
-Wii
-PSP
-PSX
-PS2
-PS3 - (sie zbli?a!):D
i gdzieś tam Nes i Snes pod 2 centymetrową warstwą kurzu.
-NDS/NDS lite
-NGC
-N64
-Gameboy Advance/GBA SP
-GBC/GB
-Wii
-PSP
-PSX
-PS2
-PS3 - (sie zbli?a!):D
i gdzieś tam Nes i Snes pod 2 centymetrową warstwą kurzu.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟