Czy komuś oprócz mnie podobał się patent pływania łódką po morzu?
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
anmarolka pisze:Ale co chesz eX-plodion?
Mi się bardzo fajnie gada ze Squell-em.
Wiesz jak chcesz wiedzieć o co Kaczorowi chodzi to cofnij się na pierwsze strony moich tematów lub: Misioka lub Gangsty to zrozumiesz dlaczego co chwile was ostrzegamy. Co do waszego gdybania o tym że to morze w WW jest zbyt duże, przeszliście chociaż raz gre w przynajmniej 80% zapewne nie jak tak mówicie, spróbujcie znaleźć wsyzstkie serca, wszystkie platformy,łodzie podwodne, jaskinie itd itp. No i największy quest w grze, trzeba zrobić zdjęcia każdej postaci w grze po czym zrobić z nich figurki, to jest Zelda właśnie. Może będe upierdliwy bo ja zawsze się takich rzeczy trzepiam, to będe na chwile taki jak Squall, jakbyś wiedział Zelda WW zrobiła większą furore i dostałą wyższe noty od Zeldy TP, dla potwierdzenia podam ci dwie oceny:
Gamespot
Zelda WW - 9.3
Zelda TP - 8.9
Famitsu
Zelda WW - 40/40
Zelda TP 38/40
Zelda WW jest drugą Zeldą na świecie która dostała ocenę 40/40 od najbardziej wybrednego i surowego serwisu na Świecie.
Dobra koniec Off Topa. Teraz do nowych tu osób które się rejestneły w tym roku na ZC, polecam wam abyście posiedzieli naprawde porządnie przy Zeldzie WW, spróbujcie zdobyć każdą cząstkę serca, spróbujcie przejść każdy Dungeon czy pokonać Goblinów na platformach, korzystajcie nawet z opisów ale zafuajcie mi że zrozumiecie dlaczego ja dalej wole Zelde WW od TP, bo uwielbiam pływać z King of Red Lions i dokrywać każdy smaczek gry, poprostu dla mnie pływanie jest piekne i szczerze nigdy nie używałem Ballad of Gales bo wolałem sobie spokojnie do danego miejsca dopłynąć niż iśc na skróty.No cóż taka jest moja opinia, szkoda że nie pojawia się tu ostatnio Misiok i Gangsta bo nie mam z kim rozmawiać....
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
Po pierwsze, to było dosyć dawno.
Przeszedłem gre na 100% lub 98%, np. mam figurki wszystkich osób.
Zelda WW była najlepszą i najwyżej ocenianą grą kiedyś, bo wtedy ta grafika i fabuła były super. A zelda TP jest lepsza od WW tylko, że na dzisiejsze czasy TP nie jest odpowiednio dobra gra np. ma zasłabą grafikę itd., ale WW gdyby był zrobiona dzisiaj to by dostał najwyżej 7/10.
Na gamespot to jest ocena z roku kiedy zrobili WW.
Świat w zeldzie WW jest (według mnie) za duży, ale można sobie wtedy długo pływać po morzu i jest dużo skarbów do odkrycia.
Przeszedłem gre na 100% lub 98%, np. mam figurki wszystkich osób.
Zelda WW była najlepszą i najwyżej ocenianą grą kiedyś, bo wtedy ta grafika i fabuła były super. A zelda TP jest lepsza od WW tylko, że na dzisiejsze czasy TP nie jest odpowiednio dobra gra np. ma zasłabą grafikę itd., ale WW gdyby był zrobiona dzisiaj to by dostał najwyżej 7/10.
Na gamespot to jest ocena z roku kiedy zrobili WW.
Świat w zeldzie WW jest (według mnie) za duży, ale można sobie wtedy długo pływać po morzu i jest dużo skarbów do odkrycia.
Wiesz, gdyby nie to, że to cywilizowane forum (lol) i że jestem modem, to bym powiedział co sądzę o tobie i o twoim ocenianiu LoZ w grafice i innych "przyziemnych" kryteriach... :[
Po prostu wg Mnie to ty nie rozumiesz całej głębi Zeldy , raczej nie jesteś real fan'em Zeldy,
a twój opis My kochamy zelde, a zelda kocha nas!!! powinien chyba brzmieć Oni kochają Zeldę, a Zelda kocha ich!!! ....
To tylko moje zdanie...
Żegnam, Mr.M
Po prostu wg Mnie to ty nie rozumiesz całej głębi Zeldy , raczej nie jesteś real fan'em Zeldy,
a twój opis My kochamy zelde, a zelda kocha nas!!! powinien chyba brzmieć Oni kochają Zeldę, a Zelda kocha ich!!! ....
To tylko moje zdanie...
Żegnam, Mr.M
z tego co mam w archiwalnych juz numerach Psx exreme widzialem ze na poczatku WW mialo na gamerankings jakiesz 95.6% wiec nie lepiej niz TP.
A co do tego tekstu o grafice: Gdybym ocenial zelde po grafice jedyna zelda w jakabym gral bylaby TP poniewaz grafika WW nie przypadla mi do gustu ale nie jest zla. A Oot wogulebym nie chcial widziec gdybym bral pod uwage tylko grafe.
A co do tego tekstu o grafice: Gdybym ocenial zelde po grafice jedyna zelda w jakabym gral bylaby TP poniewaz grafika WW nie przypadla mi do gustu ale nie jest zla. A Oot wogulebym nie chcial widziec gdybym bral pod uwage tylko grafe.
Mały Off Top .
To jest właśnie typowe dla osób które udawają że są prawdziwymi fanami Zeldy, a tak naprawde jesteście kolejnymi stereotypami którzy lecą na grafike, bo przecież to grafa jest ważniejsza od Gameplay, normalnie widać kto ile lat gra. Wasze teksty są typowe dla osób które fanami nie są, nie rozumiecie wogóle klimatu Zeld i taka jest prawda to widać po waszych postach. No tylko bez obrazy, aha Anmarolka to powiedz jak przeszedłeś Zelde WW na 100% to powiedz ile jest wszystkich platform na całym morzu, jak i np. wymień miejsca gdzie obok nich pływają łodzie podwodne?Jak i wymień ile jest dungeonów czy Piece of Heart i bez żadnych około, ale i tak pewnie zajrzysz gdzieś do opisu po czym będziesz udawał że wiesz.
Powrót do tematu.
Co do pływania, jedyny minus był taki że nie można było rozstawic żaglu i np. rzucać bumerangiem, to jest dla mnie jedyny minus, ale tak to normalnie żadnych wad, podczas pływania uwielbiam gdy słychać wiatr i mewy lecą za łódką , takie drobne smaczki ale cieszą oko i słuch i banana mam zawsze pomimo że już nie wiadomo ile godzin przy tej grze przesiedziałem. Aczkolwiek szkoda że nie dodali takich patentów jak np. pływające inne statki, cholernie chciałbym zobaczyć jak statek Tery pływa po tym morzu plądrując inny statek XD, jednak nie było to możliwe bo płytki te mają po 1.5 GB pojemności i niestety dlatego niektórym grom brakowało kilku rzeczy, bo na pewno było to możliwe. Mimo że Zelda miała pare minusów ale dla mnie to pływanie było jej największym plusem szkoda że wędki nie było bo bym jeszcze dłużej na morzu siedział :twisted:
P.S. Aha do Squall'a i Anmarolki, jakiś rok temu czy dwa lata temu, na kilku serwisach były pokazane gry z początku 128 bitowców i ich oceny na właśnie ten rok( wtedy to był 2005) i przykładowo Tekken Tag dostał ocenę 9+ pomimo że gra w tamtym czasie miała 5 lat, bo nie patrzy się tylko na grafike, ale co przede wsyzstkim cenione jest w grach(albo było) to Gameplay jak i fabuła gry, chociaż w dzisiejszych czasach już nie ma tylu wymagających tytułów. Dla potwierdzenia zobaczcie sobie oceny Zeldy OoT która wyszła na Wii w Virtual Console i np. od Gamespot'a wroga Japońskich tytułów, dali Zeldzie OoT 8.9 pomimo że gra ma prawie że 10 lat!! ale wy pewnie tego nie rozumiecie.
To jest właśnie typowe dla osób które udawają że są prawdziwymi fanami Zeldy, a tak naprawde jesteście kolejnymi stereotypami którzy lecą na grafike, bo przecież to grafa jest ważniejsza od Gameplay, normalnie widać kto ile lat gra. Wasze teksty są typowe dla osób które fanami nie są, nie rozumiecie wogóle klimatu Zeld i taka jest prawda to widać po waszych postach. No tylko bez obrazy, aha Anmarolka to powiedz jak przeszedłeś Zelde WW na 100% to powiedz ile jest wszystkich platform na całym morzu, jak i np. wymień miejsca gdzie obok nich pływają łodzie podwodne?Jak i wymień ile jest dungeonów czy Piece of Heart i bez żadnych około, ale i tak pewnie zajrzysz gdzieś do opisu po czym będziesz udawał że wiesz.
Powrót do tematu.
Co do pływania, jedyny minus był taki że nie można było rozstawic żaglu i np. rzucać bumerangiem, to jest dla mnie jedyny minus, ale tak to normalnie żadnych wad, podczas pływania uwielbiam gdy słychać wiatr i mewy lecą za łódką , takie drobne smaczki ale cieszą oko i słuch i banana mam zawsze pomimo że już nie wiadomo ile godzin przy tej grze przesiedziałem. Aczkolwiek szkoda że nie dodali takich patentów jak np. pływające inne statki, cholernie chciałbym zobaczyć jak statek Tery pływa po tym morzu plądrując inny statek XD, jednak nie było to możliwe bo płytki te mają po 1.5 GB pojemności i niestety dlatego niektórym grom brakowało kilku rzeczy, bo na pewno było to możliwe. Mimo że Zelda miała pare minusów ale dla mnie to pływanie było jej największym plusem szkoda że wędki nie było bo bym jeszcze dłużej na morzu siedział :twisted:
P.S. Aha do Squall'a i Anmarolki, jakiś rok temu czy dwa lata temu, na kilku serwisach były pokazane gry z początku 128 bitowców i ich oceny na właśnie ten rok( wtedy to był 2005) i przykładowo Tekken Tag dostał ocenę 9+ pomimo że gra w tamtym czasie miała 5 lat, bo nie patrzy się tylko na grafike, ale co przede wsyzstkim cenione jest w grach(albo było) to Gameplay jak i fabuła gry, chociaż w dzisiejszych czasach już nie ma tylu wymagających tytułów. Dla potwierdzenia zobaczcie sobie oceny Zeldy OoT która wyszła na Wii w Virtual Console i np. od Gamespot'a wroga Japońskich tytułów, dali Zeldzie OoT 8.9 pomimo że gra ma prawie że 10 lat!! ale wy pewnie tego nie rozumiecie.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Chrno nie wchodźmy aż w takie szczegóły ''ile jest wszystkich platform na całym morzu'' itd. Czy ktoś jak przeszedł grę w 100% musi wszystko o niej wiedzieć?
Np. Ile jest dogtagów w MGS, z ilu pixeli składa się Mario w Super Mario Land?
Nie przesadzajmy 8)
A ponad to fajny Off Top Chrno
Np. Ile jest dogtagów w MGS, z ilu pixeli składa się Mario w Super Mario Land?
Nie przesadzajmy 8)
A ponad to fajny Off Top Chrno
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Tak ale tylko po przejściu gry na 100% można powiedzieć szczerze i dokładnie któa Zelda jest lepsza i czy jakiś patent się jednak podoba. Mi się na poczatku pływanie łódką nie podobało ale siedziałem już tyle przy Zeldzie że coraz bardziej to pływanie robiło się coraz ciekawsze, aż wkońcu uwielbiam pływać łódką po morzu w WW. Zauważyliście że to wy robicie OFF TOPA? ja przynajmniej ciągle mówie o pływaniu łódką .
Dog Tagów w zasadzie można mieć tylko 100 więc to można powiedzieć że ma się wszystkie Dog Tagi.
Dog Tagów w zasadzie można mieć tylko 100 więc to można powiedzieć że ma się wszystkie Dog Tagi.
No cóż, pływanie łódką jest miłą odskocznią od ciągłej bieganiny lub jazdy konno po świecie. Osobiście ten pomysł podobał mi się, bo pływanie na nieznane rejony i patrzenie się na wyspę na horyzoncie, ostrzeliwanie "statków" przeciwnika, wyciąganie skarbów z wody lub przyglądanie się zachodzącemu lub wschodzącemu słońcu daje dużo frajdy. No i muzyka i zmieniająca się pogoda np. sztorm potęguje klimat przygód marynistycznych.
Wróć do „Legend of Zelda: Wind Waker”