Po przejściu OOA i OOS
Moderator: Moderatorzy
Po przejściu OOA i OOS
Pokonałem Gannona, cuce Zeldę i dalej nie mam juz kontroli nad grą...
Wszystko toczy się samo, ucieczka z zamku Onoxa, podziekowania od Din i Nayru, całus od księżniczki i jazda napisy końcowe. ;/ A gdzie tu miejsce na sejw?
Czy po przejściu OOS na sekretach można dalej grać w Holodrum tak samo jak to miało miejsce w Labrynna?
I co to za Hero's Secret?
Różni się w jakiś sposób od sekretu do Holodrum/Labrynny, jeśli nie... powinno się to nazywać 'Labrynna Secret'. :roll:
dodam że gram na GBC
Wszystko toczy się samo, ucieczka z zamku Onoxa, podziekowania od Din i Nayru, całus od księżniczki i jazda napisy końcowe. ;/ A gdzie tu miejsce na sejw?
Czy po przejściu OOS na sekretach można dalej grać w Holodrum tak samo jak to miało miejsce w Labrynna?
I co to za Hero's Secret?
Różni się w jakiś sposób od sekretu do Holodrum/Labrynny, jeśli nie... powinno się to nazywać 'Labrynna Secret'. :roll:
dodam że gram na GBC
mam to samo doświadczenie jak skończyłem obie czesci na kodach to nei wiedziałem co dalej o ile pamietam dostałem kolejny kod i przeniosłem sie do drugij czesci i tam podczas zaczynania gry juz trzeci raz pokazywal sie koło imienia triforce do tego masz czwarte serduszko na starcie i pierscien mało spotykany bodajze związany z ganonem nie miałem czasu zeby przejsc jeszzce raz ale kiedys to zrobie moze na emu zeby miec wszystkie rings
Na końcu jest poprostu inna końcówka nawiązująca do Zelda Link Awakening . Przeszedłem obie na hero.
Ja też /Mr.M
Ja też /Mr.M
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
[shadow=red]UWAGA SPOILER![/shadow]
Dla tych którzy nie mieli okazji obejrzeć pełnego zakończenia:
http://www.youtube.com/watch?v=kYIcM9Kf0vU
Dla tych którzy nie mieli okazji obejrzeć pełnego zakończenia:
http://www.youtube.com/watch?v=kYIcM9Kf0vU
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Deedlith_Anthy pisze:Ciekawe....Na dodatek pasuję do Link's Awakening Zelda pocałowała Linka-> Link śni o niej pod postacią Marin, ta łódeczka......W sumie jest możliwe,że właśnie w LA widzimy dalsze przygody tego Linka.
Zakończenie na to wskazuje, jednak wygląd Linka nie:
http://img516.imageshack.us/img516/4325 ... s14nn3.jpg
Pic A: Link z Link's Awakening
Pic B: Link z Oracli
PS: Nie wykluczone że mógł dorosnąć...
I grafika też ta sama.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Wiek się trochę różni, ale to chyba raczej wina tego, że kiedy powstawała LA, to twórcy nie mieli pojęcia, że stworzą OoS/OoA, a że już tutaj taki wygląd wybrali...Nie czepiajmy się szczegółów Chociaż....Może Link pływał rok, półtora? Jeśli miał np. 14 lat w serii Oracle, to mógł nagle zmężnieć...W końcu niektórzy się gwałtownie rozwijają.
Heh....Zresztą cała historia to argument, że Link śnił o Zeldzie, a nie o Malon, jak niektórzy fani twierdzą.
Heh....Zresztą cała historia to argument, że Link śnił o Zeldzie, a nie o Malon, jak niektórzy fani twierdzą.
She's got everything I need, pharmacy keys
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Sorry za
LA jest prawdopodobnie sequelem The Legend of Zelda: A Link to the Past (zeldawiki.org). Choć niekoniecznie
LA jest prawdopodobnie sequelem The Legend of Zelda: A Link to the Past (zeldawiki.org). Choć niekoniecznie
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Wróć do „Legend of Zelda: Oracle of Seasons/Legend of Zelda Mystical Tree”