Jaki jest twoj ulubiony boss z Zeldy OoT?
Moderator: Moderatorzy
- Mistrz Hylian
- Goron
-
- Zora
Hmmh... Chyba najbardziej podobal/a? mi sie Volvagia (whack-a-dragon! XD)... Dalej nawet nie doszlam, bo wzielam zly save na ktorym nie przeszlam jeszcze swiatyni wody do momentu szukania pokoju z bossem i przestalam grac, bo sie zalamalam myslac o ponownym przechodzeniu tego... Az mnie Ruto wystraszyla pojawiajac sie po wejsciu tam. o___o'
No, ale z Ganonem nie lubilam walczyc. Mimo ze gralam w tedy na kodach, to pokonanie go (+ chodzenie po tych schodach... Kto wymyslil te schody?!) zajelo mi sporo czasu ~~' Mowie o Ganonie, bo granie w baseball z Gandondorfem jest zabawne XD (dobrze, ze to takze jest element walki z nim w TP XD bez tego to by nie byl Ganondorf... eh.. o ile w TP to byl Ganondorf. W sumie byl, ale...).
Wiec Volvagia i Gandondorf to moi ulubieni bossowie... Tylko te SCHODY! XO
No, ale z Ganonem nie lubilam walczyc. Mimo ze gralam w tedy na kodach, to pokonanie go (+ chodzenie po tych schodach... Kto wymyslil te schody?!) zajelo mi sporo czasu ~~' Mowie o Ganonie, bo granie w baseball z Gandondorfem jest zabawne XD (dobrze, ze to takze jest element walki z nim w TP XD bez tego to by nie byl Ganondorf... eh.. o ile w TP to byl Ganondorf. W sumie byl, ale...).
Wiec Volvagia i Gandondorf to moi ulubieni bossowie... Tylko te SCHODY! XO
Najbardziej lubie Volvagie głównie za wygląd, dla mnie każdy boss w OoT to poziom very easy i w tym przypadku nie ma co mówić o tym że była trudna czy coś w tym stylu, poprostu rzadko w grach pojawia się Dragon który nie wyglada jakby się pojawił z bajki dla 5-latków, i dlatego najbardziej ją lubie.
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”