Kogo Link kocha ?? ;*
Moderator: Moderatorzy
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Deedlith_Anthy pisze:Mi przeciwnie-Link wygląda ładnie,a Ilia nie za bardzo..No ale kwestia gustu.
Mi się bardziej wydaję że to kwestia płci . Dla mnie każdy facet wygląda jak reklama worków na śmieci .
Deedlith_Anthy pisze:Trudno, żeby 10 letni chłopiec mógł kogoś kochać:P
Ja w wieku 10 lat kochałem swoje Nintendo 64 i nadal je kocham. Stara miłość nie rdzewieje .
Szmajdzik pisze:no nie wiem ludzie czy Zeldę kocha. W Minish Capie jest wyraźnie powiedziane że są przyjaciółmi...
Mi też się wydaję że on nie kocha Zeldy . Zelda to jego siostra . Są podobni i oboję są blond xD.
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Nie, to nie jest kwestia płci:P Umiem docenić ładnie narysowaną dziewczynę-ale Ilia mi sie nie podoba...Może to te krótkie włosy?
Nintendo aprobuje związek Linka i Zeldy, gdyby byli rodzeństwem-raczej by nie pozwolono na publikację oficjalnej książki, w której są parą
Ach, no i ja kochałam swojego Gameboya, ale to NIE TAKA miłość...
Nintendo aprobuje związek Linka i Zeldy, gdyby byli rodzeństwem-raczej by nie pozwolono na publikację oficjalnej książki, w której są parą
Ach, no i ja kochałam swojego Gameboya, ale to NIE TAKA miłość...
She's got everything I need, pharmacy keys
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Ta teoria wzieła się z tąd, że w LttP wuj Linka mówił "Zelda is your...". No i tu fani z jakiegoś powodu sobie dopowiedzieli "sister". Moim zdaniem mogło być tam "destiny"....
Zresztą ludzie-to nie są czasy zaawansowanych fabuł w Zeldzie! Za skomplikowane to jak na prościutką fabułe Link to the Past. No i gdyby tak miało być-to byłoby to powiedziane...Choćby dlatego, że podniosłoby to ocenę gry.
Ach! W wersji na GBA jest już "Zelda is your destiny", pewnie dlatego, żeby było wiadomo, że nie siostrą. To tyle na temat ich pokrewieństwa.
Zresztą ludzie-to nie są czasy zaawansowanych fabuł w Zeldzie! Za skomplikowane to jak na prościutką fabułe Link to the Past. No i gdyby tak miało być-to byłoby to powiedziane...Choćby dlatego, że podniosłoby to ocenę gry.
Ach! W wersji na GBA jest już "Zelda is your destiny", pewnie dlatego, żeby było wiadomo, że nie siostrą. To tyle na temat ich pokrewieństwa.
She's got everything I need, pharmacy keys
Szmajdzik pisze:Niemożliwe żeby byli rodzeństwem. Na początku Minish Cap kowal mówi do Linka że przyszła jego przyjaciółka. Poza tym byłby wtedy księciem i mieliby jednego ojca.
Przecież to że są rodzeństwem to ja dla żartu napisałem... A może i są rodzeństwem a zarazem przyjaciółmi ... Nie...
Deedlith_Anthy pisze:Nie, to nie jest kwestia płci:P Umiem docenić ładnie narysowaną dziewczynę-ale Ilia mi sie nie podoba...Może to te krótkie włosy?
W takim wypadku ja nie potrafię docenić ładnie narysowanego (i animowanego) faceta... Wróć! Ja nie potrafię docenić żadnego faceta . Ilia? Hm... Według mnie jest ładniejsza od Zeldy . Ale i tak Link jej nie kocha .
aha to dzięki Anthy za oświecenie
Nie skapowalem
Skoro do tej pory w żadnej grze nie ma jasnej odpowiedzi to może po prostu nikogo nie kocha albo nie znalazł jeszcze takiej osoby. Chociaż Kaczor wyżej wspomniał ze w Twilight Princess Linkowi podobała się Ilia, ale to musielibyśmy zagrać żeby coś powiedzieć więcej.
Lakitu napisał: Przecież to że są rodzeństwem to ja dla żartu napisałem... A może i są rodzeństwem a zarazem przyjaciółmi ... Nie...
Nie skapowalem
Skoro do tej pory w żadnej grze nie ma jasnej odpowiedzi to może po prostu nikogo nie kocha albo nie znalazł jeszcze takiej osoby. Chociaż Kaczor wyżej wspomniał ze w Twilight Princess Linkowi podobała się Ilia, ale to musielibyśmy zagrać żeby coś powiedzieć więcej.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Lakitu pisze:Zelda to jego siostra
Z tą siostrą to już lekko przegiołeś
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
MasterLink pisze:Zelda to jego siostra
Mi tak samo się wydaje.W OoT drzewo Deku opowiada nam historie o matce linka że podczas wojny uciekła do lasu ,zostawiła linka i umarła (czy coś w tym stylu).We wszystkich Zeldach nie ma jej matki ,więc to jest 1 powiązanie. Król z niewyjaśnionych powodów nie powiedział Zeldzie że ma brata i dlatego widać że o niczym nie wiedzą .