Kogo Link kocha ?? ;*
Moderator: Moderatorzy
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Po pierwsze nie TYP a TYPKA jak już:P To że 3/4 ludzi tutaj to faceci nie znaczy że ja też jestem.
Chce zauważyć, że wcale nie twierdzę, że Link kocha Zelde w TP-mówie o Ocarinie i innych...Zauważyłam, że w TP mało jest akcji z Linkiem i Zeldą....I wogóle ciężko tam o romans.
No ale z MM...
"This song reminds me of us..."
Wianie chłodem?;) Całusy to też wianie chłodem? W TP-prawdopodobnie jest jak mówisz.
A wypowiadać sie chce i mogę...Wiem na tyle o TP,żeby zauważyć pare rzeczy. Gdzie twierdziłam, że Link i Zelda są ze sobą w TP? Nigdzie. Czytaj co pisze sie....nawet jeśli masz inną kandydatkę, to nie musisz się rzucać
A tak BTW-ta ankieta jest o OoT...Więc o tym Linku głównie jest ten temat, z możliwością dyskusji o innych grach.
Ja nadal jednak utrzymuję, że Link x Zelda to idealna para Ale nie mam zamiaru nikomu wmawiać, że w każdej grze są jasne podteksty-w TP można się ich dopatrzeć od biedy, w innych są widoczne gołym okiem.
A...I w którejś części (chyba właśnie Ocarinie) było powiedziane, że ojciec Linka był rycerzem czy kimś takim..To co? Królowa miała romans ze zwykłym wojownikiem? Nieeeee....
Chce zauważyć, że wcale nie twierdzę, że Link kocha Zelde w TP-mówie o Ocarinie i innych...Zauważyłam, że w TP mało jest akcji z Linkiem i Zeldą....I wogóle ciężko tam o romans.
No ale z MM...
"This song reminds me of us..."
Wianie chłodem?;) Całusy to też wianie chłodem? W TP-prawdopodobnie jest jak mówisz.
A wypowiadać sie chce i mogę...Wiem na tyle o TP,żeby zauważyć pare rzeczy. Gdzie twierdziłam, że Link i Zelda są ze sobą w TP? Nigdzie. Czytaj co pisze sie....nawet jeśli masz inną kandydatkę, to nie musisz się rzucać
A tak BTW-ta ankieta jest o OoT...Więc o tym Linku głównie jest ten temat, z możliwością dyskusji o innych grach.
Ja nadal jednak utrzymuję, że Link x Zelda to idealna para Ale nie mam zamiaru nikomu wmawiać, że w każdej grze są jasne podteksty-w TP można się ich dopatrzeć od biedy, w innych są widoczne gołym okiem.
A...I w którejś części (chyba właśnie Ocarinie) było powiedziane, że ojciec Linka był rycerzem czy kimś takim..To co? Królowa miała romans ze zwykłym wojownikiem? Nieeeee....
She's got everything I need, pharmacy keys
E.........nie nie dam rady...............wam się już kompletnie nudzi bo to już lekka przesada, jeszcze moze dajcie kogo kocha Tingle co?...............Malonka jak tak bardzo zależy ci na pairingach jak w naruto to polecam forum strony www.senpuu.net i tam będziesz mogła się do woli wypowiedzieć nt. pairingów........no ale bez przesady żeby wyskakiwać z tak bzdurnym tematem........OMG jak dla mnie to tylko zaśmiecanie forum............
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Hm..Temat wcale taki głupi nie jest-zawsze to jakieś ruszenie forum w kierunku myślowym(trzeba jednak uargumentować tą czy inną wybrankę Linka), a nie tylko wklepać jakiś fragment poradnika...Zawsze to jakiś temat dotyczący FABUŁY Zeldy, a nie setny typu "Mam problem". Każdy temat jest dobry, póki trzyma się Zeldy i nie jest skrajnie głupi....Zresztą pairingowcy mają prawo sie wyżyć też, ne?XD
Kod: Zaznacz cały
:22 :34 :5
:5 :34 :22
:?:
:?: :42 :42 :42 :42 :42 :42 :42 :42 :42 :42 :36 :42 :42 :42 :42 :42 :42 :?:
:?: :57 :39 :?: :56
:34 :?: :15 :22 :24 :?: :49 :40 :39 :35
W w.w. umieszczonym code zostają umieszczone niepotrzebne emotikony - skutek emotspamu: ostrzeżenie +1 /Mr.M
Ostatnio zmieniony 29 maja 07, 21:41 przez kola_w, łącznie zmieniany 2 razy.
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Z tym to nie wiadomo. Każdy inaczej uważa i to jest miejsce żeby zrewidować swoje poglądy i podyskutować(czyli pozabijać się nawzajemXD)....
Jak ktoś nie lubi takich "babskich" tematów to niech nie wchodzi...Co wam szkodzą nasze rozważania?
Bez urazy oczywiście-nie chce tu spowodować jakichś pairingowych i anty pairingowych wojen
Jak ktoś nie lubi takich "babskich" tematów to niech nie wchodzi...Co wam szkodzą nasze rozważania?
Bez urazy oczywiście-nie chce tu spowodować jakichś pairingowych i anty pairingowych wojen
Hmm to ja troche inaczej to ujmę. Po oglądnięciu Retrospectives 6 dowiadujemy się, że linia czasowa Zeld jakby się podzieliła (Hyrule A, Hyrule B). W każdej linii czasowej Linkowi podoba się kto inny (inny troche człowiek, charakter) to jedna teza. Drugie co mi się nasuwa to, że Link chyba w każdej części miał przelotne zauroczenia, jednak żadna mu się bardziej nie spodobała. I pewnie tak chciało Nintendo. Możliwe, że w żadnej Zeldzie nie zobaczymy kogoś w kim Link by się zakochał. Może dlatego żeby ludzie na takich forach właśnie sie nad tym zastanawiali Chyba, że N coś szykuje w następnej Zeldzie, coś przełomowego, ale wątpie... co o tym sądzicie ?