Pytania?
Moderator: Moderatorzy
- Domin189
- Kokiri
- Kontaktowanie:
Pytania?
Pytania dotyczące "A Link to the Past"? Piszcie, postaram się odpowiedzieć
Jeśli chcesz sam poszukać odpowiedzi na dręczące Cię pytania, odwiedź www.zelda-legends.prv.pl ! Pozdrawiam
Jeśli chcesz sam poszukać odpowiedzi na dręczące Cię pytania, odwiedź www.zelda-legends.prv.pl ! Pozdrawiam
I tak narodziła się legenda, jak Zelda...
Ja dałem całkiem spoko, bo nie uważam jej za jakiś nadzwyczajny produkt...
PocKet Area - Robimy to z my?l? o was. >>> www.pocket.glt.pl <<<
wha pisze:zero chyba nie odrabiales pracy domewej z czytania ze zrozumieniem -.- poucz sie jescze troche... wiem ze chciales zablysnac ale cos ci nie wyszlo jednym slowem spryciasz figlasz z ciebieMerdock pisze:Spoko spoko, ale nie pobije OoT
Tak...i ja porównuje, bo nie liczy się tylko grafika. Ja porównuje całokształt. Grafike, grywalność, muzyke, klimat, (...) i to co najważniejsze, czyli fabułe. Bo jeżeli miałbym porównywać tylko wizualnie to wiadome jest, że także lepsza jest OoT i wtedy nie byłoby sensu nawet dyskutować na ten temat.
Zastanawiałem się nad opcją Całkiem Spoko a Ujdzie. Wybrałem Calkiem Spoko.
Powód ?
Wg. to jest najgorsza zelda jaka wyszła (no może nie licząc LoZ i AoL), jednak i tak jest fajna. Grafika nie jest lepsza od tej w MC, właściwie jest troche gorsza. Fabuł typowo "zeldowa"; uratuj księżniczke ^^. Kiedyś grałem z przyjemnością, teraz wole pograć w te nowsze zeldy (WW, OoT, MM). Jednak czasami warto powspominać stare czasy.
Powód ?
Wg. to jest najgorsza zelda jaka wyszła (no może nie licząc LoZ i AoL), jednak i tak jest fajna. Grafika nie jest lepsza od tej w MC, właściwie jest troche gorsza. Fabuł typowo "zeldowa"; uratuj księżniczke ^^. Kiedyś grałem z przyjemnością, teraz wole pograć w te nowsze zeldy (WW, OoT, MM). Jednak czasami warto powspominać stare czasy.
Wróć do „Legend of Zelda: A Link to the Past”