Zlot 2007
Moderator: Moderatorzy
Dobra...dawno mnie nie było, wiec jakos nie jestem w temacie, drobne pytanko..sa juz jakies odgórne zażadzenia w sprawie zjazdu?Ponieważ od mpojej strony pojawiłóy sie drobne ikomplikacje zwiazane z wyjazdem rodzinnym, wiec nie wime czy z wyjazdem trafie na zlot, czy moze cudem boskim uda mi sie go zalicyć...mam najwyraźniej pecha...;/
[ Dodano: Pon 02 Lip, 2007 ]
Ej no luuudzieeee...z wielu obserwacji wnioskuje, zę daliście sobie spokuj ze zlotem czyż nie ??
[ Dodano: Pon 02 Lip, 2007 ]
Ej no luuudzieeee...z wielu obserwacji wnioskuje, zę daliście sobie spokuj ze zlotem czyż nie ??
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Wracając do tematu, to kiedy miał być ten zlot?
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Czyli tak jak myślałem zlot Zelda Central bez Central Admina.
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
W gruncie rzeczy, jeżeli zjazd miałby sie odbyć na poczatku sierpnia to by mnie nie bylo(Rewal) , a w sumie to chyba tylko co druga osoba by sie pojawiła...nie ma sensu..
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz!
Siemka przeczytałem cały topic bo przecież on się zaczął zanim ja się pojawiłem na forum i musze przyznać, że macie pomysł fajny. Tylko tu wtrące swoje 3 grosze: Ja nie pojade w 2007 , bo rowerem ze Śremu te 40- 50km to nie mam zamiaru ZNOWU się tak męczyć. Może albo raczej na 80% w 2008 bo wtedy starszy WRESZCIE (też może :/ ) kupi mi skuter a skuterkiem to nie problemik dla mnie . We wakację to ja z kolegą przez około 3- 7h jeździmy na rowerze DZIENNIE (wiadomo jedziemy do parku, czasami na drugi koniec miasta i czasami nad jezioro się wykąpać jak jest ciepło bo tak to jeździmy czasami w kólko po parku )