Gdzie w Krakowie kupię gamecube i zelde Twilight Princess?
Moderator: Moderatorzy
Gdzie w Krakowie kupię gamecube i zelde Twilight Princess?
Mam pytanie gdzie w Krakowie można kupić Zeldę i Gamecube. Oczywiście nie w jednym opakowaniu... bo nie ma, a i czy to by sie mieściło w kwocie 905.00 PLN?
Sys, poszukaj w Empiku, MediaMarkcie, i innych sklepach.
Co do ceny.. GameCube`y widziałem już w cenie 200zł. Zelda ile kosztuje to nie wiem.
Uzbieraj jeszcze 200zł to zakupisz Wii. Chyba, że wolisz GC, ale to Twój wybór.
Ps. sprawdzaj na allegro.pl jakie ceny osiągają konsole/ gry.
Co do ceny.. GameCube`y widziałem już w cenie 200zł. Zelda ile kosztuje to nie wiem.
Sys pisze:Oczywiście nie w jednym opakowaniu... bo nie ma, a i czy to by sie mieściło w kwocie 905.00 PLN?
Uzbieraj jeszcze 200zł to zakupisz Wii. Chyba, że wolisz GC, ale to Twój wybór.
Ps. sprawdzaj na allegro.pl jakie ceny osiągają konsole/ gry.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Polecam zamówić NGC jak i Zelde TP w Ultimie: www.ultima.pl , ale na twoim miejscu do zbierałbym do tej kwoty i kupił Wiiiiiiiiiii!
Czy to pozdro dla MasterLink jest tylko dla mnie czy każdy u siebie widzi swój nick? Raczej to drugie...
Czy to pozdro dla MasterLink jest tylko dla mnie czy każdy u siebie widzi swój nick? Raczej to drugie...
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Tak Masterlink każdy widzi siebie. A do tematu bardzo wielgachne dzięki wszystkim którzy mi pomogli, apropo Wii nie jest łatwo zarobić w wieku 12 lat pieniążki uzbierałem 905 na porzeczkach do dziś mnie boli cała prawa ręka i kręgosłup...ałł, ale ja też myślałem o Wii i nie tylko o Wii też o PS2(niema zeldy)odpada, NDS jakoś tak...nie i tyle PS3 buhahahaha a NGC hmm... OK ok koniec OFF TOPA. Temat do zamknięcia.
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”