Skoro eviltwin napisał opowieść to ja ją będę kontynułować
Link wkońcu dociera do pewnego miejsca i spada z konia,więc Link wstaje z ziemi i biegnie do pewnego wejścia za złodziejemiem,nagle wychodzi z wyjścia biegnąc lecz...Nagle staje nad przepaścią Link stanął lecz spadł...Spadając widział różne dziwne znaki...Więc wkońcu upadł na dziwny kwiatek,i widzi złodzieja z swoimi duszkami...A złodziej śmieje sie do niego...I zamienia go w krzaka deku...Po zmienieniu Link był w szoku! I zastanawiał się co się z nim stało?!Nagle zauważył jak złodziej ucieka do drzwi,Link biegnie za nim lecz nagle jeden z jego duszków go przewraca..I szybko leci do drzwi..Lecz drzwi się zamkneły!
CDN.
Comment plz
Majora mask CZ 2
Moderator: Moderatorzy
Majora mask CZ 2
FALCON PAWNCH!
Kruppol, ile czasu to pisałeś? Sorki że tak Cie teraz zjade, ale..
Link spadł z konia i zaczął gonić złodzieja? oO
Za często powtarzasz słowa, za dużo wielokropków, staraj się pisać bardziej.. Jak by to wyrazić... Dam Ci przykład :p.
"Link, dotarłwszy do celu, został zaatakowany przez dziwną postać. Stracił równowagę i spadł ze swojego konia, Epony. "
To był mały przykład. Stylistyki Ci nie będę oceniał bo możesz się załamać ;p.
Mam nadzieję że Cie nie uraziłem?
[ Dodano: Czw 12 Lip, 2007 ]
Ps. 'dotarłwszy', istnieje takie słowo? xD. Chyba babola walnąłem -.-'
Ps2 do każdego tak krótkiego 'opowiadania' zamierzasz zakładać oddzielny topic?
Kruppol pisze:Link wkońcu dociera do pewnego miejsca i spada z konia,więc Link wstaje z ziemi i biegnie do pewnego wejścia za złodziejemiem,nagle wychodzi z wyjścia biegnąc lecz..
Link spadł z konia i zaczął gonić złodzieja? oO
Za często powtarzasz słowa, za dużo wielokropków, staraj się pisać bardziej.. Jak by to wyrazić... Dam Ci przykład :p.
"Link, dotarłwszy do celu, został zaatakowany przez dziwną postać. Stracił równowagę i spadł ze swojego konia, Epony. "
To był mały przykład. Stylistyki Ci nie będę oceniał bo możesz się załamać ;p.
Mam nadzieję że Cie nie uraziłem?
Ps. 'dotarłwszy', istnieje takie słowo? xD. Chyba babola walnąłem -.-'
Ps2 do każdego tak krótkiego 'opowiadania' zamierzasz zakładać oddzielny topic?
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Kruppol po co zakładasz kolejny temat? Pisz już opis tam gdzie eviltwin1, czyli:
http://zelda.com.pl/phpBB2/viewtopic.ph ... ght=#21782
http://zelda.com.pl/phpBB2/viewtopic.ph ... ght=#21782
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟