Beyblade
Moderator: Moderatorzy
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Beyblade
Pamiętacie Beyblade Jak można je zapomnieć, świetne anime Niby takie o niczym, zwykłe zabawy uliczne, ale za to jak wciągnęło... Ja osobiście kupiłem kilkanaście tych dysków z wyrzutniami w tym 2 oryginalne. Chciałbym se to obejrzeć jeszcze raz... Wypowiadajcie się na temat "bączków" .
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Pamiętam to anime Kreska mi się w nim nie podobała. Ale na ogół fabuła była fajna.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
amadis pisze:SebastianL92 pisze:Po prostu się na głowie stawało, żeby je dostać.
U mnie się poszło do sklepu na przeciwko a tam było full dysków o.O
Sam miałem jednego, oryginalnego!
To all :p.
No to u was... U nas jest taka miescina, że po prostu szkoda słów... Jeżeli chcesz kupić jakąś lepszą grę na kompa to wiesz gdzie musisz iść Do księgarni Dzisiaj tam byłem za książkami i zerknąłem na półkę z grami. Są całkiem aktualne tytuły.
A co do tych dysków to u nas jeszcze jak się postarasz to znajdziesz podróby . Amadis, a jakiego miałęś dyska, znaczy z jakim potworem. Ja te oryginalne to z Gazzlym (taki niedźwiedź) i Master Draciel (żółw). To oczywiście oryginały bo podróby to czego tam nei było... Jakieś digimony, dinozaury, nawet E.T. ...
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Driger Mój kumpel, z którym buszowaliśmy po sklepach w poszukiwaniu dysków, go kupił. Jak z nim zawalczyłem to faktycznie wymiatał. Graliśmy w kuchni. Już dokładnie nie pamiętam co się stało... Ale chyba porysował szafkę... ale nie jestem pewien. Albo u siebie w domu jak grałem z braćmi to ja byłem jedną z podrób i graliśmy w zwykłej misce . Nie wiem, który dysk tak przywalił (chyba mój), ale jak rąbnął, to wywaliło dziurę w misce na wylot o średnicy 1 cm. To były czasy...