UWAGA SPOILERY!

Moderator: Moderatorzy

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 28 czerwca 07, 10:02

A owszem psuje całą przyjemność - napatrzysz się na kilka spoilerów i mówisz sobie "eh po co mam przechodzić grę w całości jak już wiem co będzie na końcu, lub o już wiem jak przejść tę świątynię bo zobaczyłem/am na filmiku" - tu nie chodzi oto żeby zobaczyć, tu chodzi oto żeby przejść i odkryć samemu bez niczyjej pomocy, tylko w ten sposób osiągnie się największą satysfakcję i przyjemność płynącą z gry.

Nu, zawsze jest jendak przyjemnosc przejscia czegos samemu i dowiedzenia sie co jest na koncu. Ja np. widzialam juz ending TP na YouTube, ale nadal chce ta gre przejsc, chce zobaczyc to wszystko w moim TV i chce wiedziec, ze to mnie udalo sie przejsc gre (a ja na ogol gier w ogole nie przechodze, jedyne co przeszlam to Oracle of Ages i teraz zostala mi gra na sekretach...)xD
Ale coz, to ja tak mysle, a kazdy ma swoje zdanie xD

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 28 czerwca 07, 12:08

Eee... Po jakiego grzyba dajecie opis przejścia PH skoro nikt na forum jeszcze na oryginale nie grał :P ? Bez sensu... Nie czytam tego bo spoilery naprawdę psują całą zabawę. Spoiler (filmik) i trailer to dwie różne rzeczy. Nintendo gdy puszcza nowy trailer który nie ukazuję fabuły nikomu zabawy nie psuję a gdy ogląda się filmik i czyta się opis przejścia kilka dni po premierze gry :shock: to tak jakby naprawdę nie mogło się doczekać na tą grę i ryzykując utratę dobrej zabawy ogląda się i czyta ociekające spoilerami filmiki i teksty :P . Rozumiem że gra w europie ukaże się za kilka miesięcy ale czy to jest powód żeby ściągać rom z sieci tylko po to by pokazać kilku zapaleńcą że się już grało, pisać pierwszą solucję i przy okazji okradać Nintendo z świeżo wydanej gry tylko po to by zagrać jak najwcześniej :-? ? Ja w spokoju zaczekam na europejską premierę gry :wink: i do tego czasu nie będę psuł sobie zabawy spilerami :} .

Awatar użytkownika
frioniel
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: frioniel » 28 czerwca 07, 12:32

Ale wy ludzie dziwni jesteście. Skoro nie chcecie sobie psuć zabawy z gry to nie czytajcie tej solucji. Również nikt nie każe wam oglądać tego filmiku, który, nota bene ujawnia o wiele mniej szczegółów z fabuły gry niż wydane dotychczas trailery.

Solucja jest dla ludzi, który już nie mogą wytrzymać i muszą zagrać w japońską wersję (istnieje coś takiego jak import, co by zaraz obrońcy moralności nie wyskakiwali z piractwem). Uchroni to przed zakładaniem setki tematów na forum z prośbą o pomoc w przejściu jakiejś zagadki.

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 28 czerwca 07, 13:31

Może założycie jakiś oddzielny temat na opis? Np. Opis przejścia PH, albo cóś takiego.
Ostatnio zmieniony 18 lipca 07, 10:40 przez MasterLink, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
wodorost2
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: wodorost2 » 28 czerwca 07, 15:14

Przestaje pisac solucje, bo widze, ze na www.gamefaqs.com jest juz solucja po angielsku, jesli mimo to ktos by sobie nie radzil to na pw :)
www.onsen.prv.pl <-mangi Zelda po POLSKU

Awatar użytkownika
Kruppol
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Kruppol » 5 lipca 07, 12:15

Hmmm a ciekawe jak by sie grało w PH na kompie?:D
Obrazek
FALCON PAWNCH!

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 7 lipca 07, 20:53

OK, temat zamykam (wreszcie ^^) , bo wg nowego regulaminu nie jest on bardzo ok ;)

Pozdrawiam.
Mr.M
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
Sys
Goron
Goron

Postautor: Sys » 15 lipca 07, 17:57

Muszę to zobaczyć podejrzewam że będzie extra.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 15 lipca 07, 19:08

Ech... Dlaczego Nintendo musiało zrobić dwie takie świetne konsole?? Ja już zdecydowałem się na Wii i za miesiąc będę je miał, przez co raczej nie zagram w to cudo, jakim jest PH :(
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~

Wróć do „Legend of Zelda: Phantom Hourglass”