Srebrna Rupia w świątyni cienia...
Moderator: Moderatorzy
Srebrna Rupia w świątyni cienia...
Niech to... mam problem. W świątyni cienia (MQ) jest taki pokój z wirującym pośrodku ostrzem (widocznym przez lupę) i srebrnymi rupiami do zebrania. Wszystkie są łatwiutkie, ale jedna, w prawym rogu (patrząc od wejścia) wydaje się nie do wzięcia! Jak ją zabrać (jest dość wysoko, nie da się skoczyć ani nie ma miejsca na podczepienie harpuna)?????
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
Przyznam się, że nie za bardzo pamiętam o którą rupie Ci chodzi.... ,ale mógłbyś spróbować wysłać mi save state'a (z pod emu, nie zwykłego) ,a ja to wtedy sprawdze... - może mnie oświeci i sobie przypomnę
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
Volvagia pisze:Przykro mi - gram na GameCubie
no to klops... (pozazdrościć)
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
Na stronie zelda.com znalazłem rozwiązanie - trzeba było zagrać pieśń czasu i stworzyć blok, na którym wejdę po rupię... Banalne ale piekielnie trudne do odgadnięcia :twisted: pozdrawiam
PS. Swoją droga, na tej stronie są zajefajne solucje!!!! Interaktywne, z opisami każdego pokoju, mapka, filmiki... Boskie!!!
PS. Swoją droga, na tej stronie są zajefajne solucje!!!! Interaktywne, z opisami każdego pokoju, mapka, filmiki... Boskie!!!
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time-Master Quest”