Bossowie
Moderator: Moderatorzy
- Link-Cristiano
- Kokiri
Ja lubie wszystkich bossow ale sa ich wady np:
Odolwa wkurza mnie gdy uzywa pajączkow i zaczyna tanczyc. Chociaz nie jest taki trudny trzeba bez solki troche pogluwkowac az sie go pokona.
Goht <hmmm> no cóz bardszo fajny bossik gdzie walka z nim zapewnila mi wiele radosci (jezdzenie jako goron). Wkoncu dzieki niemu moglem sie poscigac ale to troszke nie na temaet:)
Gyorg osobiscie z nim nie wlaczylem ale zgadzam sie z Amadis gdyz takze lubie rybki i zory. POdobno jest bardzo trudny ale mysle ze wkoncu kazdy bedzie go niszczyl szybko i bez bolesnie:)
No i zostal:
Twinmold o ktorym za wiele nie wiem no ale... uwazam ze nie jest takie trudny ani nie trzeba sie z nim natrudzic chociaz (patrzac na wyglad) to jest spox.
Ja wybieram Goht'a i niech sie dzieje co chce:D
Aha pytanie do Mikau:
Kto Tobie sie najbardzuiej podoba i dlaczego???
Odolwa wkurza mnie gdy uzywa pajączkow i zaczyna tanczyc. Chociaz nie jest taki trudny trzeba bez solki troche pogluwkowac az sie go pokona.
Goht <hmmm> no cóz bardszo fajny bossik gdzie walka z nim zapewnila mi wiele radosci (jezdzenie jako goron). Wkoncu dzieki niemu moglem sie poscigac ale to troszke nie na temaet:)
Gyorg osobiscie z nim nie wlaczylem ale zgadzam sie z Amadis gdyz takze lubie rybki i zory. POdobno jest bardzo trudny ale mysle ze wkoncu kazdy bedzie go niszczyl szybko i bez bolesnie:)
No i zostal:
Twinmold o ktorym za wiele nie wiem no ale... uwazam ze nie jest takie trudny ani nie trzeba sie z nim natrudzic chociaz (patrzac na wyglad) to jest spox.
Ja wybieram Goht'a i niech sie dzieje co chce:D
Aha pytanie do Mikau:
Kto Tobie sie najbardzuiej podoba i dlaczego???
Oto kilka Wcieleń linka:
-OoT
-MM
-WW
-PH
-A
-OoT
-MM
-WW
-PH
-A
Z Gohtem fajnie się ścigało.
Ale bardziej mi się podoba Gyorg(jestem za Amadisem).
O Gyorgu słyszałem że jest trudny ale ja bym się nie zgodził . Bo gdy się z jakimś Boss`em
długo walczy to staje się prosty.
Osobiście Twinmolda widziałem tylko na obrazkach, ale mi się podoba.
A co do Odolwy spoko tylko troszke gruby.
[ Dodano: Sro 04 Paź, 2006 ]
1.Gyorg
2.Goht
3.Twinmold
4.Odolwa
W takiej skali mi się podobają. 8)
Ale bardziej mi się podoba Gyorg(jestem za Amadisem).
O Gyorgu słyszałem że jest trudny ale ja bym się nie zgodził . Bo gdy się z jakimś Boss`em
długo walczy to staje się prosty.
Osobiście Twinmolda widziałem tylko na obrazkach, ale mi się podoba.
A co do Odolwy spoko tylko troszke gruby.
[ Dodano: Sro 04 Paź, 2006 ]
1.Gyorg
2.Goht
3.Twinmold
4.Odolwa
W takiej skali mi się podobają. 8)
- Mistrz Hylian
- Goron
- master sword
- Goron
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin