Naruto
Moderator: Moderatorzy
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Wracając do Naruta:zastanawia mnie popularność psycholi z tej mangi, zwłaszcza wśród (mentalnych) dzieciaków...Nie czytałam całej mangi, podobno Gaara się zmienia dalej, ale potem nadal jest zły. Osobiście nie przepadam za silnymi postaciami, które nic by nie robiły, tylko mordowały.
Nie przepadam też za Ino-o ile Sakura ma jeszcze inne cele oprócz zostania żoną Sasuke, to Ino tylko o nim myśli. Taka płytka panienka.
Nie przepadam też za Ino-o ile Sakura ma jeszcze inne cele oprócz zostania żoną Sasuke, to Ino tylko o nim myśli. Taka płytka panienka.
She's got everything I need, pharmacy keys
-
- Kokiri
Naruto to świetna manga i całkiem dobre anime.Bo to już jest naprawde CHORE.W czasie 1 odcinka Sasori udeżył z 4 razy,2 razy Kakashi i koniec odcinka :/ A w mandze ponoć ciekawe rzeczy się dzieją (Mr. Emo a.k.a Sasuke szaleje itp.)
A to co jest na dżetiksie,nie skomentuje bo przekleństwa tutaj nie są pewnie dozwolone...
Oh nie w 1 walce była KREW .Z tym że 5 razy mniej niż w anime.Dla mnie to jest nienormalne.Do tego tłumaczenie kalekie (Piaskowy/Pustynny Gaara=Gaara z Pustyni.A to Kumalski to jeszcze mnie dobija)
A to co jest na dżetiksie,nie skomentuje bo przekleństwa tutaj nie są pewnie dozwolone...
Wcale nie Na przykład Haku,Zabuza VS Sasuke,Naruto,Kakashi Co walczyli na moście tam sie krew nie lała?? W wielu odcinkach się leje tam krwi
Oh nie w 1 walce była KREW .Z tym że 5 razy mniej niż w anime.Dla mnie to jest nienormalne.Do tego tłumaczenie kalekie (Piaskowy/Pustynny Gaara=Gaara z Pustyni.A to Kumalski to jeszcze mnie dobija)
No mówię ci że z napisami!
[ Dodano: Pią 03 Sie, 2007 ]
Na tej stronce na razie trwaja jakieś prace administracyjne, ale są wszystkie odcinki naruto i wiele innych! www.kreskowki.fani.pl
[ Dodano: Pią 03 Sie, 2007 ]
Na tej stronce na razie trwaja jakieś prace administracyjne, ale są wszystkie odcinki naruto i wiele innych! www.kreskowki.fani.pl
Więcej odcinków naruto jest na www.kreskowka.pl
Naruto is the best !!
Naruto is the best !!
-
- Kokiri
Polska wersja Naruto jest poważnie upośledzona względem oryginału, głównie dzięki kiepskim tłumaczom i paskudnie brzmiącym aktorom, podkładającym głosy bohaterom. Poza tym dochodzi kwestia cenzury, której pełno jest w Jetixowej wersji.
Ech, szkoda, że druga seria Naruto jest spie... zwalona. Sarkastycznie nazywam ją Naruto: SHITuuden. W sumie to wolę śledzić nowe chaptery mangi, bo choć nie są jakieś wybitne to i tak trzyma poziom o niebo lepszy niż anime...
Ech, szkoda, że druga seria Naruto jest spie... zwalona. Sarkastycznie nazywam ją Naruto: SHITuuden. W sumie to wolę śledzić nowe chaptery mangi, bo choć nie są jakieś wybitne to i tak trzyma poziom o niebo lepszy niż anime...