Pokój Chrisa Houlihana...
Moderator: Moderatorzy
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Pokój Chrisa Houlihana...
Pewnie mało kto o tym słyszał, ale w latach 90 Ninny urządziło konkurs, który wygrał młodzieniec zwany Chrisem Houlihanem. Nagrodą był domek należący do niego w LTTP. Tu możecie więcej się dowiedzieć na ten temat... Może ktoś spróbuję się tam dostać? A może któryś z was już tam trafił przypadkiem? Ja niestety jeszcze nie, ale chciałabym to kiedyś sprawdzić.
Ciekawa sprawa, też bym chętnie wygrała taki konkursik.Zresztą-kto by nie chciał?
Pomarudźmy więc trochę na temat konkursu oraz jego zwycięzcy
Ciekawa sprawa, też bym chętnie wygrała taki konkursik.Zresztą-kto by nie chciał?
Pomarudźmy więc trochę na temat konkursu oraz jego zwycięzcy
She's got everything I need, pharmacy keys
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
O tym pomieszczeniu wiem od dość dawna, ale skoro jest taki temat to tutaj macie video (bo chyba nie każdy widział?):
http://www.youtube.com/watch?v=Q-u_mv_jjV8 - niestety to pomieszczenie jest tylko w wersji na SNES nie ma go w wersji ALTTP na GBA
http://www.youtube.com/watch?v=Q-u_mv_jjV8 - niestety to pomieszczenie jest tylko w wersji na SNES nie ma go w wersji ALTTP na GBA
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Logiczne, że tylko w SNESowej jest-wygrał on konkurs na LTTP snesową, nic nie było o konwersjach Zazdroszcze chłopakowi, niemniej taka wada, że nie pokój ten nie jest na środku wioski, przez co ciężko go znaleźć.
Niemniej zwycięzca jest w jakiś sposób sławny...Normalnie nikt by o nim nie wiedział.
Heh, pewnie jego imiennicy, którzy mają tez to samo nazwisko się cieszą(o ile są takie osoby).
Niemniej zwycięzca jest w jakiś sposób sławny...Normalnie nikt by o nim nie wiedział.
Heh, pewnie jego imiennicy, którzy mają tez to samo nazwisko się cieszą(o ile są takie osoby).
She's got everything I need, pharmacy keys
Ja też już słyszałem o tym domku dosyć dawno. Musze przyznać że to poważne wyróżnienie. Ja byłbym w niebowzięty gdyby moje nazwisko było widoczne w jakiejś części zeldy. Dla prawdziwego i zagorzałego fana zeldy to nie lada gratka. Pozostaje nam tylko zazdrościc chłopakowi. Nindo mogłoby robić więcej takich konkursów w których można wygrać taką nagdrodę. Ileż było by chętnych do wzięcia udziału w takim konkursie
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Deedlith_Anthy pisze:Pewnie, armia to tylko takie celowe przesadzenie
Niemniej pewnie nawet gdyby był taki konkurs, to polscy fani nie mieliby szans niestety....
...taaa
USA, Japonia i jakies inne bogatsze państwa wiodą prym. Mają priorytet w kolejce do takich konkursów, a Polska? gdzieś na szarym koońcu (o ile by w ogóle o nas pamiętali) heh.
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Wróć do „Legend of Zelda: A Link to the Past”