Tytuły warte kupna na NDS i GBA
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Skoro odnowiono temat to polecam 2 tytuły na NDS: Diddy Kong Racing DS - jest to remake genialnego jak dla mnie tytułu z N64 i wreszcie Mario Kart DS doczekało się konkurencji. Rare chociaż wykupione przez Microsoft nie olało sobie fanów Big N. Nowa wersja na DS posiada edytor tworzenia tras oraz wiele innych bonusów. Drugą grę którą chciałbym polecić to oczywiście Pokemon D/P - i nie pytajcie dlaczego warto ją mieć w swojej kolekcji. Polecam te dwie gry.
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 07, 21:29 przez MasterLink, łącznie zmieniany 1 raz.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Pokemony to bardzo dobry tytuł na NDS, tylko, że... od groma w niej Pokemonów Niby nic w tym dziwnego, ale nie myślicie, że blisko 500 sztuk to lekka przesada...
A tytuły, które ja polecam:
- DBZ: Supersonic Warriors 2
Druga część i stanowczo lepsza. Niesamowite współprace. Przydałoby się trochę więcej postaci, ale i tak jest super.
- Zelda PH
Jeszcze jej nie widziałem, ale nawet nie muszę, żeby ją polecić .
- Metroid Prime Hunters
Zawalista strzelanka! Ja za strzelankami nie przepadam, ale oto wyjątek. Jedyna strzelanka, która przypadła mi do gustu. No i ma... Wi-Fi! Chciałbym mieć pełną wersję, żeby się powyżywać na innych...
Jak jeszcze coś mi przyjdzie do głowy to napiszę .
A tytuły, które ja polecam:
- DBZ: Supersonic Warriors 2
Druga część i stanowczo lepsza. Niesamowite współprace. Przydałoby się trochę więcej postaci, ale i tak jest super.
- Zelda PH
Jeszcze jej nie widziałem, ale nawet nie muszę, żeby ją polecić .
- Metroid Prime Hunters
Zawalista strzelanka! Ja za strzelankami nie przepadam, ale oto wyjątek. Jedyna strzelanka, która przypadła mi do gustu. No i ma... Wi-Fi! Chciałbym mieć pełną wersję, żeby się powyżywać na innych...
Jak jeszcze coś mi przyjdzie do głowy to napiszę .
MasterLink pisze:Rare chociaż wykupione przez Microsoft nie olało sobie fanów Big N.
Nie chodzi o to, że Rare nie olało Nintendo, ale o to, że Microsoft oznajmił, iż zamierza wspierać NDSa w walce ze wspólnym wrogiem (Sony ). Rare, gdyby nie dostało pozwolenia od szefostwa, z pewnością nie zrobiłoby ani jednej gry na DSa, a tak to już kolejna (Viva Pinata) jest w drodze
Ja od siebie dodam świetną grę sRPG (strategiczne RPG) Luminous Arc. Graficznie może i jest krok za Final Fantasy Tactics Advance, ale muzyka, gameplay, fabuła biją ją o głowę. Do tego dochodzi rzecz niespotykana na DSie- voice acting! ^^
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
frioniel pisze:Nie chodzi o to, że Rare nie olało Nintendo
W słowie "nie olało" chciałem powiedzieć że dopieścili ten tytuł - nie zrobili crapa tylko remake godny oryginału - ale i tak wywalili Conkera i Banjo - wiadomo z jakich względów
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
-
- Kokiri
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Ja jeszcze wróce do DBZ: SSW2
Jak już mówiłem, są tam niesamowite współprace. Weźmy do drużyny, naszą ulubioną trójcę, znaczy się: Freeza, Cell i Buu (tylko musi być ten chudy). Ja lubię na nich mówić: lodziarz, cwel i bubel , ale mniejsza oto... No i nawalamy się z przeciwnikiem i jak mamy 200 % KI, klikamy na "touch!" i zaczyna się jazda ...
Z dwóch stron otaczają przeciwnika Cell i Buu i zaczynają go bić (jak nie trudno sie domyślić). Ale to nie koniec. Przeciwnik spada na ziemię, a wtedy Freeza rzuca w niego ogromną kulą, coś w rodzaju Death Ball, a po nim takimi samymi Cell i Buu. Wszystko trafia w przeciwnika równocześnie, nabijając blisko 200 combo.
Inna dobra współpraca to: Goku, Piccolo i Vegeta. Przebiega ona tak: Kop od Goku, przeciwnik leci do piccolo, kop od piccola, przeciwnik leci do vegety i piącha od vegety, przeciwnik leci na ziemię. Ale to nie koniec. Trzeba dobić gada. No to teraz wszyscy trzej naraz: Vegeta puszcza Final Flash, Piccolo Makankosappo (ten primień kręcony z dwóch palców), a Goku Kamehame. Wszystko nabija kombo 70. Ale za to jest bardzo bolesne ...
Tyle o współpracach. Ale jeszcze zapomniałem napisać o ultimatach. Ultimate Attack można nazwać Atakiem ostatniej szansy. Dlaczego? BO można go użyć tylko raz i tylko wtedy, kiedy mamy czerwony pasek HP, czyli mało życia. Przypuścmy sobie, że naszym przeciwnikiem jest Cooler, a my gramy jako Goku. Normalnie dostajemy ile wlezie, już ledwo żyjemy, a my Coolerowi odebraliśmy z połowę życia dopiero. No i jedziemy! Dwudziestokrotny Kaio-Ken! Goku nawala Coolera ze wszystkich stron, wyrzuca w powietrzę i na zakończenie Kamehame . Ale to nie zwykłe kamehame, tylko na cały ekran...
Inny mój ulubiony ultimat to atak Gotenksa Ssj3. Pamiętacie duszki kamikaze? No, to tutaj niczym one się nie różnią, tylko, że zamiast 5 czy 10, Gotenks wypuszcza ich z 1000. Tak, nie pomyliły mi się zera, combo potrafi dojść do 800 Polecam tę grę wszystkim, którzy, lubią tłuc w mordę innych, a nawet tym, którzy chcą sie wyżyć na kimś po szkole (już niedługo się to zacznie).
To tyle o DB, teraz inna gra, którą musicie kupić.
Sonic Rush
Cóż tu się rozpisywać... Lecimy przed siebie na złamanie karku. I to na dwóch ekranach. Jest jeden duży minus tej gry. Jak wiadomo, większość soniców na konsolki przenośne, są po prostu krótkie. Tym razem też tak jest. Ale za to duży plus to muzyka. Zawalicha. Trzeba tego odsłuchać...
Jak już mówiłem, są tam niesamowite współprace. Weźmy do drużyny, naszą ulubioną trójcę, znaczy się: Freeza, Cell i Buu (tylko musi być ten chudy). Ja lubię na nich mówić: lodziarz, cwel i bubel , ale mniejsza oto... No i nawalamy się z przeciwnikiem i jak mamy 200 % KI, klikamy na "touch!" i zaczyna się jazda ...
Z dwóch stron otaczają przeciwnika Cell i Buu i zaczynają go bić (jak nie trudno sie domyślić). Ale to nie koniec. Przeciwnik spada na ziemię, a wtedy Freeza rzuca w niego ogromną kulą, coś w rodzaju Death Ball, a po nim takimi samymi Cell i Buu. Wszystko trafia w przeciwnika równocześnie, nabijając blisko 200 combo.
Inna dobra współpraca to: Goku, Piccolo i Vegeta. Przebiega ona tak: Kop od Goku, przeciwnik leci do piccolo, kop od piccola, przeciwnik leci do vegety i piącha od vegety, przeciwnik leci na ziemię. Ale to nie koniec. Trzeba dobić gada. No to teraz wszyscy trzej naraz: Vegeta puszcza Final Flash, Piccolo Makankosappo (ten primień kręcony z dwóch palców), a Goku Kamehame. Wszystko nabija kombo 70. Ale za to jest bardzo bolesne ...
Tyle o współpracach. Ale jeszcze zapomniałem napisać o ultimatach. Ultimate Attack można nazwać Atakiem ostatniej szansy. Dlaczego? BO można go użyć tylko raz i tylko wtedy, kiedy mamy czerwony pasek HP, czyli mało życia. Przypuścmy sobie, że naszym przeciwnikiem jest Cooler, a my gramy jako Goku. Normalnie dostajemy ile wlezie, już ledwo żyjemy, a my Coolerowi odebraliśmy z połowę życia dopiero. No i jedziemy! Dwudziestokrotny Kaio-Ken! Goku nawala Coolera ze wszystkich stron, wyrzuca w powietrzę i na zakończenie Kamehame . Ale to nie zwykłe kamehame, tylko na cały ekran...
Inny mój ulubiony ultimat to atak Gotenksa Ssj3. Pamiętacie duszki kamikaze? No, to tutaj niczym one się nie różnią, tylko, że zamiast 5 czy 10, Gotenks wypuszcza ich z 1000. Tak, nie pomyliły mi się zera, combo potrafi dojść do 800 Polecam tę grę wszystkim, którzy, lubią tłuc w mordę innych, a nawet tym, którzy chcą sie wyżyć na kimś po szkole (już niedługo się to zacznie).
To tyle o DB, teraz inna gra, którą musicie kupić.
Sonic Rush
Cóż tu się rozpisywać... Lecimy przed siebie na złamanie karku. I to na dwóch ekranach. Jest jeden duży minus tej gry. Jak wiadomo, większość soniców na konsolki przenośne, są po prostu krótkie. Tym razem też tak jest. Ale za to duży plus to muzyka. Zawalicha. Trzeba tego odsłuchać...
Nowy tytulik który po pierwszych minutach mogę polecić Mario vs. DK 2: March of the Minis ^^ Gierka jest fajna, ale wydaje się krótka, lecz.... Miodna Grafika, sterowanie (120 % stylusa, zero klawiszy ^^ ) , DS Download Play (dla mnie to wielki plus, mogę z bratem ponabijać, co dodatkowo wydłuża grę) , możliwość tworzenie nowych plansz (w zasadzie edycja niektórych podanych, ale można je zmienić o 360o więc jest cudo ) , Nintendo WIFI Conn (zawsze plus, tym razem miedzy innymi możliwość wymiany stworzonych map i inne) , miodna muzyczka, świetnie pasuje, mini games w postaci bonusów i inne, świetne argumenty ^^ Jest 9 poziomów , każdy po 6 plansz, o ile zaliczenie każdej jes łatwe to dopieszczenie ich do stopnia Gold jest już trudniejsze , serio Np. Głównym kryterium jest tzw. Nonstop Game , chodzi o to, żeby tak sterować otoczeniem, żeby w ogóle nie tykać Mini Marianów , a wymaga to niezłego myślenia, zresztą jak inne
Gra jest z gatunku zręcznościowo-logicznych , trzeba mieć też niezły refleks ^-^
Jak już o rozgrywce, to często występują Monkey Robots , które głównie stanowią utrudnienie w przechodzeniu gry Na prawdę grę mogę polecić, serio ^^
CO by tu jeszcze... A tak, gra na prawdę jest warta swej ceny
Gra jest z gatunku zręcznościowo-logicznych , trzeba mieć też niezły refleks ^-^
Jak już o rozgrywce, to często występują Monkey Robots , które głównie stanowią utrudnienie w przechodzeniu gry Na prawdę grę mogę polecić, serio ^^
CO by tu jeszcze... A tak, gra na prawdę jest warta swej ceny
-
- Kokiri
Co do Mario VS DK2:MotM
Zarąbisty ostatni boss-remake pierwszego DK z automatów
Gra nawet dla tych co nie lubią gier logicznych, bo tu trzeba też zręcznych paluchów
Castlevania: Portair of Ruin-Gra tlko dla wytrwałych bo jest całkiem trudna! To jedna z lepszych gier na NDSa. Można pograć przez neta i porozwalać bossy z kolegą. Polecam!
Zarąbisty ostatni boss-remake pierwszego DK z automatów
Gra nawet dla tych co nie lubią gier logicznych, bo tu trzeba też zręcznych paluchów
Castlevania: Portair of Ruin-Gra tlko dla wytrwałych bo jest całkiem trudna! To jedna z lepszych gier na NDSa. Można pograć przez neta i porozwalać bossy z kolegą. Polecam!
lukiandpiku pisze:Gra tlko dla wytrwałych bo jest całkiem trudna!
Skoro Portrait of Ruin jest dla ciebie trudne to lepiej nie zabieraj się za Castlevanię: Dawn of Sorrow bo jest o niebo trudniejsza i bardziej wymagająca. Jeżeli chodzi o obie Castlevanie to są one klasą same w sobie. Must-have dla każdego posiadacza DSa.
-
- Kokiri
frioniel pisze:lukiandpiku pisze:Gra tlko dla wytrwałych bo jest całkiem trudna!
Skoro Portrait of Ruin jest dla ciebie trudne to lepiej nie zabieraj się za Castlevanię: Dawn of Sorrow bo jest o niebo trudniejsza i bardziej wymagająca. Jeżeli chodzi o obie Castlevanie to są one klasą same w sobie. Must-have dla każdego posiadacza DSa.
Caslevania jest trudna jeśli się w nią nie grało długo... Ale później łatwiej...
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Oto lista gier na NDS, które mają się ukazać do końca 2007 r. i w pierwszym kwartale 2008 r.
Trza przyznać, że trochę tego jest.
Dobra jakie tytuły polecacie z tej listy?
Dla mnie (jedynym jak na razie) interesującym tytułem jest Mario Party DS.
PS: Jakoś mało konkretnych tytułów od Nintendo... Damn!
From Skizo.org :
Trza przyznać, że trochę tego jest.
Dla mnie (jedynym jak na razie) interesującym tytułem jest Mario Party DS.
PS: Jakoś mało konkretnych tytułów od Nintendo... Damn!
From Skizo.org :
2007
Paź. 15: Flash Focus™: Vision Training in Minutes a Day from Nintendo
Paź. 15: The Aly & AJ Adventure from DSI Games
Paź. 16: Cheetah Girls: Pop Star Sensations from Disney Interactive Studios
Paź. 16: Thrillville®: Off the Rails™ from LucasArts
Paź. 16: Fish Tycoon® from Majesco Entertainment
Paź. 16: Super Collapse! 3 from MumboJumbo
Paź. 17: Prism™ from Secret Stash Games™
Paź. 19: Betty Boop’s™ “Double Shift” from DSI Games
Paź. 22: EA PLAYGROUND from Electronic Arts
Paź. 23: THE SIMS 2 CASTAWAY from Electronic Arts
Paź. 23: Rhythm ‘n Notes: Improve Your Music Skill from AGETEC
Paź. 23: Backyard Football 2008 from Atari, Inc.
Paź. 23: Napoleon Dynamite from Crave Entertainment
Paź. 23: Ed, Edd n Eddy™: Scam of the Century from D3Publisher of America®
Paź. 23: Hannah Montana: Music Jam from Disney Interactive Studios
Paź. 23: Disney Princess: Magical Jewels from Disney Interactive Studios
Paź. 23: Power Rangers: Super Legends from Disney Interactive Studios
Paź. 23: Zoo Hospital™ from Majesco Entertainment
Paź. 23: FRONT MISSION® from Square Enix, Inc.
Paź. 23: NARUTO™: Path of the Ninja™ from TOMY Corporation
Paź. 25: Sea Monsters from DSI Games
Paź. 25: Arctic Tale from DSI Games
Paź. 30: Ben 10™: Protector of Earth from D3Publisher of America®
Paź. 30: Suite Life: Circle of Spies from Disney Interactive Studios
Paź. 30: Dr. Seuss: How the Grinch™ Stole Christmas from DSI Games
Paź. 30: NEED FOR SPEED PROSTREET from Electronic Arts
Paź. 30: THE SIMPSONS from Electronic Arts
Paź. 30: Puzzle de Harvest Moon from Natsume Inc.
Paź. 31: Dementium: The Ward from Gamecock Media Group
Paź. 31: Solitaire Overload™ from Telegames, Inc.
Październik Spider-Man™: Friend or Foe from Activision
Październik Bee Movie™ Game from Activision
Październik Shrek®: Ogres and Dronkeys™ from Activision
Październik Tony Hawk’s Proving Ground from Activision
Październik Touch Detective 21™ from Atlus USA
Październik Animal Genius™ from Scholastic
Październik Build-A-Bear Workshop from The Game Factory
Październik Avatar: The Last Airbender™ - The Burning Earth from THQ
Październik Cars: Mater-National from THQ
Październik El Tigre: The Adventures of Manny Rivera™ from THQ
Październik Nicktoons™: Attack of the Toybots from THQ
Październik Ratatouille® Food Frenzy from THQ
Październik SpongeBob’s Atlantis SquarePantis™ from THQ
Październik Chessmaster: The Art of Learning from Ubisoft
Październik Imagine: Babyz from Ubisoft
Październik Imagine: Fashion Designer from Ubisoft
Październik Imagine: Master Chef from Ubisoft
Październik Imagine: Animal Doctor from Ubisoft
Październik Wild Petz Dolphinz from Ubisoft
List. 6: Dora the Explorer™: Dora Saves the Mermaids from 2K Play
List. 6: Go Diego Go™: Safari Adventure from 2K Play
List. 6: Baby Pals from Crave Entertainment
List. 6: Horse Life™ from D3Publisher of America®
List. 6: LEGO® Star Wars™: The Complete Saga from LucasArts
List. 6: Chicken Hunter from MumboJumbo
List. 6: DRAGON QUEST MONSTERS™: Joker from Square Enix, Inc.
List. 10: Showtime® Championship Boxing™ from DSI Games
List. 13: Enchanted from Disney Interactive Studios
List. 13: BOOGIE from Electronic Arts
List. 13: ORCS & ELVES from Electronic Arts
List. 13: Cooking Mama 2: Dinner with Friends from Majesco Entertainment
List. 13: Geometry Wars™: Galaxies from Sierra Entertainment, Inc.
List. 19: Mario Party® DS from Nintendo
List. 20: Godzilla Unleashed Double Smash from Atari, Inc.
List. 20: Jenga World Tour from Atari, Inc.
List. 20: LUXOR: Pharaoh’s Challenge from MumboJumbo
List. 20: FINAL FANTASY® XII: REVENANT WINGS™ from Square Enix, Inc.
List. 26: Master of Illusion™ from Nintendo
Listopad Call of Duty®: Modern Warfare™ from Activision
Listopad Ontamarama™ from Atlus USA
Listopad Draglade™ from Atlus USA
Listopad Elf Bowling™ Collector’s Edition from Detn8 Games Ltd.
Listopad Garfield Gets Real from DSI Games
Listopad Clue™/Mouse Trap™/Perfection™/Aggravation™ from DSI Games
Listopad Contra 4 from Konami Digital Entertainment, Inc.
Listopad Yu-Gi-Oh! World Championship 2008 from Konami Digital Entertainment, Inc.
Listopad Strawberry Shortcake: The Four Seasons Cake from The Game Factory
Listopad Bratz Super Babyz™ from THQ
Listopad Bratz: 4 Real™ from THQ
Listopad Warhammer® 40,000™: Squad Command™ from THQ
Listopad WWE® SmackDown® vs. Raw® 2008 from THQ
Listopad Ninja Gaiden® Dragon Sword from Tecmo, Inc.
Listopad My French Coach from Ubisoft
Listopad My Spanish Coach from Ubisoft
Listopad My Word Coach from Ubisoft
Listopad Petz: Catz 2 (working title) from Ubisoft
Listopad Petz: Dogz 2 (working title) from Ubisoft
Listopad Petz: Hamsterz Life 2 from Ubisoft
Listopad Petz: Horsez 2 from Ubisoft
Listopad Rayman Raving Rabbids 2 from Ubisoft
Gru. 4 : Alvin and the Chipmunks from Brash Entertainment
Gru. 4 : The Golden Compass™ from SEGA
Gru. 10: RIP: Death Volunteers™ from Telegames, Inc.
Grudzień: Diary Girl from Konami Digital Entertainment, Inc.
2008
Sty. 15: Barnyard Blast from DSI Games
Sty. 21: Advance Wars®: Days of Ruin from Nintendo
Sty. 25: M&M’S® Kart Racing from DSI Games
Sty. 31: Command & Destroy from DSI Games
Styczeń: Miami Nights from Ubisoft
Luty. 4: Professor Layton and the Curious Village™ from Nintendo
Luty. 12: New Zealand Story Revolution from Ignition Entertainment
Luty. 15: Yamaha Supercross from DSI Games
Luty. 19: Mystery Dungeon: Shiren the Wanderer from SEGA
Luty. 26: Bubble Bobble Double Shot from Ignition Entertainment
Luty: Imagine: Figure Skater from Ubisoft
Luty: Wild Petz Tigerz from Ubisoft
Luty: Assassin’s Creed from Ubisoft
Marzec 4: Disney Friends from Disney Interactive Studios
Marzec 29: Ultimate Card Games from Telegames, Inc.
Marzec: Insecticide from Gamecock Media Group
Marzec: My Life Coach from Ubisoft
Q1: Eco Creatures: Save the Forest from Majesco Entertainment
Q1: Polar Bowling from MumboJumbo
Q1: Slingo Quest from MumboJumbo
Q1: Tropix from MumboJumbo
Q1: Polar Golf from MumboJumbo
Q1: River King: Mystic Valley from Natsume Inc.
Q1: Harvest Moon DS Cute from Natsume Inc.
Q1: Mario & Sonic at the Olympic Games™ from SEGA
THE SIMS 2 CASTAWAY- połączenie Simsów i LOST, które zapowiada się przyzwoicie.
FRONT MISSION- świetny tRPG od square-ENIX
Dementium: The Ward- dobrze zapowiadający się FPS w konwencji horroru
Touch Detective 2 1/2- sympatyczna przygodówka point'n'click
DRAGON QUEST MONSTERS™: Joker- klon idei z Pokemonów w uniwersum Dragon Questa. Bardzo ładna grafika.
Call of Duty®: Modern Warfare™- dobrze zapowiadający się FPS. Tworzy go ten sam zespół, który odpowiada za Geista z GC, więc mają już doświadczenie.
Contra 4- chyba nie muszę mówić co to jest?
Ninja Gaiden® Dragon Sword- nowa część Ninja Gaiden, tym razem na ekranach DSa. IMO gierka zapowiada się genialnie.
Warhammer® 40,000™: Squad Command™- wydaje się być ciekawą strategią turową. Zobaczymy co to jest ^^
Advance Wars®: Days of Ruin- nowy Advance Wars. Tym razem Nintendo poszło do rozum do głowy i nowa część serii będzie posiadała dojrzalszą oprawę oraz fabułę (post-apokaliptyczny świat FTW!)
chcialbym polecic ze swojego doswiadczenia najlepsze moim zdaniem action-rpg's na GBA:
- Sword of Mana
- Legacy of Goku II
- Legacy of Goku III - Buu's Fury (grafika wysmienita xD)
na DS'a:
- Children of Mana
- Paper Mario
na SNES'a:
Seiken Densetsu II i III
i to by bylo na tyle
- Sword of Mana
- Legacy of Goku II
- Legacy of Goku III - Buu's Fury (grafika wysmienita xD)
na DS'a:
- Children of Mana
- Paper Mario
na SNES'a:
Seiken Densetsu II i III
i to by bylo na tyle
---
Zbanowany
---
[Mr.M]
Zbanowany
---
[Mr.M]
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Sory za odświeżenia, ale muszę napisać o paru tytułach:
Tetris DS
Nie, to nie jest żart. Zagraj, a sam się przekonasz. Nie oderwiesz się od konsolki na parę godzin.
New Super Mario Bros.
Tym razem nie będziesz siedział przez pare godzin... Tylko przez pare dni jeśli i nie tygodni. Naprawdę bardzo zajefajna gra, jedno z najlepszych mariów, jak dla mnie. Dla posiadaczy NDS jest to must have...
The World Ends with You
MUST HAVE!
Ninja Gaiden: Dragon Sword
To samo co wyżej.
A tak trochę rozwinięcia... Boskie sterowanie! Boska grafika! Muzyka też nie najgorsza! Czego chcieć więcej? Fabuły? Ninja Gaiden ją ma... Polecam wszystkim znudzonym tradycyjnymi grami na NDS no i tym, którzy nie mają w co grać . To naprawdę wciąga.
N+
Słaba grafika? Słaba muzyka? No i? Ale zagrać warto. Wciągająca gra, taka... logiczna chyba (ciężko mi powiedzieć). Czasami ma się ochotę wyrzucić konsolkę przez okno, bo jesteśmy na samym końcu i akurat kaput (a czwarte piętro to jednak wysoko )... Ale mimo wszystko polecam .
Jak sobie coś przypomnę, to dopiszę .
Tetris DS
Nie, to nie jest żart. Zagraj, a sam się przekonasz. Nie oderwiesz się od konsolki na parę godzin.
New Super Mario Bros.
Tym razem nie będziesz siedział przez pare godzin... Tylko przez pare dni jeśli i nie tygodni. Naprawdę bardzo zajefajna gra, jedno z najlepszych mariów, jak dla mnie. Dla posiadaczy NDS jest to must have...
The World Ends with You
MUST HAVE!
Ninja Gaiden: Dragon Sword
To samo co wyżej.
A tak trochę rozwinięcia... Boskie sterowanie! Boska grafika! Muzyka też nie najgorsza! Czego chcieć więcej? Fabuły? Ninja Gaiden ją ma... Polecam wszystkim znudzonym tradycyjnymi grami na NDS no i tym, którzy nie mają w co grać . To naprawdę wciąga.
N+
Słaba grafika? Słaba muzyka? No i? Ale zagrać warto. Wciągająca gra, taka... logiczna chyba (ciężko mi powiedzieć). Czasami ma się ochotę wyrzucić konsolkę przez okno, bo jesteśmy na samym końcu i akurat kaput (a czwarte piętro to jednak wysoko )... Ale mimo wszystko polecam .
Jak sobie coś przypomnę, to dopiszę .
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
ko1n87 pisze:na DS'a:
- Children of Mana
- Paper Mario
Jaki Paper Mario na DS'a? LOL!
Dobra mniejsza o to.
NG: DS
do tego jeszcze:
Tingle Rosy Rupeeland - pierwsza gra z Tingle w roli głównej. Ta gra to taka "Zelda" z poczuciem humoru, tylko zamiast Linka gramy Tinglem. Warto sprawdzić.
Zelda PH - Zelda na DS'a wypas grafa i duża grywalność. Jeden z najlepszych tytułów na NDS.
Castlevania Order of Ecclesia - normalnie wypas, grafika, animacja, główna bohaterka, poziom trudności itp, itd. Jak dla mnie najlepsza część jaka dotąd powstała na NDS'a!!
Fire Emblem Shadow Dragon - dopieszczony remake pierwszej części FE. Dla fanów serii i nie tylko.