Nareszcie mam wii!
Moderator: Moderatorzy
- master sword
- Goron
Nareszcie mam wii!
Nareszcie mam wii, wreszcie sie doczekałem, super to jest takie malutkie i zgrabne. Mam na razie wii sports. Kto ma jakąś grę do sprzedania na wii? Teraz odkładam na prince of persia rival sword, ktoś może ma jakąś grę do sprzedania na wii????
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 07, 20:29 przez master sword, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mada12
- Demon King Malladus
- Kontaktowanie:
Jaka podnieta ><
A za ile kupiles? bo ja tez mysle o zakupie wii, ale musialbym najpierw sprzedac gacka (moze ktos chce? >< 1 joy, kable, ksiazeczki, zasilacz, stan b.doby, kupiony 3 lata temu w Niemczech w Monachium w Saturnie ><)
A za ile kupiles? bo ja tez mysle o zakupie wii, ale musialbym najpierw sprzedac gacka (moze ktos chce? >< 1 joy, kable, ksiazeczki, zasilacz, stan b.doby, kupiony 3 lata temu w Niemczech w Monachium w Saturnie ><)
Moja galeryja --> http://mada12.deviantart.com
- master sword
- Goron
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
No nie to super ale żeby od razu temat zakładać
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- master sword
- Goron
Chodzi mi, że 1000 zł za wii z 1 grą to drogo. Tfu, nie można nawet powiedzieć, że z jedną grą bo to Wii Sports, czyli jeszcze raz. 1000 zł za czyste Wii to drogo.
www.onsen.prv.pl <-mangi Zelda po POLSKU
wodorost2 pisze:Chodzi mi, że 1000 zł za wii z 1 grą to drogo. Tfu, nie można nawet powiedzieć, że z jedną grą bo to Wii Sports, czyli jeszcze raz. 1000 zł za czyste Wii to drogo.
To co powiesz na PS3 bez gry za 2400.
Tak naprawdę Wii kosztuje ok. 800 zł, ale nie......... w Polsce.
A za 1200 można kupić Wii + Wii Sports + TP
Jak jestem w Niemczech to czyste wii (z wii sports) jest po 800 zł, a wii (z wii sports) + 2 dodatkowe gry za 1000 zł, więc się dziwie co tak drogo. A polskich cen nie znam więc ;p
www.onsen.prv.pl <-mangi Zelda po POLSKU
mate pisze:Metroid Prime 3, Soul Calibur Legends, Resident Evil Umbrella Chronickles, S Mario Galaxy, SSB Brawl,
Tych gier jeszcze nie ma!
mate pisze:Ja ci wymieniłem EXCLUSIVE'Y
Faktyyycnie Resident Evil 4 to exclusive. Wcale go nie ma na GC, PS2 oraz PC. Posiadacze Wii są szczęściarzami, że jako jedyni dostali tą grę.
mate pisze:a ty mi podajesz jakieś crapy w stylu Viva Pinata
Na jakiej podstawie uważasz, że to crap? Bo... nie wyszło na konsolę Nintendo?
mate pisze:Prawie wszystkie te gry moge znaleźć na konkurencyjnym PS3 albo na moim PC.
To znajdź. No tak, na Wii pewnie już dawno są XD Potwierdza się moja teza, że masz znikome pojęcie o temacie ;P
mate pisze:PS : Z tych gier tylko 5 by mnie przyciągło
Współczuję... Najlepiej wyłącz komputer i idź się pomódl do ołtarzyka Nintendo w swoim pokoju, gdzie pomodlisz się do swojego wąsatego bóstwa w czerwonej czapce i przepychaczem do klopa w dłoni. Na pewno ześle plagi na wszystkich posiadaczy złych konsol Microsoftu i Sony
Acha, żeby nie było. Nie chodzi o to, że się czepiam na siłę (czepiam się tylko głupoty i dyletanctwa), ale konsola ma służyć do rozrywki. Mnie dużo większą zabawę dałyby świetne gry z Xboxa 360 i to one by mnie odprężyły. Jeżeli ktoś się lepiej bawi przy Wii to dobrze, bo po to służą konsole, prawda?
master sword. Napisz jakieś relacje, jak się gra na tym kontrolerze. No coś, aby zapoznać ludzi nieposiadających Wii z tą konsolą
Połowa jak nie więcej tych gier wychodzi również na PS3 i PC
Ale chyba sam przyznasz, że nie każdy ma PS3 bądź na tyle potężnego kompa by odpalić te gry, prawda?
Ok, oczyszczę tą listę i zostawię same exclusive:
-Project Gotham Racing 3
-Forza Motorsport 2
-Crackdown
-Dead Rising
-Dead or Alive 4
-Kameo: Elements of Power
-Perfect Dark Zero
-Ridge Racer 6
-Viva Pinata
A nadchodzą:
-Halo 3
-Halo Wars
-Ace Combat 6
-Blue Dragon
-Lost Odyssey
-Eternal Sonata
-Fable 2
-Banjo-Kazooie 3
-Mass Efect
-Project Gotham Racing 4
Mało?
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Zrobił się offtop więc założyłem stosowny temat w którym będziecie dyskutować dalej
http://zelda.com.pl/phpBB2/viewtopic.php?p=24082#24082
http://zelda.com.pl/phpBB2/viewtopic.php?p=24082#24082
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟