Vaati z Ciemnego Zamku Hyrule

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Wersus
VIP
VIP

Vaati z Ciemnego Zamku Hyrule

Postautor: Wersus » 5 września 05, 18:39

Bardzo was prosze o pomoc. Moim problemem jest Vaati z ostatniego dungeonu. A dokładniej, nie mam pojęcia jak go pokonać. Z archiwalnych komentarzy dowiedziałem się, że ma on kilka przemian, więc byłbym wdzięczny za podanie sposobu pokonania każdej z ów przemian.

ZELDA RZĄDZI :4

[ Dodano: Wto 06 Wrz, 2005 ]
A tak przy okazji podajcie jakiś prosty sposób na pokonanie rycerzy, bo często mi się zdarza, że brakuje mi czasu.

Shin
Kokiri
Kokiri

Postautor: Shin » 10 września 05, 08:26

Pierwsza jego forme pokonuje sie latwo otoz musisz udezac w oczka ktore wogol niego lataja jak zniszczysz wszystkie otworzy sie takie oko na jego plaszczu u musisz w nie uderzac.Gdy zamiast oczu beda latac takie czarne kulki uzyj odkurzacza( :P ) i wessij je a potem atakuj oczka i tak ze 3-4 razy i po jego pierwszej formie.

2Forma to takie oko otoczone kulkami musisz uderzac z luku w te kuli i tam po trafieniu one obracaja sie jak jest niebieska to zle jak czerwona to dobrze musisz uderzyc tak aby odslonic 4 czerwone kulki potem zklonuj sie w odpowiedniej kolejnosci i uderzaj w nie po chwili one wybuchno ibedizesz mogl atakowac oko vattiego zrob tak ze 3-4 razy i po nim.

3forma no coz nie wiem sam jak ja pokonac w wchodzac na forum myslalem ze jednac czegos sie dowiem a tylko pomoglem :mrgreen: moze ktos powie jeszce jak pokonac 3 forme :3

Awatar użytkownika
PiotrW
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: PiotrW » 10 września 05, 09:10

Podejżewam ,że macie problem na samym początku... a więć już Wam piszę... aby pokonać Vattiego należy wpierw zająć się jego mackami. Gdy te "włoży" on w ziemie to uderzcie w nią laską pacci, skurczcie się i wskakujcie do środka... dalej już powinniście dać sobie rade...
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."

Awatar użytkownika
dimitri
Kokiri
Kokiri

Postautor: dimitri » 18 września 05, 21:03

Mój brat gra w minish cap i doszedł do vatiego.Ja teraz gram w minsh cap i zdobyłem 2 żywioły.Mój brat mówi ze jestem specjalistom od bossów.:D

Awatar użytkownika
Wersus
VIP
VIP

Postautor: Wersus » 19 września 05, 17:33

A tak wracając do ostatniego postu PiotrW'a ,czy mogę dokładniejszy opis przejścia trzeciej formy, bo pisze własną solucję do Minish Cap i bardzo mi to byłoby potrzebne.
"Żegnany gwizdami i ?miechem szyderców powracam w glorii i chwale ..."

Awatar użytkownika
dimitri
Kokiri
Kokiri

Postautor: dimitri » 27 września 05, 18:50

A ja mam problem na końcu.Odsłaniają mi się te 4 oczy i co mam zrobić?Próbowałem się klonować.I w ogóle ile razy trzeba walić w jego ostatniom przemiane.Wracając do mojego postu który ostatnio napisałem w tym temacie to ja doszedłem do vattiego na swoim save mojemu bratowi wcale nie chce się go przechodzić.Pewnie jak przejde vattiego to będzie mnie prosił żebym mu go przeszedł. :mrgreen:

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 27 września 05, 21:32

Sorry,ale jest jakiś sens w rozwalaniu Vaatiego??Chodzi mi o to że po jego rozwaleniu widzimy tylko animacje,a poniej (jak gramy)jest tak jagbyśmy NIGDY go nie pokonali :cry: ??
:37
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
Mitrandir
Kokiri
Kokiri

Postautor: Mitrandir » 29 września 05, 13:49

można zdobyc lustrzaną tarcze :)
Pozdraviam,
Mitrandir

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 29 września 05, 14:52

Jak??Mój brat pokonał Vaatiego,poszedł do Wielkiego Gorona,a on mu zjadł tarcze :cry:
:37
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
Mitrandir
Kokiri
Kokiri

Postautor: Mitrandir » 29 września 05, 17:15

Po pewnym czasie goron oddaje lustrzaną
Pozdraviam,
Mitrandir

Wróć do „Legend of Zelda: The Minish Cap”