Ikana co wam się najbardziej w tym regionie podoba

Moderator: Moderatorzy

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 23 sierpnia 07, 10:44

Nintendo wstawi byle teksturę i już jest zagadka. Kiedyś czytałem jak rozważali na temat tego śladu pazurów (?) na drzewie nad jeziorem Hylia w OoT. Pisali coś że Volvagia go zrobiła

Umm... tak... Tylko po co Volavagia mialaby sie pokazywac na Lake Hylia, skoro lubi 'ogniste klimaty'? XD To pewnie Sheik se paznokcie pilowal i niechcacy zrobily sie slady XDDD

Każda Zelda jest powiązana z każdą inną i rozwiązań trzeba szukać wszędzie :P .

Racja. Hmh... ale komu by sie chcialo szukac? >x3 Mnie nie, bo jestem zbyt leniwa. No, ale jakby sie za to zabrac... W sumie, jakbysmy rtazem zaczeli wyszukiwac takich 'dziwnych' rzeczy, to doszlibysmy do czegos. Ale czego? Kto wie...
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 07, 10:56 przez Wondercrow, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 23 sierpnia 07, 10:52

Nie no, czy przesadził..Moim zdaniem faktycznie coś takiego te filary znaczą, ta ręka obok...bardzo ciekawe.
She's got everything I need, pharmacy keys

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 23 sierpnia 07, 11:08

Wondercrow pisze:No, ale jakby sie za to zabrac... W sumie, jakbysmy rtazem zaczeli wyszukiwac takich 'dziwnych' rzeczy, to doszlibysmy do czegos. Ale czego? Kto wie...

Cały czas dochodzimy do czegoś. Każdy ma swoje teorie a wszystko potem się jakoś wiąże w całość. Problem jest w tym że jak tylko coś nowego wyjdzie z ust Miyamoto lub Aonumy to całe teorię mogą leźć w gruzach :shock: .
Deedlith_Anthy pisze:Nie no, czy przesadził..Moim zdaniem faktycznie coś takiego te filary znaczą, ta ręka obok...bardzo ciekawe.

Według mnie w tej teorii jest zbyt dużo dopowiedzeń ale chyba nie da się inaczej :wink: .

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 23 sierpnia 07, 11:15

Jak w każdej teorii...jednak ta jest chyba najbardziej szczegółowa z tych co czytałam.

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 23 sierpnia 07, 12:13

Nie wiem dlaczego piszą że Majora's Mask (a raczej ten demon w środku) to kobieta. Ja zawsze myślałem że jest bezpłciowy :P .

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 23 sierpnia 07, 12:19

No jako maska to raczej JEST bezplciowy/a. Ale sama Majora nie jest. Widac to w jej Gniewie (omg, zapamietac: nigdy nie denerwowac kobiety...). Z reszta, jej glos tez jest kobiecy (wyszukalam na youtubie filmiki z ostateczna walka z Majora tylko po to, by uslyszec jej glos XD).
Zapewne ludzie mowia, ze to mezczyza przez to, ze Skullkid jest okreslany jako ON. Wiec Skullkid z Maska Majory to ON. I Tatl (albo ktos tam) mowi o powstrzymaniu jego, czyli Skullkida. Dziwne to troche, ze wiekszosc mysli, ze chodzi o Majore.

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 23 sierpnia 07, 12:21

No raczej nie widziałam faceta z takimi...atrybutami, jak formy Majory. Głos też ma kobiecy..

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 23 sierpnia 07, 12:27

Może faktycznie to kobieta.
Deedlith_Anthy pisze:No raczej nie widziałam faceta z takimi...atrybutami, jak formy Majory.

Może byłem zabardzo zajęty cięciem i nie zauważyłem jakiś szczególnych atrybutów :P .

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 23 sierpnia 07, 12:44

Wyglądała, jakby miała stanik. Albo coś jeszcze innego.

Awatar użytkownika
Storms
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Storms » 24 sierpnia 07, 09:24

Czy wy w ogóle wiecie jaki wy temat poruszacie bo jak czytam tą strone to zgubiłem wątek który zaczełęm. :-?
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 24 sierpnia 07, 11:16

Faktycznie posunęliśmy trochę do przodu. Ale może nam te tajemnice najbardziej podobały się w Ikanie :P .

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 24 sierpnia 07, 13:56

No właśnie, to nam sie w Ikanie najbardziej podoba...A to jest temat o Ikanie i dlatego tu piszemy o nich :D

Wróć do „Legend of Zelda: Majora's Mask”